Grecia si grecoaicele, ce se intimpla?
Fetelor, unde sinteti, mi-e dor de voi; chiar niciuna dintre voi nu mai are timp de DC?ce faceti, pe unde sinteti, ce noutati aveti?
Eu va vizitez luna viitoare de sarabatori, dk pot sa va ajut cu ceva in acest sens dati-mi de stire,
M.
Raspunsuri
energy79 spune:
quote:
Initial creeata de melina34
Fetelor, unde sinteti, mi-e dor de voi; chiar niciuna dintre voi nu mai are timp de DC?ce faceti, pe unde sinteti, ce noutati aveti?
Eu va vizitez luna viitoare de sarabatori, dk pot sa va ajut cu ceva in acest sens dati-mi de stire,
M.
buna.si eu merg in grecia de sarbatori,mai exact de revelion.tu cum calatoresti?noi mergem cu masina,ma gandeam ca poate mergem impreuna daca si tu mergi tot cu masina.pupici
melina34 spune:
kalispera energy,
am fost in vara cu masina noastra iar acum mergem cu autocarul, in ce zona mergeti si cind plecati? dk n-ai mai fost cu masina te pot ajuta cu ,,indicatii pretioase" + sfaturi gratis!
M.
adela20 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt una dintre ...grecoaice! Numai ca m-am mutat cu serviciul in Bucuresti. Mai corect ar fi sa spun ca e o detasare, pe un an-doi. Ce se intampla cu noi? Oricum, noi nu eram foarte active, Theodora ce ne mai reprezenta. Karmen tocmai s-a mutat intr-o casa noua, mai era Claussa dar acolo unde sta acum nu are Internet si inca o fata, Silvia cu care eu nu am vorbit niciodata. Ah! Era sa o uit pe Maria. Nici de ea nu mai stiu nimic. Daca va pot ajuta cu ceva, un sfat, cu cea mai mare placere.
Adela
cristinutza08 spune:
Fetele care merg in grecia am si eu o intrebare. cineva din grecia imi va face o invitatie de revelion. invitatia aceea treb tradusa in limba romana si legalizata? daca imi cumpar bilet de autocar dus-intors si am invitatia mai am nevoie de acei 500 eur sau cat treb sa ai la tine? eu am cardurile de credit la mine dar cum ii demonstrez ca am bani pe ele? ce imi trebuie ca sa nu ma trezesc ca sunt intoarsa din drum?
multumesc
melina34 spune:
cristinutza-de ce nu dai tu un telefon la politia de frontiera????????
grecoiacele, stiti cumva textul de la Trigona calanda?????
M.
byanka spune:
Ma puteti ajuta cu un sfat?Am un baietel de 8 luni cu un cetatean grec.Am nascut in Romania iar tatal a venit si a recunoscut copilul in fata unui notar public si a unui traducator autorizat.In urma declaratiei sale copilul ii poarta numele.Am contactat consulatul grec pentru a inregistra baietelul meu si in Grecia dar ei mi-au spus ca nu se poate decat daca vin impreuna cu tatal.Nu inteleg de ce nu-mi recunosc declaratia, doar e legalizata?! Tatal copilului e de negasit si nu stiu ce sa mai fac.Am crezut ca daca dovedesc prin acte (certificatul de nastere al copilului si declaratia de paternitate a tatalui) ca unul din descendentii fiului meu e grec, automat si copilul e grec.Stie cineva ce pot face ca sa pot inregistra copilul in Grecia?
Sunt intr-o stare disperata!Nu am servici si locuiesc cu parintii.De cand nu mai stiu nimic de tatal copilului toate lucrurile merg prost.Pur si simplu a disparut.Incerc sa obtin recunoasterea baietelului meu in Grecia ca sa pot cere pensie alimentara.
Fetelor din grecia, daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma.Sau poate stie cineva un avocat specializat in legislatia greaca?
dodo spune:
Din pacate nu te pot ajuta concret cu informatii dar...indraznesc sa te intreb: de ce e asa important pt. tine obtinerea cetateniei greaca pt. fiul tau? Ce avantaje iti da? Mi se pare ca el o va putea cere la majorat, daca il va mai interesa pina atunci...Zic eu ca e mai bine sa te impaci cu situatia ca tatal copilului a dat bir cu fugitii si sa-ncerci sa construiesti o alta viata alaturi de copilul tau, cauta-ti un serviciu, ai avantajul ca stai cu parintii, deci pot avea grija de micut, da-l incolo de trecut si mergi mai departe!!!
byanka spune:
Draga Dodo
E o poveste lunga si complicata.Vreau ca tatal copilului sa plateasca pensie alimentara si ca sa o pot cere, copilul trebuie sa fie inregistrat in Grecia.Degeaba ma judec cu el in Romania.Statul roman nu poate obliga prin legile romanesti un cetatean strain sa-mi plateasca pensie alimentara.Este un conflict legislativ.Fiecare tara are legile ei si de multe ori ce are valoare intr-una, nu valoreaza nimic in alta.Mi-am luat gandul de la impacare.Si tocmai pentru ca vreau sa-mi fac alta viata alaturi de copilul meu am nevoie de mare ajutor ca s-o iau de la capat.Va multumesc pentru intelegere si astept un sfat de la voi fetelor din Grecia.
amaliaro spune:
buna Byanka ai putea sa ajungi in Grecia ?aici ai putea sigur sa faci inregistrarea la primaria greceasca dar trebuie sa ai adresa tatalui si o sa iti mai cera citeva informati despre el eu o sa il intreb pe verisorul sotului meu care este avocat si se ocupa cu actele pt straini
amalia marzelos