Rodica Ojog Brasoveanu
Raspunsuri - Pagina 2
ani35 spune:
Parca a trecut o eternitate de cand citeam citeam cartile astea.Cat mi-as dori sa le pot reciti!!!!
parpalak spune:
Fetele!
Incercam sa facem o lista cu toate cartile ei? Nu de alta, dar sa-mi dau seama care-mi lipsesc. Ca sa nu blocam forumul, nu vreti voi sa-mi trimiteti la cutiuta postala lista de carti pe care o aveti? Sau, si mai bine, daca stie cineva lista completa..
Pasul urmator ar fi metode de procurare a cartilor, dar sa stabilim mai intii care carti.
Eu, de cite ori am fost prin Romania, n-am avut succes decit la anticariate, in librarii prin rafturi n-am prea gasit..
ralucami spune:
buna ideea cu lista! Sunt tare curioasa sa vad cam ce imi lipseste. Intr-o editie mai veche din ,,Panica in casutza cu zorele`` era o lista cu titluri ale rodicai ojog brasoveanu ,dar intre timp au mai aparut carti noi(deci nu e prea completa)
ANDRUSHKA spune:
Cand am plecat la capatul lumii am luat cu mine ceva haine, doua kg de poze cu mine si ai mei, lucrarile de control si felicitarile primite de la elevii mei si in rest cartile mele preferate. Majoritatea sunt de Camil Petrescu ( am avut lucrarea de diploma pe tema lui) si R O Brasoveanu. Am un singur regret, dar e f mare: nu am chiar atat de multe carti de ROB in colectia mea, cele mai multe erau imrumutate cand le-am citit ( si-mi pare rau acum ca am avut bunul simt sa le inapoiez... Puteti sa-mi dati o idee cum sa intru in posesia lor? Poate prin anticariate, poate prin colectii particulare, poate sunt oameni care renunta la carti ca sa aibe ce manca ( si asta e f trist...) Scrieti-mi un email va rog sau postati aici. A, mai e ceva: cui i-a placut " Agentul secret al lui Altan Bey?"
Va multumesc
parpalak spune:
Mie cel mai tare mi-a placut "Logofatul de taina".. :)
Fetele, inainte de doua saptamini n-am timp sa ma ocup de lista, n-aveti careva vreo lista partiala, ca sa avem macar de unde incepe?
Luizax spune:
1. Al cincilea as
2. Buna seara melania
3. O toaleta a la liz taylor
4. Telefonul din bikini
5. Necunoscuta din congelator
Luizax - karkotash shef!
raly spune:
Proaspat aduse din Romania:
"Barbatii sunt niste porci"
"Razbunarea slutilor"
"Sa nu ne uitam la ceas"
"ochii jupanitei"
Imi plac la nebunie, si la fiecare drum in Romania o sa imi aduc cate vreo 5, 6, ce mai am pe acasa si ce se mai gaseste prin librarii.Vreau sa am cat mai completa colectia. Astea si Agatha Christie, nebunia mea.
Mai scrie-ti daca mai stiti si alte titluri.