Aspirante optimiste (168)
Raspunsuri - Pagina 3
Androix spune:
Madyn, FELICITAAAAAAAAARIIIIIIIII!!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos! Moama si daca sunt doi catamai pila ti-a pus fina-tu! ![]()
Valentina si Flori76 pup fete frumoase, multumesc mult pentru urari si ganduri bune. De fapt va pup pe toate bey, aspirantelor! 

Valentino, vaz ca nu se-nghesuie nimeni la intalneala aia de vineri. Vin io mamica, ma primesti? Vineri la ce ora si la ce restaurant? Hai ca mi-e dor sa va vaz si sa bag o pizza si-o berica 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
valentinag spune:
nastad felicitari!
inflatie de gravidute frate nu alta!
Andreea,unde vrei tu!da mai dupa amiaza daca poti,pe la 4?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Ioana81 spune:
Buna fetele!
In primul rand vreau sa urez un calduros LA MULTI ANI pentru cele ce sunt numite ANDREEA si ANDREI!
In al doilea rand sa va spun ce mi s-a intamplat : sunt in ziua 32 si NIMIC adica nici un rus, dureri de sani incredibile (de exemplu acum mi-am dat jos maieul de pe mine ca nu il mai suportam si mi-am pus un tricou f mare de mine). Eu am crezut ca e sarcina dar aseara mi-am facut un test si........o liniuta rosie si una rosu pal. Mi s-a intamplat la fel ca unei fete care a si deschis un subiect ceva de ganul bebe sau dereglare. A! Si mai am si dureri din cand in cand de ovare slabe durerile. Si azi cu toate ca imi astept rusii am avut greturi. De ce nu imi poate spune un test de sarcina daca am bebeul mult dorit? Oricum va tin la curent. Va pupic viitoare fete cu burtici!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
MirelaV spune:
Ioana, de ce nu faci un test de sange?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
simonette spune:
Ioana, eu cred ca e bb la burtik!!! Asa ca indraznesc sa te felicit!! Oricum...sa ne tii la curent! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara!!!

martha78 spune:
Ioana, eu cred ca este BB daca ti-a aparut si a 2-a liniuta,
dar e inca devreme si de aceea nu ti-a aparut prea vizibila si liniuta 2-a
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
martha78 spune:
Nuuu, ce faci Simo?.....se pare ca numai noi 2 suntem pe aici 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Liana30 spune:
martha78 daca mai plangi vin la tine cu
..pai se paoate??????..io ultima zi de CM si iote ce vioaie is

valabil si pt tine
babutzooooooo io tot te iube mult 

pusulica mic da un pupic lu betyc
vale..io te pup
da tu nika?????![]()
![]()
simomire pe tine te
fatooooooo
mirelaV
ioana io cred ca tu esti gravi muica..ia sa vezi tu ,,ca daca nu stii io am mana buna....
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
MirelaV spune:
Liana, pupik back iubita! Io acum am iesit din bucatarie k maine e ziua lu' tata si am pregatit una alta dar de fapt..petrecerea e duminika..asa k e party x 2 ![]()
va urez o seara minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.