Inger copil fara aripi si fara speranta continuare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=37415" target="_blank">Cosmina- un înger fara aripi
Deoarece subiectele de la umanitare s-au inchis ,printre care si acesta, eu nedorind decit informatii si suport moral(acesta fiind scopul initial al postarii) ma vad nevoit sa-l deschid aici si sa va cer sprijinul in continuare. am aflat de pe internet de o clinica din Moscova "Neurovita", pe al carui site se spune ca reusesc sa recupereze celula nervoasa in proportie de 60%. Avind in vedere starea Cosminei,cred ca ar ajuta-o dar dorim informatii daca le detineti si doriti sa ne ajutati.Oricum am dat la tradus intregul site ca sa-l inteleg mai bine.Chiar daca situatia este dificila (rog moderatorii,deoarece eu nu ma pricep sa creeze un link catre subiectul arhivat)dorim intii sa obtinem cit mai multe informatii cit mai aproape de prima mina, sa luam legatura cu ei si sa vedem ce se poate face pentru Cosmina.
va multumesc!
Cu drag Dan.
P.S. as dori sa propun deschiderea unei sectiuni strict informative in cadrul umanitarelor, nu uitati ca sub titlul"Ajutor umanitar" scrie:
citez.."Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele.Nu uita ca si tu poti face un bine" am incheiat citatul
acest bine poate fi si un sfat, o vorba buna, o informatie, o rugaciune
Raspunsuri
anda141 spune:
Nu stiu sa iti dau informatii,insa ma rog pentru voi, sunteti niste parinti minunati, am urmarit cata rabdare aveti cu Cosmina! Va doresc din toata inima ca sa gasiti un tratamnet pentru Cosmina. Perseverati, trebuie sa existe ceva. Ma rog pentru voi!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Dan.D. spune:
Va multumim din suflet. Si noi ne rugam sa gasim ceva care macar sa o aduca mai aproape de noi.
Am trimis si pentru umanitare poate acolo primim mai repede si mai multe informatii despre acea clinica din Moscova,cu toate ca ma indoiesc, ieri cind eram la Tg. Mures la control, dna. doctor a spus ca a participat la multe conferinte la care nu s-a adus vorba de acest tip de tratament sau despre clinica, noi speram.
Inca odata mii de multumiri pentru gindurile voastre bune si pentru rugaciunile voastre.
Cu drag Dan.
catrinadil spune:
Dane, esti un tata extraordinar!!Spune-i cum stii tu mai bine Cosminei ca noi toti o iubim mult de tot si ne gandim mereu la ea, si ca o solutie pt ea este sigur dar trebuie sa avem rabdare si sa cautam.
Ma rog pentru ea si pentru voi parinti iubitori!!
www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=61071" target="_blank">CRACIUN DE VIS
Ajutati-o pe Bella,www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=57873&whichpage=1" target="_blank">Mariuca,www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=58740" target="_blank">si Robert,www.desprecopii.com/FORUM/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">si ei au nevoie de noi!!!
ana_miti spune:
Dane, multumesc pentru cuvintele frumoase.
Voi sunteti niste parinti extraordinari care fac totul pentru copilul lor aflat in suferinta si sincer va admir si va urmez exemplul.
Ma rog la Dumnezeu sa am si eu si sotul meu aceiasi putere de a lupta cu boala lui Alex.
Nu va pierdeti speranta, ganditi-va ca TREBUIE sa existe CEVA si pentru ingerasul COSMINA., asa cum eu CRED ca se va GASI un leac, pe romaneste spus, pentru boala lui Alex.
Capul sus si mergem impreuna cu Dumnezeu inainte!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/
marius spune:
Dane,
A fost odata ca niciodata un baietel. Si ca toti baieteii se juca pe-afara cu masinute, cu trotineta, cu mingea. Nimic deosebit. In fapt nimic din ce-ti voi scrie in scurta mea povestioara nu va fi deosebit. Intr-o buna zi era pe-afara si se juca in iarba din spatele blocului. Iarba era inalta, nu era cosita si avea un carton pe care il plimba de colo-colo calcand iarba in benzi late. Se juca de-a buldozerul. A obosit si s-a oprit din tavalitul ierbii. Stand asa culcat in iarba i s-a suit pe mana o mamaruta. S-a oprit uitandu-se la ea cum urca incet incet spre degete. Si-a ridicat mana dar mamaruta nici gand sa se opreasca. O tinea intr-una spre degetele ridicate. Baiatul si-a sucit mana coborand palma. Mamaruta si-a schimbat drumul mergand inapoi dar urcandu-se spre cotul ridicat. De unde stia mamaruta aceasta cum sa urce? A lasat din nou cotul ridicand palma si mamaruta invariabil si-a schimbat mersul alegand urcusul. De data aceasta a lasat-o sa vada unde o sa mai urce daca va ajunge in varf. Mamaruta a ales degetul din mijloc a urcat pe el si a ajuns in varf. A stat pret de o secunda si... a zburat. Undeva spre in sus. Baietelul s-a uitat dupa ea cum se inalta. Sus... tot timpul in sus. Apoi s-a ridicat si el desi era obosit si... a inceput sa tavaleasca iarba cea inalta.
E doar o povestioara pentru ...voi.
Marius
Alina spune:
Cu vreo 2-3 saptamini in urma au aratat pe postul de televiziune "Acasa"cazul unui baietel din Arad cu tot felul de probleme neurologice,practic paralizat in urma unui accident stupid.Ei au plecat pt implant de celule nervoase la Beijing,in China.
Tatal copilului a zis ca pe net au descoperit clinica respectiva si ca ar fi singura in lume specializata in refacerea celulei nervoase.
Sanatate multa Cosminei!
Alina
oana cretu spune:
Dan, de cate ori vedeam ca sari sa ajuti copiii cu probleme, imi spuneam ca D-zeu te-a trimis pe pamant, esti un inger de-al lui. Si ma intrebam de ce trebuie ca Cosmina sa fie asa bolnava, cand are un tatic inger. Dar am crezut in D-zeu ca o va ajuta intr-o zi, ca va deveni si ea un copil normal, si cred cu tarie asta, pentru ca ceea ce faceti voi, ajutorul dat unor copii, desi ai un ingeras bolnav, faptul ca ai puterea sa oferi si altora dragostea, iti va fi rasplatita. Tare mi-as dori ca de Craciun Domane Domane sa ii ofere cel mai frumos cadou Cosminei prin intermediul clinicii din Moscova, SANATATEA. Peste doua zile se va face anul de cand ne-ai povestit suferinta Cosminei si a voastra, si sper, Doamne ajuta sa fie asa, ca de Craciun sa mi se indeplineasca aceasta dorinta. Iti spun cu mana pe suflet, prefer sa nu ii ofer nimic de Craciun copilului meu, si ca D-zeu sa ii ofere Cosminei sanatatea, pentru mine ar fi mai important asta, decat ceva material, care aduce zambet pe buze, dar trecator. Va pup dulce si ne rugam la bunul D-zeu pentru ingerasa ta, cu ochi ca marea.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
lorelei_19 spune:
Cu gandul, cu inima si cu rugaciunile sunt si eu alaturi de voi, alaturi de ingerashul fara aripi- Cosmina. Pe undeva mereu m-am gandit ca nu se poate, ca exista cu siguranta o sansa. Si n-am incetat nici o clipa sa cred in sansa Cosminei. Dumnezeu s-o ocroteasca si s-o faca sanatoasa, iar voua, parinti minunati, multa putere, rabdare, credinta si intelepciune
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi