Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

gegea,transmite-i lui Naty toata dragostea noastra!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ziua buna dragele mele prietene!
Nu stiu daca va era dor de mine sau daca mi-ati simtit lipsa! Nu am reusit sa mai scriu in ultimul timp, desi v-am mai citit din cand in cand.
Noi suntem bine. Suntem in plin proces de intzarcare, adica astazi e prima zi cand nu i-am mai dat deloc. De ce? Doua motive am avut. Nu se mai satura deloc. Dupa 30 min de la supt baga un biberon plin. Asta dupa cateva seri in care nu m-am prins ca nu se satura si ziceam ca e copilul rasfatzat, de-aia nu adoarme.Al doilea motiv este ca mie mi-a venit a doua menstruatie si cu ocazia asta i-au revenit si lu Radu exemele. Deci de data asta mi-e clar si de ce i-au aparut si prima oara, nu a fost doar o coincidentza cu faptul ca atunci imi venise ciclul.

Am vazut poze cu bebei simpatici :
mamacita, grasunelul tau e un simpatic si mama lui o dragutza. Se vede ce tare va iubitzi.
adseana, Alexandra e o dragutza. Ce cuminte sta ea pe olitza! Felicitari pt noua mishcare!
adrianafedorca, Cezar e un dulce cu gropitzele lui.Nu-l mai chinui pe olitza. Mai lasa-l! Eu pana la 1,5 ani nu o sa-l deranjez cu olitza!
rrox3, felicitari pt miscatoare!
an-k sanatate , ai grija cu raceala. Incearca tzuica fiarta si aspirina saracalui!
danna-j, bine ca a fost ok cu cazatura Sarei. Imi imaginez prin ce ai trecut!
alessia, din nou mesajele tale sunt optimiste, asta inseamna ca problemele s-au rezolvat. Asha sper sa fie. Da ce-ti veni sa alegi boabele gainilor? Hai ca-ti trimit eu din Ro ce grauntza vrei!
dariaevelin, gata site-ul ala? hai ca vreau sa dau comanda pt tricouri pt tati, bunicul, nasha! Vreau sa fiu printre primii clienti!
Brien e din ce in ce mai dulce. Vorba mamacitei, pe mine m-a cucerit! Si mai e si precoce!
oanamc, acolo la voi in vest se pare ca e ceva in aer. Si Leti, ca si Brien e sclipitoare!
oanacrainic, inca nu am vazut pozele, dar promit ca voi face. Ma bucur ca ne mai dai vesti din cand in cand despre voi. Ce bine ca la voi e vara! Noi tre sa infofolim bietzii bebei!

Maine e 1Dec si sunt libera! Uraaaa. Stau cu tati si cu Radu!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita, Ligia multumim frumos!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Stai si cu noi,ligia,ca eu v-am simtit lipsa!
Spor la intarcare,oricum ai facut treaba excelenta cu Raducu!Ce lapte ii dai?

Eu a trebuit sa revin cu varsta lui Alexandru la formula aceea lunga de ticker,ca altfel nu mi-o mai citea

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Era sa uit:
La Multi Ani la cei cu nume de sfant (Andrei si Andreia), sa aveti o viatza plina de bucurii!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gegea asa cum zice mamacita, transmite-i toata dragostea noastra lui Naty, spune-i ca ne gandim la ea si ca ii suntem alaturi

ligia nu v-am uitat mey....odihna placuta maine, chiar ce laptic ii dai lui Raducu cel frumos?

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara, dragelor!

Am crezut ca o pot pacali pe Daria, dar nu am reusit nici de data asta... S-a trezit la 8, pe la 11 am iesit si, in scurt timp, a adormit...si a facut nani pana la 14,30. Ne-am chinuit sa o tinem treaza pana la baitza, cu joculete, cu cantat in struna, dar tot degeaba. Dupa masaj, imbracat si alte cele, fetitza a dormit vreo juma de ora si iar e in picioare... S-a trezit si a facut kk, a degustat cat a putut din elefantelul cu trompa maaaare si acum sta cu tati si e cam maraita...
Azi a reusit sa stea mult in picioare, cu mainile de patutz siu era asa fericita!!!!!!!!!!!
Dar eu nistiu cum sa mai procedam cu adormitul. Odata adormita, doarme bine si nu se trezeste prea des, dar pana o vad adormita

Coco, Daria sta pe olita de la 7 luni. Nu a speriat-o deloc, si-a format un obicei sa faca kk dimineata, nu e nicicum vorba de economie, hai sa fim seriosi...Parerea mea e ca cu cat mai repede cu atat mai bine....

Hai ca va las...[pup
Maraie din ce in ce mai mult. Incerc sa o adorm...

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Adriana l-am admirat pe Cezar in pozele noi!E o scumpete, dar vad ca nu e "prieten" cu olita...Alexandra sta pe ea, dar imbracata, daca o pun dezbracata, incepe scandalul

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, multumim inca o data pentru felicitari! De la Rares multe

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Vroiam sa zic "am auzit la radio...", nu la "radoi"

La multi anisori frumosi Karen!!

Mamacita Ioana mananca de mult si mazare si fasole verde.

An-k Sanatate maxima! Ma bucur ca a fost acceptat cazul Alinutei. Au doar un cont in lei? Ma gandesc ca le-ar fi mai de folos direct euro, nu? Le-as trimite si eu ceva.

Zuzunaki Eu n-as zbura cu BlueAir. Sunt foarte ieftini, dar au avut o gramada de incidente pana acum. Minore, dar de la o chestie d-asta minora se poate ajunge si la altele majore.

Dantje Nu te lua dupa presupunerile unui pediatru, si de Ioana erau siguri ca are dermatita atopica si alergii si testele au infirmat clar toate astea. Se pot face analize de sange pentru depistarea alergiilor, se pot cauta IgE-uri si la bebei. Nu se fac teste cutanate inca, sunt prea mici. spiridusului!

Adseana Felicitari Alexandrei pentru progrese!

Valenka Spatele meu e pus la incercare intr-adevar , dar merita sa sufar putin cand o vad cu ce placere "calatoreste" Sper sa invete repede sa fie autonoma si sa mai scap. Ma gandeam eu ca d-aia ma intrebi de Harry Potter. Am fost si eu cam dezumflata in primul moment, nu ma asteptam, dar acum cred ca nu stau lucrurile chiar asa si nu as fi deloc surprinsa sa reapara Dumbledore in ultimul volum si sa nu fi fost decat o punere in scena. Sunt mai multe argumente pentru asta, dar vom vedea, in fond asta-i tot farmecul, sa murim de curiozitate pana apare cartea, nu?

Despre olita mi-am spus deja de vreo 3 ori parerea (documentata) si anume ca e indicata undeva in jurul varstei de 2 ani fiindca abia atunci copilul stie ca urmeaza sa faca ceva. Mai inainte e pura loterie si pierdere de timp de ambele parti, in timpul ala copilul putand sa-si dezvolte alte abilitati mai in ton cu varsta. Fireste, fiecare face cum crede de cuviinta, ca doar nu o sa va luati toate dupa mine, nu?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput