Romanii din Marea Britanie (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Belle Vue, ti-am trimis un pm acum si mulet multumiri, inca o data.
M-ai cam lasta masca acum, se vede ca trebuie sa pun mana pe harta caci credeam ca e mai aproape Bristol decat Bournemouth cu mult.
Auzisem de podul ala faimos al lor, de asta ma atragea cumva.

Imi pare rau sa aud ca sotul nu s-a simtit bine, sper sa fie ok de acum.

Numai bine, tine legatura.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai intru si eu pe aici cu chiu cu vai.
Noi suntem bine, sanatoase, grasunele de numa, numa, aproape 5 kg la 6 sapt.
Vom avea botezul pe 28 oct si acuma alergam dupa hainutze ca sa fim gagica. Eu nu prea gasesc ceva pe placul meu si care sa imi ascunda si sunculitzele.
In rest noutati nu prea sunt multe, fiecare zi e cam la fel. Arianna deja doarme de la 11 noaptea pana la 7 dim uneori se mai trezeste si pe la 5 dim dar papa si adoarme repede la loc pana pe la 9. Isi tine capul sus daca e pusa pe burtica si ii place tare mult sa se uite in jur. Ii plac jucariile si rade la ele. E tare vorbareatza si daca vb cu ea scoate si ea diverse sunete si rade cu gura pana la urechi. E si f plimbareatza ii place tare mult cand e pusa in carucior si scoasa in oras, ii place si la baitza si nu plange deloc.
Cam atata noutati despre noi.

Va pup pe toate si mai incerc sa intru cand mai pot. Sarcina usoara in continuare la burtici si multi pupici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

mada, felicitari, sa fi sanatoasa, sa-ti traiasca fetita zambareata si sa va bucurati de ea! e excelent ca doarme deja noaptea si te lasa si pe tine sa dormi. sunt sigura ca botezul o sa fie splendid si nu-ti face grija, "sunculitele" sunt semn de sanatate si la numai 6 saptamani de la nastere inca "sexi".

sa cresteti mari si mandre!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Mergi la inceput

Mada, in sfarsit vesti! Ce de cand tot asteptam si bateam toba doar-doar ne auzi si vii!
Sa va traiasca minunea, ma bucur tare ca sunteti bine amandoua si sper sa fie bine la botez si sa ne aduci si noua poze!
Pupa fetita dulce, abia astept sa o vad!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andra crede-ma ca am vrut sa intru mai repede sa va anunt ca suntem bine si sa pun poze dar in fiecare zi ma trezeam ziceam gata azi imi fac timp si intru si se mai inatmpla ceva si nu mai apucam. Fiind primul nostru copil prima sapt Flo a stat acasa si a fost tare bine ca eu eram cu, capul in toate partile parca eram pe alta planeta. Apoi cand a plecat el la lucru am zis ca nu ma descucr singura dar incet incet am reusit sa facem un program de papa, baitza nani si joaca si lucrurile au inceput sa reintre in normal, e f usor cand exista o rutina.
Iar dupa ce ne-am asezat si noi oleaca si ne-am linistit au inceput pregatirile de botez si invitatii si cautat de haine si cumparaturi si efectiv nu avem timp nici sa respiram.
In timpul sapt ziua trece de nici nu imi dau seama si ma chinui sa ma impart intre sterlizat biberoane, schimbat baby, hranit, facut ordine prin casa, pregatit cina, plimbarea, cumparaturi si apoi seara vine Flo stau eu cu fata sa faca el dush apoi facem baie la fata si apoi mancam si abia pe la 8-9 apuc si eu sa fac dush si sa incep sa ma ocup de mailuri, scrisori, telefoane, facturi si ce mai este administrativ, iar pe la 11 cand adoarme fata ne punem si noi in pat si adorm in cateva secunde. Si apoi dim pe la 5-6 se mai trezeste fata uneori si tre sa ii dau papa ca in timpul sapt Flo merge la munca, in weekend se mai trezeste si el dar e si el obosit de la munca. Si in weekend suntem mai mult pe drumuri si incercam sa facem ce nu am apucat sa facem in timpul sapt.
Oricum ne chinuim sa ne adunam si noi cat de cat.
Va pup pe toate si multumesc pt urari si promit cat de curand sa vin si cu poze.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Belle Vue, am nevoie sa te rog ceva.
Am facut pana la urma o rezervare pt Bournemouth la
Britannia Bournemouth Hotel
East Cliff
Bournemouth
Dorset
Bournemouth
BH1 3DP

Stii pe unde e hotelul asta? vad ca ei scriu ca e la cateva minute de centru. Daca ai pareri sau cunosti ceva reviews pt el te rog da-mi de stire.

Am primit si revista de la tine, multumesc f mult. Acum vreau sa fac un program pt w/e ala, o sa ajungem probabil pe la pranz acolo sambata si m-ar ajuta daca ai putea sa imi dai un timetable cat ar lua sa vizitezi ce crezi ca putem vizita intr-un w/e.

Si musai sa imi spui despre un restaurant mai micut si mai dragut ca altele, sa nu fie nevoie de tinuta cu rochie sau costum dar sa fie cochet si sa fie papa bun. Ce stii?

Sar'na mult pt tot, scuza-ma ca te tot apelez.

Pupici.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Tot eu.
Am gugalit un pic si trebuie sa includ Oceanariumul, Monkey World (ai fost?), balonul (e valabil si pt inceputul lui dec? pe un site am gasit ca ar fi, incepand cu 9am, pe altul ca e doar pana in oct?) si o plimbare pe plaja, caci am citit ca nu e asa rau in dec (frig de ex).

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Andra, hotelul e foarte aproape de centru, asta e clar dupa adresa. Mai mult nu stiu despre el, din pacate. Oceanarium-ul e foarte aproape de hotel, dar Monkey World (nu n-am fost, dar poate ajung pana atunci) e la 25 de mile vest de Bournemouth, deci cu tot cu drum si vizitat trebuie sa calculezi ca iti ia mai bine de jumatate de zi. De balon o sa ma interesez. Plimbarea pe plaja e "sport" curent iarna -- in w/e e plin mai ceva ca pe Oxford Street. Si nu, afara de cazul in care ai ghinion, vremea nu e rea deloc.
Uita-te si la Corfe Castle, cu trenul cu aburi etc.:
http://www.visitingpurbeck.co.uk/corfe-castle.php
Unul dintre restaurantele care noua ne plac este italienescul Prezzo, care e aproape de hotel (58 Westover Road, Bournemouth, Dorset BH1 2BZ
01202 556399), e cochet si au mancaruri bune si mai deosebite, fara sa fie excesiv de scump. Pt w/e e bine sa-ti faci rezervare. Daca nu, pe Christchurch Rd sunt restaurante unul dupa altul -- de toate tipurile. Ma mai consult cu consortul si-ti mai transmit detalii in curand. Sunt vreo 2 restaurante si pe plaja -- la unul ne tot gandim sa mergem si noi de o buna bucata, in w/e au rezervari in 2 serii seara si tot timpul e plin! E pe West Undercliff Promenade (la vest de hotelul vostru, adica), dar nu-mi amintesc numele. Mai caut.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Mergi la inceput

Un restaurant pe plaja ar fi ideal.
Scoatem Monkey World de pe lista, ramane balonul daca e si in dec, oceanariumul, "cursa" pe plaja si ma uit si la Corfe Island pt duminica.

Multumesc mult pt info, te astept cu tot ce mai ai.
Pupici, cum e bb?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Salutare

Iaca intru si eu pe aici ca musca in lapte-ca in general im fac veacul pe la paginile cu copii, gradinite, boli si gemeni.

Sta careva in Reading, ca noi ne mutam acolo la sfarsit de Noiembrie si tare mi-ar place sa fie cineva din neam cu noi!!!

Si ce ma oftic cand aud lumea ca se tot plimba....ca eu cele mai dese plimbari le fac pe net, sau cu copii prin parc.

Toate cele bune,
Mihaela

Mergi la inceput