Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fetelor eu o inteleg pe draga de Nati ...eu nu am vb cu draga de ea niciodata ..dar va spun sincer ca nici eu nu pot sa vb despre asta ,,nu e zi de la D-zeu sa nu ma gandesc la ea si la micuta Demi si nu e zi de la D-zeu sa nu ma rog ca draga de Nati sa isi gasesca linistea si pacea vegheata de acolo de sus de un ingeras...

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

adriana, cam tot asa ii fac si eu baitza... La 19,30 incep pregatirile, pe la max 20 intram in caditza, iar pana la 20,30, fetitza e pregatita, din punctul meu de vedere, de somn...Numai ca are vreo saptamana de cand ma terorizeaza. Acum o aud cum tzipa din toata puterea ei, nu plange, tzipa de asurzesti... Nu stiu cum sa mai procedez. Ce frumos mai era pana acum. Adormea la max. 21 si mai aveam eu si cu tati timp sa stam linistiti la taclale.

Maine vine pediatra, vedem ce mai zice si ea...

Doamne, eu acum vad... E 23,25..si bebitza mea chiuie si incearca sa stea cat mai mult in picioare.

Revin cu olitza... Baietzelul surorii mele a intzeles le ce serveste inca de la 1 an. Nu vorbea, dar venea si te atentiona aratand cu manutza ce se intampla. Nici eu nu vreau sa conving pe nimeni, dar si la noi merge treaba in sensul asta.

de la Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

LA MULTI ANI de 1 Decembrie ! Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi si sa sarbatoriti si pentru noi cei plecati din patria mama!Ligia, ta ne-a fost dor de tine si de Raducu . Succes cu intarcatul sper sa fie atat de usor ca la mine!Andira zici ca ne aduce si mie si An-kai ceva Mosu'? Abia asteptam , nu-i asa An-k?Azi am descoperit ca prindem prin Satelit si Prima TV si e gratuit nu e codat!pentru mamacita Cu papatul noi facem asa: ora 9 dim 180-210 ml lapteora 13 o portie de legume fierte cu carne 30 gr = 200 gr pireu legume cu carnetotal (ca nu manaca ea tot este alta poveste)ora 17200 gr fructe (nu cantaresc dar e povestea cu 1 banana, 1 mar, 1 biscuite si 1 portocala stoarsa) papa TOTora 20210-230 ml lapte (in ultimul timp i-am dat si 230 ml si rade tot)Mesele le respect intotdeauna fara abatere, la fel si gramajul si cam asta e!pentru Alexutu nostru drag !www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Gegea, mai incearca sa-i dai putin lapte, poate nu se satura. Am obs ca si Sara mi-a scancit si dupa ce i-am mai dat un supliment de 60 ml lapte ca dormit instantaneu (thx An-k pentru sfat!)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

am vazut poze cu Alexandra cea Frumoasa si o pupam ca tare dulce e si drag ne mai e de ea!si cu Rares ce baiat mare si frumos te-ai facut si cuminteee, yammmmmmi tortul nu-i asa Andruzza ? www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

alessia, avem cateva pozici aici:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=512419128

Mergi la inceput

danna, nu stiu ce sa mai zic....oricum, mersi de sfat. Nu e tot timpul maraita, de exemplu acum rade in hohote cu tati, ea are comportament de pui de om care sufera de insomnie, pe bune. Boroscodeste pe limba ei, se joaca, iar cand pica intr-o pozitie mai incomoda ne striga, adica tzipa.

Vorbim si cu pediatra sa vedem ce zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

gegea ..o sa vizionez mai tarziu pozicile ptr ca imi spune ca ...""due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now"".

Cat despre dormit ..Doamne ajuta sa nu fie ca Sebi al meu ..care nici acum la aproape 8 ani NU DOARME ...se trezeste la 8 si se culca seara la 11 ..avea cateva zile si dormea doar odata pe zi si seara sub ora 11-11.30 nu vroia nici mort sa doarma ..ce nu am incercat delungul anilor ..ne bagam in pat la 8 si nu adormea pana la 11...Pana la urma am renuntat sa il mai fac sa doarma ( asta pe la 4 ani) dar in schimb am facut cu el o intelegere care a functionat si functioneaza de minune ...Te culci cand vrei dar in secunda in care am zis trezirea imi esti in picioare altfel maine te culci la 7..nicodata nu am avut probleme la trezire cu el ..am facut analize si tot felul de teste ca imi era frica ca lipsa somnului ii va afecta cresterea si cine stie ce dezechilibre ii poate provoca copilului ...dar totul a fost in parametrii normali asa e el un copil fff activ ...cateodata cand Benny doarme prea mult ( asa mi se pare mie ) ma duc sa il verific si ma minunez cat doarme ca deee eram altfel obisnuita...Multa rabdare si facem apel pe la Mos Ene sa va viteze mai des

Noapte buna!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Fetelor, la 00,45 a adormit eroina casei.

alessia, Daria nu dormea extraordinar de mult nici cand era mica-mica, M-am stresat la culme, mi se parea ca o vad mereu cu cearcane, n-am avut nici lapte cat a trebuit din cauza stresului... Iar cand dormea, dormea cate 5-10 minute si apoi incepea show-ul. Era eveniment mare cand baga cate 3 ore de somn asa cum imi ziceau toti ca trebuie. Erau zile cand eu eram super obosita, nu imi ajungeau orele ei de somn minus timpul pe care il acordam numai mie si care era tare scurt.
Stau si ma gandesc sub toate aspectele, despic si iar despic firul... De cand imi face figurile astea noaptea, doarme ziua cate 2-3 ore legate, ceea ce nu o caracteriza pe mica printzesa. Somnul ei era de 40-45 minute, somn care o odihnea bine.
Acum totul e un haos in programul nostru

Noapte buna!

geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata, dragele mele!

LA MULTI ANI! Alicia si Sylvia, sa cresteti mari si sanatoase.

LA MULTI ANI! tuturor pentru ziua noastra nationala, sa speram ca ai nostri copii vor trai intr-o tara mai buna.

Andrruzza, am vazut pozele, tare-i frumos Rares, mi-e tare drag. Baietelul mai mare e un verisor, ca parca seamana, sint la fel de sprincenati?

Adseana, Alexandra e tot mai frumoasa. Ce simpatica e cind sta pe olita. Si ce cuminte e cind papa!!

Geta, foarte draguta Emilia in rochita. Si mie imi place sa o imbrac pe Mara in rochitica, cu toate ca eu umblu numai in pantaloni.Si ce frumos sta in piciorute!

Mamacita, si noi mincam cum a scris Danna (si orele si cantititatile), mesele diversificate cam 200-300gr, cu precizarea ca nu stiu cite gr. de carnita. Eu ii fierb o parte inferioara de pulpa de pui(daca e mare) sau doua (daca sint mai mici) pentru 2 zile.

Cu statul pe olita eu nu am nici o intentie deocamdata pentru ca sigur nu e pregatita. Eu incerc deocamdata sa o fac sa-mi spuna daca a facut kk si vrea sa o schimb, dar raspunde cu bucurie la intrebare chiar daca are numai pipi.

Ieri pentru prima data mi-am dat seama ca Mara face legatura intre cuvinte si persoane. Aseara trebuia sa se intoarca sotul meu din delegatie si cind i-am spus ca "vine tata" imediat s-a intors catre usa de la intrare. Am repetat ca sa ma conving, sa vedeti ce simpatica era intinzind capusorul catre usa!

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput