Inger copil fara aripi si fara speranta continuare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

sa -i dea Dumnezeu multa sanatate COSMINEI si voua multa putere sa mergeti mai departe. Sunt sigura ca faceti ce-i mai bine pentru ea si sper ca in curand toate necazurile sa le dati uitarii.
NUMAI BINE VA DORESC ....

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Dan,

Am citit ieri in Suplimentul de Sanatate al "Jurnalului National" despre un aparat revolutionar, SCENAR (prescurtare de la Self Controlled Energo Neuro Adaptative Regulator)
M-am gindit la voi...
Articolul complet il gasesti aici:
http://www.jurnalul.ro/articol_45471/cum_scap_de_raceala_intr_o_zi.html
Adresa cabinetului este
Centrul de terapii SCENAR,
Bd. Aviatorilor nr. 68, ap. 1A (metrou Aviatorilor, iesirea Dorobanti, Piata Charles de Gaulle).
tel/fax 021.311.95.84.
Nu stiu daca va poate ajuta, dar da macar un telefon si intreaba.
Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Dan, asha cum am promis, ma ocup. Aseara, la o intalnire intre prieteni, am discutat despre cazul tau cu un prieten(medic) al sotului si nu mi-a facut promisiuni dar mi-a cerut CD-ul..am inteles ca marti, luni fiind ziua nationala a Australiei, il vede impreuna cu o echipa de medici neurologi...sa dea Dumnezeu sa fie bine....imi pun speranta in Dumnezeu si in puterea de lupta a Cosminei...
este bine sa vina ajutoare de peste tot...sper ca intr-un final Cosmina sa fie bine, asemeni oricarui alt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Nu ne-am pierdut speranta si ne rugam la Dumnezeu sa nu o pierdem vreodata. Iti multumesc Pash. Iarta-ma ca nu ti-am raspuns mai repede dar... Astept cu nerabdare vesti.Trimite-mi si mie o adresa de mail sa mai vorbim.
Cu drag Dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza_roza414 spune:

obsev ca nu ati mai comunicat de mult in foum ,am discutat cu un paciet de-al meu despe dv. as doi sa stiu in ce situatie este copilul dv. D. de la TG.MURES este f. competent umatii sfatuile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Buna Dan...Sarbatori fericite si multa putere pentru Cosmina....Sa dea Domnul ca 2007 sa fie un an mult mai bun pentru toti copii nostrii....
Uite aici inca o clinica.http://www.emcell.com/.e in kiev si se ocupa cu implantul de celule stem,am vorbit cu cineva de acolo si am aflat a medicul respectiv e foarte renumit in ukraina..poate te ajuta in vreun fel....da-le un email...
Va imbratisam cu mult mult drag

Mircea si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Bine v-am regasit,este mult de cind nu am mai scris pe acest forum. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul restul fiind acupat de Cosmina, Irina si toate celelalte probleme zilnice.Cosmina a implinit luna trecuta 5 ani.Din pacate nu s-a schimbat nimic in starea ei.Ca si inainte am lasat-o mai incet cu alergatura pentru a gasi solutii,din pacate pentru ea si pentru noi acestea nu exista,si ne concentram mai mult sa-i facem viata mai usoara si mai buna. Am vazut cu bucurie ca vechii prieteni de pe forum s-au gindit la noi, parintii cu copii cu probleme si au deschis subiecte de suport. Pe de alta parte ne ingrozim cind vedem ce se intimpla cu cit mai multi copii de la noi si de peste tot, citim plingem suferim alaturi de cei in nevoie si ne rugam bunului Dumnezeu sa faca ce este mai bine pentru ei si pentru toti ai lor ,parinti ,rude ,prieteni.
Cosmina,din nefericire sau poate din fericire a ramas la 11,5 kg,si a ajuns la 105 cm lungime. Pe de o parte cind o vedem la baie sau la schimbat ne plinge sufletul,dar ne gindim si daca ar fi avut mai mult cit de greu i-ar fi fost si ne-ar fi fost.S-au produs si unele schimbari hormonale cum ar fi pubertatea precoce si din punctul asta de vedere ne asteptam la ce este mai rau.Uneori se simte rau uneori face multe crize din pacate nu stiu daca cineva a vazut atit de multe tipuri de crize facute de un copil.
Am reintrat pe forum datorita tragicei intimplari cu un copilas de la Iasi pe ai carui parinti i-am sfatuit sa mearga cu el la Tg.Mures.Din nefericire copilasul s-a stins in drum spre casa.De aici ne am dat seama ca nu putem sa stam departe de acest forum si de voi.Ne-am dat seama ca trebuie sa continuam sa comunicam sa incercam sa ajutam ,pe cit posibil,sa ne sfatuim si sa sprijinim cum putem pe cei care au nevoie si asta ne a determinat sa deschidem un topic specializat de dezbatere vizavi de ceea ce a ajuns sa insemne dr Huang si China pentru oamenii disperati din tara noastra( Dr. Huang si terapia sa cu " celule stem").Bineinteles ca si noi la rindul nostru ne sprijinim pe aceasta comunitate mai ales in perioadele cind Cosmina se simte rau si noi sintem darimati.Sper sa reusim in continuare sa depasim aceste momente grele si noi si altii care au probleme.
Cu mult drag Dan.
Dumnezeu sa va ocroteasca puiutii si pe voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Ne gandim des la voi.
Imi pare rau sa aud vestile acestea.
Dumnezeu sa va dea putere si sanatate.

Intradevar nu putem sta departe de problemele acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Si eu ma gandesc des la voi. Pozica Cosminei de pe pagina ei mi-a intrat in suflet. MA gandesc cum mai faceti fata la atata durere.. Sunteti mucenici, Domnul sa va intareasca..
Sanatete Cosminei si pupici multi pe fatzuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

O imbratisare voua si Cosminei.

Mergi la inceput