Romanii din Marea Britanie (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Belle Vue, poti sa ma ajuti cu niste sugestii? Vreau sa ii fac sotului meu o surpriza si de ziua lui, anul asta, sa il duc undeva intr-o plimbare si fara sa stie sa fac si o rezervare la un hotel, doar asa de-un w/e sa mai iesim din rutina..
Ma gandesc intre Brighton si Bournemouth, chiar daca e iarna (2 decembrie). Ce ma sfatuiesti, cum e in Bournemouth in dec? Ce hotel fain dar nu exagerat de scump imi recomanzi?
Sar'na mult pt raspuns.

Cum merge cu burtica? Cand vii la Londra pt scanul 3d?

Cristina
, la mine toate-s vechi si noi is toate Ce sa facem, asteptam cu nerabdare viza, Doamne ajuta sa iasa ca nici nu ne imaginam ca poate fi altfel.
Poate reusim si sa noi sa ne vedem dupa ce nasti.

Mai insist, romani din uk pe unde sunteti??

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Belle Vue,sanatate multa si numai bine!
Si aici sunt spitale care au drept politica sa nu iti spuna sexul bebelui, insa la maternitate privata nu se pune problema.
Unde iti faci scanul 3D? Ti-ai facut programare? ca aici cam trebuie sa te programezi din timp,sunt destul de aglomerati.
eu deja ma simt ca un elefant, ma misc in reluare si imi ia 10 minute sa ma intorc de pe o parte pe alta in pat. Plus, ma trezesc de n-spe ori pe noapte sa merg la toaleta.Deja imi pierd rabdarea, am senzatia ca voi fi gravida pentru tot restul vietii mele.Ma rog, la urma urmei, mult a fost, putin a ramas, insa abia astept.Cei de la spital ma cheama la control in fiecare saptamana,si in saptamana 36 imi fac o ultima ecografie, sa vada daca nasc natural sau prin cezariana.
Oricum, iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti si tu.
Andra,si eu as vrea sa ne vedem ,macar dupa ce nasc.vedem noi cum facem,ca noi, dupa ce scot pasaportul fetitei, plecam in Dubai o perioada,cat e rece si umezeala mare aici, ca e mai bine pentru copii.Dar poate mai vorbim pana atunci.
Eu am fost in Bournemouth o singura data, cu masina, asa, intr-o vajaiala,dar era mai, asa ca habar nu am cum o fi in decembrie.la Brighton mergem mai des, mai avem petreceri pe acolo,cu partenerii nostri,dar tot nu stiu sa iti spun cum e in decembrie.
Va pupacesc acum,si mai vorbim.

32+,Iasmina si bebe Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

motanik, daca o sa ai noroc de vreme frumoasa e bine in oricare din locurile la care te gandesti. ma interesez de hotel aici zilele astea. bournemouth-ul are ceva care se numeste "Bournemouth International Centre" sau BIC (unde se tine zilele astea conferinta conservatorilor), unde se desfasoara tot felul de activitati -- concerte, spectacole de tot soiul etc. o sa incerc sa aflu daca e ceva in w/e de care vorbesti. mai sunt si alte venue-uri de genul asta si in B si in Poole si in plus e frumos de umblat in zona -- daca sunteti genul pasionat de iesiri in natura - avantajul fiind ca se afla la indemana, adica nu departe de civilizatie (un pub, ceva tot gasesti...).
revin deci pe tema asta in cateva zile.

Nu am facut inca programarea pt 3D -- o sa incerc s-o fac astazi. N-as fi vrut Portland, mai degraba o clinica mai mica. Sa vedem. Ideal ar fi peste vreo luna, sper sa reusesc sa gasesc loc.

cristina, multumesc de urari. daca ai recomandari in sensul asta (unde sa fac programarea) sunt binevenite. daca esti in 32 sapt, mai ai ceva -- stiu ca sfarsitul e cel mai greu (desi la mine de data asta nici inceputul sarcinii n-a fost deloc usor), dar nici o grija, de nascut tot o sa nasti pana la urma. Nici eu nu dorm bine noaptea, dar cu toate astea nu sunt atat deobosita pe cat m-as fi putut astepta. Sa fii sanatoasa si tu si bebita!

Oricum, va tin la curent cu programarea -- poate are cineva timp de o cafea...

Vroiam sa va mai spun o chestie simpatica, un fragment de discutie avuta azi cu sotul care zicea ca pe el nu-l pasioneaza prea tare ideea scanului 3D fiindca tot o sa aflam toate detaliile la vreo 2 luni mai tarziu. Cat despre sex, zice -- sunt convins ca e fata, fiindca tu asta iti doresti "and you always get everything you want"! Imi place cum gandesti, i-am raspuns...

Va pup si revin!

Da, ce-i drept, nu e prea multa lume pe-aici -- ma intreb si eu ca Andra de ce?

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Mergi la inceput

motanik, la ce zona de pret te gandesti pt camera la hotel?

s-ar putea sa fac scanul 3d in Reading pana la urma, fiindca e mai aproape si ne putem duce sambata dimineata.

Mergi la inceput

Belle Vue, sar'na pt raspuns. Ma gandesc la ceva in jur de 100 ca oricum o sa fie vb doar de o noapte dar sa avem unde trage ca ziua o sa ne plimbam pe acolo.

Cat despre bb, Doamne ajuta sa fie fetita si, mai important, sa fie sanatoasa si sa ai nastere usoara!

Cristina, facem galerie?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Belle Vue,eu stiu doar de Portland,si ala e £240 acolo,poate fi mai ieftin doar daca il faci in conjunctie cu altceva,si atunci pretul scade la £160.Daca tu ai ales Reading,e bine.Daca zici ca e si mai aproape de voi, e si mai bine.
Azi am 33 de saptamani si doua zile,asa ca trebuie sa mai stau un pic.Multumesc, Andra, oricum, pentru galerie, anunt eu cand simt ca se apropie.Aseara,soacra mea mi-a spus ca burtica mea a coborat un pic, dar cred ca este normal, sunt la jumatea lunii a opta,asa ca e normal ca organismul sa se pregateasca deja.deja nu-mi mai vad degetele de la picioare din cauza burtii,insa mergem mai departe.
Belle Vue, daca iti doresti fetita, asa sa-ti ajute dzeu,sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa.
Pupici

33+,Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

motanik, asta e un site bun pt rezervat camera:

http://www.laterooms.com/en/p1301/Hotels.aspx?k=Bournmouth&r=0&n=1&d=20061202&rt=2,0&c=1

realmente au discounturi fata de alte site-uri si parca mai multe optiuni decat altele. ai distantele fata de centru, asa ca te poti orienta in functie de asta. cam toate cele la care camera e 100 (whitehall, best western connaught, durley grange, new westcliff, arlington, mayfair) sunt pozitionate excelent, au breakfast included si au o gramada de servicii.

cristina, eu am cautat pe net (google sa traiasca) si am gasit vreo 4-5 clinici private in londra care fac 3d, vreo 2 in westminster, una care functioneaza la portland dar e altceva decat spitalul care are si el servicii private si inca una in east london. cam la aceleasi preturi -- in jur de 200 (portland ceva mai scump, asa cum ai zis si tu).

tot ala e pretul si in reading (195), dar faptul ca e la 1,5 ore, nu 2,5 e un avantaj, fiindca mai poti face si altceva in ziua aia, daca totul merge bine.

va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Belle vue, sanatate multa,si tie si la copilasi!
intr-adevar, preturile sunt cam astea pe care le-ai gasit si tu, insa la Portland e mai scump, insa nu-mi pare rau ca dau o gramada de bani acolo.
Mi se asigura acum controale saptamanale,si orice problema as avea de discutat, se rezolva imediat.Iar cand nasti, ti se asigura niste conditii,ca eu ,una, as vrea sa fac osuta de copii la Portland, daca nu ar durea asa de tare.
Pupici si mai vorbim

33+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Salut fetelor! Ce va fac burticile? Sper ca sunteti ok amandoua.

Belle Vue, am adus vorba sotului despre Bournemouth si mi-a spus ca o sa facem 5 ore pana acolo doar dus. Asa ca oricat as vrea acum, e prea mult, am sa o las pt la anu' cand o sa fie mai cald, sa profitam din plin de oras. Multumesc oricum pt informatii.

Am ramas in gand cu Brighton si mai nou Bristol, care ar fi cam la 2 ore si ceva de noi. A fost cineva in Bristol?

In w/e am fost in Hemel Hempstead la cumparaturi, imi place tare mall-ul ala ca le are pe toate la un loc, plus de asta bancile sunt deschise pana tarziu. Am zis sa caut si pe acolo case, desi am inteles ca sunt destul de scumpe chiriile.

Pana la urma ne orientam catre Watford, Hemel, Milton Keynes, zona asta in nord. Daca cineva are mai multe info as aprecia sa le scrieti aici.

La mine ploua asa ca nu ies la pauza, stau sa casc gura pe aici. O saptamana frumoasa va doresc!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Daca problema e distanta, Bristolul nu poate fi o optiune. Sunt 2,5 ore cu masina pe autostrada de la Londra la Bournemouth, eu am facut drumul de cateva ori. Bristol-ul nu e mai aproape. Sunt 173 km Lon-Bour si 190 Lon-Bri. Despre Bristol, barbatu-meu zice ca acolo se pisha toti norii care vin de peste Atlantic (pardon de expresie). In general, vestul Angliei e mai ploios decat estul si fiind si iarna... Bristolul e mai metropola, mai asemanator cu Londra cumva -- dar se pare ca mai violent. Nu e un loc in care sa vrei sa locuiesti -- pentru noi a fost pe lista de "nu" atunci cand ne-am mutat in Anglia (din Franta) - iar de vizitat am inteles ca merita vara, cand au niste festivaluri interesante.

Probabil ca o sa ramaneti la Brighton -- e cel mai aproape si e oras turistic, deci e relaxant (sau ar trebui sa fie). Daca vrei, da-mi un PM cu adresa ta sa-ti trimit o revista de prezentare despre Dorset in iarna asta, sunt si alte optiuni si zona e frumoasa.

Burtica mea e bine, barbatu-meu e intr-o faza mai proasta, fiindca sufera de Crohn's si a avut o criza destul de urata, cu stat in spital... Azi sau maine iese si sper sa fie bine o bucata mai lunga, in perspectiva nasterii etc.

Va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput