bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, 3 luni de la nastere. Sunt anticorpi primiti in perioada intra-uterina, deci nu are nici o legatura cu alaptatul, si chiar nu stiu care anticorpi se transmit odata cu alaptatul, dar aici nu se specifica nimic de alaptat.
Uite ce scrie in Capraru: " Dupa varsta de 3 luni cand dispar anticorpii transmisi de mama ( daca ea a avut boala) copiii pot face pojar la orice varsta"..

Da, Priorix este ROR, dar se pare ca ar fi mai bun decat Trimovax.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aha, am priceput crinuta. dupa cum am zis eu pot doar sa sper ca e protejat dc inca il alaptez, caci vaccinul nu ma risc sa i-l fac la doar 9 luni, nici nu cred ca mi l-ar face vreun dr oricum.
inteleg ca Trimovax se cheama ROR-ul facut gratuit la 1 an? Priorix banuiesc ca e mai bun pt ca nu da efectele nasoale ale celui gratuit? sau chiar are si alte chestii incluse? merci mult.

in sf. i-am gasit si eu lui Codrin un ceai bun si fara zahar si muuuuuult mai ieftin decit baby drink. Este "Fruchte Tee" de la Humana (hibiscus, macese, mere, coacaze si capsuni+vit C) - cel mai bun pret in Cora. ii place atit de mult incit acum bea si cite 150ml/zi dc ii dau.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Shobo, in alte tari se face la 9 luni, nu mai tarziu, indiferent daca mama a alaptat sau nu, deci e discutabila problema, iar pe diverse site-uri am citit ca se face intre 9-12 luni, dar, daca inca alaptezi poate e mai bine sa nu i-l faci inca, pentru a fi cat mai eficient, ca de 100% eficienta la vaccin nu putem discuta.

Oricum, din ce am citit, cei de la Ministerul Sanatatii pun deja problema vaccinarii inainte de 1 an.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, Amaya, nu mi-am dat seama sa o sun, desi ea mi-a dat nr inca de la prima consultatie. Acum stiu si eu daca ma chema sa ma vada...ca eu vroiam consultatie, nu prin telefon. dar data viitoare am sa o intreb, si cum zicea si Alina-GRabriela, poate daca vine si acasa (dar in particular, nu in regim de Medicover). Inca nu am gasit un dr care sa vina acasa, caci nu am avut probleme si m-am dus eu regulat la consultatii.
Acum am inceput sa ii dau Ospamox si sper sa se faca bine curind. Sint sigura ca a luat microbul de la sotul meu, care are de o saptamina asa ceva. Are saracutza o voce cind plinge sau cind "vorbeste" pe limba ei de mi se rupe inima

Alina-Gabriela, nu iti fa probleme, o sa mearga ea. Probabil ca din cauza premergatorului nici nu este interesata.
eu nu i-am luat premergator si nici nu o sa ii iau, si vorba lu' Shobo, bintuie prin sufragerie (pe hol nu are voie ca e gresie) si este f fericita, si daca are de ce sa se tina se ridica in picioare si vad ca incepe sa prinda curaj sa isi dea drumul la o mina si acum ar vrea la amindoua. avem 8 dinti

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Wow, 8 dinti! Felicitari!!! Cum sunt " repartizati"?
Noi avem 2 jos si 4 sus.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Noi raportam un par cret:http://community.webshots.com/user/rayan22100

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Sanatate copiilor bolnavi!!!

Lavinia, dar Hana n-are acces la farfurie, caci si ea ar face tot ca Natalia. Totul de deruleaza de parca eu as minca si i-as da si ei sa guste. Eu ii dau cantitati mai mici, caci daca e prea mult isi baga degetul in gura si face ca Nati, isi pune-n par, in urechi peste tot...
Esti foarte dragutza cu tirada ta impotriva lu' musiu doctoru ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina Gabriela, si Nectarie abia incepe sa mearga (azi chiar a dat drumul la maini cateva secunde, dar n-a pus pasul,doar statea in picioare). in schimb la catarat nu-l intrece nimeni, se suie pe premergator, a trebuit sa-l strang, ca nu se mai putea
noi am ramas in continuare la 4 dinti, 3 jos si unul sus
Crinuta, ma innebuneste parul lui Rayan. si Elena era creata, dar de cand am tuns-o s-a indreptat

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Salutam parul cret!

Eu vreau sa va dau o noua veste:
MAI AVEM 2 DINTISORI, deci in total 6

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Rici, felicitari pentru dintisori!

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput