Romanii din Marea Britanie (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ella multumim!
Letitia pai daca stai in Londra magazine din astea gen aprozar de ale turcilor sunt mai peste tot. Acolo gasesti varza pt sarmale. E trasa in vid in niste pungi transparente. Pretul difera in gerene e vreo 3 lire una dar sunt si mai scumpe cam de 5 lire. Da tu in ce zona stai?
Noi suntem bine, ieri am avut petrecere a fost ziua fetei vecinei mele, a implinit 3 anisori. Noi am fost ieri pana in Brent Cross pt niste shopping pt fata si pe la Toyr'r'us. Am zis ca nu ch multi bani dar se duc asa rapid nici nu iti dai seama si mai ales ca fata face 3 luni si e asa grasunica si a trebuit sa ne improspatam garderoba oleaca cu niste essentials si plus sa incepem sa ne pregatim pt trecerea la solide.
Si dupa ce am ajuns acasa ne-am petrecut si seara cand sa ne pregatim de somn era rece in casa si zic sa dau drumul mai tare la calorifer si cand colo s-a stricat centrala. Maine vine unu sa se uite la ea sper sa nu fie ceva grav si sa o repare rapid ca altfel inghetam. Am cumparat azi oricum un heater ca nu putem sta cu baby asa in frig.
In rest alte noutati nu prea sunt, asteptam si noi sarbatorile, alti bani ch, alta distractie. Cam boring perioada asta din an, abia astept sa treaca intr-un fel sa vina primavara sa putem merge in parc sa fie soare si frumos.
Chiar care e anotimpul vostru preferat? Eu prefer primavara e si cald, dar nu prea cald, totul se face verde si sunt flori peste tot, mai ales ador sa merg in Kew Gardens sa admiram florile si sa ne bucuram de soare, plus ca putem iesi cu bicicleta, putem merge la un picnic in parc, fara sa murim de cald sau sa inghetam de frig.

Pupici la toata lumea si o saptamana usoara si cat mai frumoasa!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Si mie imi place sa fie cald -- iar in Anglia, dupa parerea mea, nu e niciodata prea cald... Asa ca -- intreg sezonul de vara, sa zicem. E adevarat insa ca primavara are un farmec special.

Stie cineva numarul de telefon al Cristinei? O sa-i scriu pe pm vreau s-o incurajez direct. Stiu ca ieri inca nu nascuse, joi face 40 de sapt si i-au spus la spital ca o mai lasa pana pe 30 nov, cand o sa incerce s-o induca, iar daca nu merge (desi de regula merge daca ai de-a face cu oameni care stiu ce fac, ceea ce e cazul ei) recurg la cezariana.

Eu o inteleg ca e nerabdatoare, si eu abia astept sa-mi tin puiuta in brate, dar pe de alta parte, daca sarcina e ok, 2 in 1 si zburdand prin Londra (sau orice alt colt de lume) e mult mai confortabil decat cu noul nascut care te tine legata mai ceva decat cu un cordon ombilical... Cand iese puiul la lumina, tu, ca mama cam dispari din peisaj o vreme (sau mai bine zis te faci una cu peisajul)...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am eu nr Cristinei, iti trimit pm.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Tot eu. Ce mai faceti?

Eu imbatranesc vinerea asta asa ca in w/e ne serbam restrans la un restaurant ca la gatit si spalat vase anul asta nu ma prinde nimeni, dar o prajitura tot fac si asa ca am tot printat retete, nu pot sa ma decid.
Ups, sper sa nu fac pofta burticilor, ma opresc.

Sper ca toata lumea e ok si mai sper sa ne organizam de-o intalnire la primavara-vara.
Pupici, o zi frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mada mxm, nu stau in Londra, stau la vreo 40 km de londra, in Hitchin. Am stat si in High Barnet si tot nu am vazut magazine turcesti. Pina acum am gasit frunza de vita care e batrina si tare.

Mergi la inceput

Varza pt sarmale se gaseste la borcane la turci, bulgari, polonezi si romani.
Eu la vid am gasit numai foi de vita.

Magazinele pt E si NE in Londra, de care stiu eu, sunt in Stratford, Forest Gate, Leytonstone, Barking iar alimentara ro e in Wood Street (langa Walthamstow).

Borcanul costa intre 2.49 si 2.70, eu de obicei folosesc trei borcane la 1 kg de carne.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor,si multumesc mult ca va faceti griji pentru mine!
of, nu se mai termina, si cand mi-au zis ieri de la spital ca s-ar putea sa stau asa pana pe 30 noiembrie, m-a apucat disperarea.In fiecare zi ma trezeam cu speranta de a fi ultima mea zi ca graviduta,si intotdeauna ma pcalea Georgia.Faza aiurea e ca am dureri cumplite in fiecare seara,asociate si cu dureri de spate groaznice, plang de nu stiu ce-i cu mine, iar dupa o ora-doua, totul revine la normal, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Nu mai pot nici sa merg bine, de dormit,nu mai spun.....abia astept sa se termine.
Belle_vue, multumesc mult pentru incurajari si felicitari pentru fetita! Iti doresc cea mai usoara sarcina din lume, atat cat a mai ramas de ea, si o nastere rapida,si usoara,nu asa ca la mine.
La mine e mult mai usor dupa ce vine bebe, imi voi relua activitatea de zi de zi aproape imediat,ca am ajutor puternic in ce priveste cresterea copiilor. O sa plecam si din Uk o perioada ,dupa ce se naste cea mica si obtin pasaportul ei, si mai vedem noi ce facem.
Fetelor, va pup pe toate, promit sa va tin la curent cu noutatile despre mine si madmoiselle Georgia,si va multumesc mult inca o data pentru incurajari. Sunteti niste dulci.
Mada,tie un pupic special pentru gazutza aia mica a ta, mi-e dor sa o vad din nou.

39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Belle_vue chiar ca te faci una cu peisajul. De ex seara vine Flo face dush apoi facem baie la fata apoi eu fac de mancare, mancam si eu abia pe la 9 apuc sa fac un dush si asa in graba, dapai sa vreau sa fac baie sau sa stau sa ma "pamper". Asa in graba apuc sa merg o data la doua sapt la pensat si ce mai merg la clinica, ca in rest am rufe de spalat, mancare de facut, avut grija de baby, curatenie, ordine in fiecare dim, biberoane de sterlizat de nspe ori pe zi. Dar si cand rade si zambeste si vb cu noi ma topesc toata. So it's worth it!
Cristina si pt voi pupici dulci cu miros de laptic de la gazutza si de la mine!
Andra eu iau ori din Tottenham ori din Walthmstow si tot timpul iau varza in vid e cate o varza intreaga murata trasa in vid.
Letitia magazinele turcilor is cu fructe si legume multe afara exact ca la noi la aprozar si in genere au de toate in magazin un fel de offlicence mai mare, dar sunt usor de recunoscut dupa legumele si fructele expuse afara, in laditze exact ca in ro. De ex eu am niste prieteni in Burnt Oak care e tot pe northern line si sunt si acolo o mulitmea de magazine de turci din astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Da, 7 radiografii intr-o zi! Si eu fraiera sa nu spun ca e prea mult! Inca-mi cade parul,mi-am luat de la Holland and Barrett pastile pt par ,unghii si piele plus un supliment de calciu, zinc si magneziu. Cred ca ma vreo 2 saptamani de cand am inceput tratamentul dar tot imi cade parul.
Sunt mai mult ca sigura ca a fost efectul radiografiilor, dar ce pot eu sa mai fac acum?Multumesc de raspunsuri!Toate cele bune!

Mergi la inceput

Pt fetele care au deja bebeii mai marisori: voua cand v-a cazut parul dupa ce ati nascut ati facut ceva special tratament sau ati lasat sa treaca? Si-a revenit singur sau nu? Ca aici am tot citit in carti ca e normal si ca de fapt in timpul sarcinii parul creste mai mult si cade mai putin decat de obicei si acum de aia ni se pare ca pierdem f mult par, cica asta e si explicatia la faptul ca multe femei zic ca au parul f bogat in sarcina.

Mergi la inceput