Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 11

adrianafedorca spune:
mamacita cezar papa asa:
dimineta fructe cu branzica aprox 200-230 gr
la pranz piure de legume 200 gr +carnita 35-40 gr
la ora 17 papa un iaurt cu cerealedar ii ies niste bubite de la iaurt asa ca l-am scos si o sa-i dau doar cereale cu lapte sau fructe , tot asa, cam 200-240 gr
si laptic 210 seara si 175-200 dimineata
cam asta papam noi
de la 8 luni ii bag si mamaliga si paste
aaa..era sa uit..de 2 ori pe saptamana papm galbenus si 1 data ficatel de pui fiert in laptic
pupici si nopate buna la toata lumea, merg si eu la nani Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

ligia13 spune:
Dada, si mie mi-a fost dor de voi, dar chiar nu am reusit sa scriu!
Din pacate am si ceva probleme la serviciu si sunt si obosita cronic asha, nu stiu ce e cu mine.
Dar sigur o sa-mi revin!
mamamcita, adrianafedorca Radu maninca BEBA. Ii place f mult si maninca f bine lapte. La 7 150ml, la 9 240 ml sau 180 cu cereale, la 13 fructe + un pic de laptic (100) la 4 legume cu carnizta sau fara si seara cam 200 ml de lapte.
De saptamana viitoare vreau sa schimb legumele cu fructe, adica sa pape si el ca omul adult, legume cu carnitza la prinz!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

adseana spune:
RRox iti multumesc si tie pentru felicitari!E asa de scumpa, toata ziua vrea acum doar in 4 labe pe jos...si bineinteles, vrea sa umble pe unde nu e voie...dar e asa de fericita si de vesela ca poate sa faca ce vrea ea...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adrianafedorca spune:
am uitat de fasole...eu ii pun in piure doar fasole verede , mazare mai tarziu, asa mi-a zis dr pediatru Adriana si
Cezar,minunea mea

rrox3 spune:
Ligia sigur ca ti-am simtit lipsa, mai, ce crezi tu?! Succes cu intarcatul! Bine ca ti-ai dat seama de la ce face eczema, probabil e tare sensibil la hormonii tai. Ce ispravi mai face Raducu cel simpatic foc?
Gegea Transmite-i Nataliei ca ne gandim la ea si la Demi si ii dorim tot binele din lume! tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

adseana spune:
Oare cu Ariadnabr ce o fi?Ca nu ne-a mai vizitat cam demult!Sper ca esti OK!Pupici Soniei!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

ligia13 spune:
Vroiam sa fug la nani, dar nu ma pot abtine sa nu-l laud pe David al lu oanacrainic. Ce simpatic e el palariosul! Si seamana tare tarecu mama lui! la amandoi.
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

adrianafedorca spune:
gegea voi la ce ora ii faceti baita? fa-i mai devreme un pic poate adoarme si nu se mai trezeste pana dimineata, eu ii fac baita la 19,45 la 20,00 suntem gata si pe la 20,30 max adoarme pana pe la 5 dim, cand papa lapticul si adoarme ala loc pana la 7 cand face kk si gata cu somnul ...si al lui ...si al meu....
la 9 papam fructe, si pe la 10,30 facem nani , ne luam in brate si adormim imediat, doarme pana pe la 12-13 , iar papam si iesim afara vreo 2 ore , cateodata doarme cateodata nu, daca nu doarme afara sigur dorme in casa si io pe langa el, la 5 papam si pana la baita ne jucam , pe la 18,30 incepe maraiala , oboseste si ma oboseste si pe mine...cam asta e programul nostru...
felicitari pt statul la olita , io il mai las putin si mai incerc...doar asa sa nu se mai sperie de ea
gata am fugit la nani Adriana si
Cezar,minunea mea

andrruzza spune:
Am pus pozici cu sarbatoritul
Noapte buna tuturor!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

alessia105 spune:
dar stiu ca ati scris ..cand am inceput sa scriu in fuga mesajul ultima era Dantje... nu gluma
rrox3 la Sebi anul trecut nu a cerut nimeni nici un accord dar au spus cu o zi inainte ca a doua zi la ora de se va face vaccinul ...
cat despre epidemie ..off tare as vrea sa sparg niste capete prin Minister ..auzi la ei habar nu au daca pot sa nu sa vaccineze copii...asta e Romania ...mori cu zile din pricina unor incompetenti
ligia ...e optimism ..e nebunie ..is Io ..cum o vrea bunul D-zeu dar sper ca totul sa fie din nou bine ..si ptr noi si ptr voi si ptr toata lumea ...Distractie placuta maine ..o zi minunata alaturi de cei dragi
An-k ...va pupacim dulce ...si MULTA MULTA SANATATE ... Doamne Ajuta in campania Alinei
Andira ...multi pupici ptr mamica ptr pitica si ptr nasucul de 1 mm
Catox ..tu ce vesti ne dai ..tot un nasuc de 1mm???
adseana...zicei ca esti o pupacioasa ,,,,iete ca te ajunsai..ce face printesa?
Mamacita,adrianafedorca,andrruzza pupici voua si specialilor
gegeastii eu is cicalitoarea clubului ...pozici ..sa punem la Speciali sau deja v-am pus....deee batranetea asta..uita baba repede..pupici
Sigur am mai omis ceva ..sper sa imi aduc aminte...mai am ceva s ava spun dar sriu separat ca nu se incadreaza in peisaj
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi