Romanii din Marea Britanie (11)
Raspunsuri - Pagina 18
motanik spune:
Salutare!
Belle-Vue, i-am spus sotului ca astept cu nerabdare un w/e liber sa vizitam si noi zona aia.
Chestia e ca nu numai vizitam locurile unde ajungem ci si prospectam pt o eventuala mutare. Nu mai vrem in Londra si acum luam in calcul orase mai mari in Anglia sau orasele mai mici in afara Londrei. Pana acum ne atrage Aylesbury dar nimic nu e cert si tot adunam informatii...
In rest, pe aici e cam frigut, azi a trebuit sa scot un sacou mai gros, nu mai merge doar in camasa.
Lume, unde esti?
--------------------
Andra
cristina1974 spune:
Buna seara,dupa o lunga absenta!
In primul rand,sa va dau vesti despre Mada,daca nu aveti deja.A nascut o mandrete de fetita,pe 21 august,care este tare scumpica. Si Madalina este bine, se reface dupa nastere,si totul pare sa fie super bine.
Despre mine, am sa spun ca am deja 32 saptamani, deja am intrat pe ultima suta de metri,am cumparat tot ce trebuie pentru bebe, care va fi inca o fetita, Georgia,si acum astept......si astept.....si nu mai am rabdare. Stomacul ma arde de imi vine sa mor,spatele ma doare de-mi vine iar sa mor ,Georgia imi da niste suturi de mi se taie picioarele uneori,insa e bine, atata timp cat ea e bine si sanatoasa.
Voi naste la Portland,si abia astept momentul asta.
Acum va pup
31+,Iasmina si bebe Georgia
cristina
motanik spune:
Cristina, nu am mai vb de multa vreme. Ma bucur sa aflu de Mada si de pitica ei si ma bucur si pt tine ca esti ok, hai ca mai ai un pic si o sa tii a doua minune in brate!
Cand e DPN? Sarcina usoara in continuare, sa fie totul bine!
--------------------
Andra
blackpanterro spune:
Buna,
am si eu o intrebare....
Imi trebuie viza de UK daca am rezidenta Americana?Sotul meu spune ca nu.Eu am si legitimatie militara de sedere in Germania fara viza si pot calatori cu ea si in loc de pasaport daorita intelegerii SOFA pe care militarii americani o au cu tarile membre NATO.
Daca stie cineva despre asa ceva imi spune si mie? As vrea sa ii fac o vizita scurta unei prietene bune din Scotia.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
voljena spune:
pe pasaport romanesc trebuie viza inca... pana in ianuarie 2007.
cu legitimatia militara... e de aflat, britanicii is mai ciudati...
cristina1974 spune:
Andra, DPN-ul meu e pe 23 noiembrie,dar dupa cum stau lucrurile cu mine, cred ca o sa vina bebe Georgia mai repede un pic, intocmai ca si surioara ei, Iasmina, care azi face patru anisori.Deja ma simt ca un elefant,am contractii uneori,si am si avut un episod de travaliu fals.Abia astept sa se intample,ca deja am senzatia ca o sa fiu gravida toata viata.
32+,Iasmina si bebe Georgia
cristina
motanik spune:
La multi ani sanatosi si fericiti Iasmina!
Mami, tin pumnii sa fii bine!
--------------------
Andra
belle_vue spune:
Cristina, numai bine, sarcina usoara (cat a mai ramas) si nastere usoara!
Eu sunt in 22 sapt si inca nu stiu sigur unde sa ma duc sa nasc. Spitalul cel mai apropiat, Bournemouth, ar fi unul care are sala de nasteri dar nu si bloc operator (adica daca e o problema si trebuie interventie chirurgicala te cara cu salvarea prin traficul din sudul Angliei...), urmatorul ar fi in Poole dar are o reputatie mai proasta la capitolul curatenie, eficienta etc. (de, oras-port, lume de calitate mai proasta), si abia Salisbury e recunoscut ca avand maternitatea si sectia de neonatologie bine puse la punct. E la vreo ora distanta (45 km), ceea ce n-ar fi foarte mult. O s-o vad pe midwife saptamana viitoare si vreau sa vad ce spune si ea.
Eu nu stiu inca ce am, fiindca politica spitalului din Poole unde am facut scanurile pana acum e sa nu-ti spuna sexul. Dar vreau un 3D peste vreo luna, asa ca atunci o sa stiu -- iar ala numai in Londra se face.
Cu bine!
belle_vue spune:
quote:
Originally posted by voljena
pe pasaport romanesc trebuie viza inca... pana in ianuarie 2007.
Poate se decid sa ridice vizele mai devreme cu vreo luna-doua, ca tot au vorbit despre asta, dar evident ca nu te poti baza...