Romanii din Marea Britanie (11)
Raspunsuri - Pagina 27
belle_vue spune:
ella, cum il cheama pe tratamentul de la boots pt stoparea caderii parului? mie dupa prima sarcina mi-a cazut parul masiv vreo 3-4 luni (nu chiar imediat, la vreo 3 luni de la nastere), dupa care s-a oprit. am luat vitamine si am folosit nu mai stiu ce sampon. ma gandesc ca e bine de stiut dinainte ce optiuni sunt...
da, 7 radiografii intr-o zi e mult prea mult -- nu prea inteleg cum de te-au pus in situatia asta, gabitza...
multumesc.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
MissJJ spune:
Belle_vue felicitari pt fetitza! F frumos numele si sarcina usoara in continuare!
Si mie imi cade parul cam tare si am zis sa imi iau tot de la Boots Perfectil care e si pt par si pt unghii. Voi la asta va refereati? Sau mai e vreun alt tratament? Ca daca e altul sa imi ziceti si mie despre el va rog.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
ella_64 spune:
Belle_vue, eu am folosit Foltene hair loss and scalp treatment. Este cam scump, dar este bun, sau cel putin mie mi-e folosit. In tara foloseam Klorane cu chinina, un sampon foarte bun de la Klorane, pe care din pacate nu il gasesc aici.
Caderea parului dupa nastere se datoreaza modificarilor hormonale care au loc in organism si este legata de obicei de incetarea alaptarii copilului de catre mama. E bine ca atunci cand este oprita alaptarea mama sa ia in fiecare zi putin drojdie de bere ( cam un varf de lingurita) cu putin lapte cald, sau, daca nu suporta asa ceva, sa faca un tratament pentru par cu masca cu drojdie de bere, o data pe saptamana dupa spalarea parului. Eu nu stiu cat de mult ajuta tratamentul asta, depinde de organism si de cum reusesti sa te tii de el. Mie mi-a cazut foarte mult par dupa ce am intarcat copilul si nu prea a mai crescut la loc. Stresul in care traim nu prea ajuta la regenerarea parului.
motanik spune:
Buna fetelor!
Ma bucur sa vad ca se posteaza si la subiectul nostru si ca usor usor ne strangem. Poate ne punem si de-o intalnire mai pe la primavara, ce ziceti?
Belle Vue, ma bucur ca bebe e ce va doreati, sa fie sanatoasa si sa vina usor pe lume!
Multumesc pt informatiile alea, sper acum din suflet sa avem vreme frumoasa in w/e ala, poate sa fie frig dar sa nu ploua. Cum e acum pe acolo? Azi la Londra in est ploua marunt si e asa urat..
Gabitza, 7 radiografii intr-o zi? Wow, astia nu sunt sanatosi! Cum esti acum, mai ai probleme? Multa sanatate!
Fetelor, unde petreceti sarbatorile?
Va pup pe toate de la A la Z si va doresc o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara!
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Motanik intradevar e frumos sa vedem ca si la sub nostru se posteaza. Nu sa-l gasesc pe pag 5 undeva.
Noi suntem bine. Marti am fost cu fata la al doilea set de vaccinuri si dupa a fost bine dar seara si ieri a fost tare nervoasa si plangacioasa. Azi pare ca si-a mai revenit.
Azi am fost la health visitor si ne-a si cantarit avem 6, 660 kg la 3 luni fara 4 zile. Suntem o grasunica si jumate!
De ieri am inceput sa bem ceiutz, mi-a trimis cumnata din Italia de musetel de la milupa si e f bun la gust. Ne pregatim incet incet pt trecerea la solide de la 4 luni.
Sarbatorile le facem aici si suntem very excited tinand cont ca e primul Craciun al Ariannei . Vrem sa ii comandam glob personalizat sa il punem in bradutz si sa ii luam un costumas de ren. Speram sa fie bine si sa ii placa, sunt curioasa cum o sa reactioneze cand vede bradul.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Yossaria spune:
Motanik, intalnirea la primavara suna bine. Sunt deschisa pt a cunoaste romance din Uk...desi am avut experiente neplacute cu cateva. Doua dintre ele pe care le-am cunoscut mai ca nu s-au legat de sotul meu si imi tot puneau intrebari...cum de am agatat un englez. M-am simtit f prost, si mi-am zis ca nu mai vreau sa stiu de romani aici. Dar sunt convinsa ca nu toti sunt la fel, si exemplul deocamdata sunt eu:))
Experienta similara am am avut in Suedia, la scurt timp dupa ce ne-am casatorit!:))
Si inca o alta experienta proasta, e cand, inca fiind Romania si asteptand viza de sotie, o vecina m-a rugat sa-i duc ceva baiatului lui aflat in Uk, ilegal (am aflat asta mai tarziu). Cand am desfacut pachetul...sa vad si eu ce duc pe avion...oopss surpriza!!! In pachet erau 2 pasapoarte false!! M-am enervat la culme si i le-am dat inapoi. Pe urma tipul...a aflat nr meu de telefon si ma tot suna...sa-i dau adresa mea!!! Abia am scapat de el, ca mi-am schimbat nr!!!
Dar cu voi fetelor nu-mi fac problema, ca sunteti majoritatea cu bebe:)))
Va pup.
Letitia1 spune:
Bune fetelor,
Desi sint membra pe DC din 2005 de-abia acum v-am descoperit, si asta din pura intimplare, in urma unei discutii cu o fata din Canada.
De cum am intrat aici am si aflat o groaza de lucruri utile, de alimantara Dumitrescu si mai e una, dar cu nume polonez, oricum de-abia astept sa merg acolo. Spuneau citeva fete ca au cumparat varza de la turici si e foarte buna (pentru sarmale, ca iar se apropie Craciunul). Unde-i gasesc pe turicii astia? Eu sint aici de 6 ani, dar nu am prea multe informatii in domeniul asta. Am incercat si eu sa ma adaptez cu ce gasesc prin supermarketuri (foloseam frunza de vita pentru sarmale, dar e batrina si tare a dracului).
Yossarim, din ce-am inteles din ultima ta postare, ai fost casatorita o data in Suedia si acum in Uk si de fiecare data ai avut probleme cu romancele? Imi aduci aminte de filmul Birthday Girl cu Nicole Kidman.
Va pup pe toate si ne auzim.
belle_vue spune:
Motanika, au fost vreo 2 zile cand a cam plouat (mai ales ieri), dar azi a fost soare si cer senin toata ziua... Sper sa ai bafta de vreme buna in week-end-ul ala.
Suna bine ideea de intalnire. Sper sa nu fie prea devreme in primavara -- mai spre Pasti, incolo -- ca sa pot sa las si eu pitica o zi cu ta-su . Cum majoritatea sunteti in Londra, probabil ca acolo o sa si fie intalnirea, ceea ce e ok, eu fac 2 ore cu trenul.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others