Romanii din Marea Britanie (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Mada, la mine si-a revenit de la sine, dar destul de tarziu, cam la jumatate de an dupa ce am intarcat copilul. In plus, am mai facut din cand in cand cate o masca de par cu drojdie si galbenus de ou, dar asta cand aveam timp, ca meseria de mamica este cu program 24/7. Nu am luat nimic in mod special, pentru ca fiul nostru s-a nascut in primii ani dupa revolutie si atunci nu prea erau multe produse de genul asta in Romania.
Trebuie multa rabdare si perseverenta, dar mai ales timp, pentru a te ingriji cum trebuie.
Gabita, efectele iradierii vor persista destul de mult timp. Trebuie sa faci tratamentul pentru par si unghii in jur de 3 luni ca sa se vada ceva rezultate.
Motanik spune-mi si mie cum sa imi recuperez parola de la Romani in UK on line. Nu am notat-o, am reinstalat Windows pe calculator si am pierdut-o. Am apelat de vreo cateva ori la recuperarea parolei prin e-mail, dar tot astept mesajele acelea si nu mai vin. Crezi ca e mai bine sa fac un alt cont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ella, scrie adminului un mail sau daca nu, da-mi mie adresa ta de mail si ii spun eu sa iti trimita o noua parola.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Fetelor, Motanik, Mada, multumesc pentru raspunsuri. Dupa 4 decembrie am de cing sa bat strazile Londrei in lung si in lat.
Mada, si mie mi-a cazut parul dupa nastere, dar nu m-am stresat prea tare (am destul de mult par oricum)si dupa o vreme si-a revenit. Poate daca nu-l mai bati la cap atita (pe par me refer) o sa-si revina de la sine. Ai putina rabdare si sint sigura ca o sa fii OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ms de raspunsuri.
Eu nici nu prea am parul des in mod normal si in timpul sarcinii chiar am avut par bogat era asa fain. Acu am revenit la 3 fire si imi mai si cade. Vreau sa merg sa ma tund ca imi cade f tare si nu are rost sa il tin lung. As vrea si eu niste retete de masti de par care le pot face acasa sau daca stiti vreun tratament minune din comert.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Motanik, iti multumesc. La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa iti mearga din plin tot ceea ce faci.
Mada, uite eu iti pot spune masca pe care o folosesc eu: o lingura de drojdie de bere se desface in putina apa, dupa care se adauga un galbenus de ou. Dupa ce te speli pe cap, iti masezi bine capul cu amestecul de mai sus si te infasori cu un prosop cald spre fierbinte. Stai asa pana se raceste prosopul, dupa care te clatesti cu apa si otet (1 lingurita de otet la 1 litru de apa). Dupa cum vezi, trebuie sa ai cam o ora la dispozitie. Tratamentu este inofensiv pentru copilasul pe care il ai, pentru ca nu intra in orgnism; cu alte produse trebuie sa fii precauta, pentru ca daca hranesti natural fetita, tot ceea ce mananci tu ajunge prin lapte si in organismul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Motanik, La Multi Ani! Sanatate si succese! Sa-ti mearga toate dupa cum iti doresti si sa ai succes in tot ce intreprinzi!

Petrecere frumoasa!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput