Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim si noi de urari si la randul nostru dorim tuturor ce-si serbeaza ziua numelui sa aiba parte numai de sanatate, fericire si tot ce-si doresc!

Ele tare rau mi-a parut sa aud ce a patit Denisa, ii doresc insanatosire grabnica! Eu am avut aceleasi simptome la 2 sapt dupa ce am nascut, si se pare ca a fost o urticarie urata, dar la cei mici nu stii niciodata ce poate fi....oricum asteptam vesti bune de la tine cat mai repede!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Buna fetelor , ne primiti si pe noi ?

Am activat mai mult pe forum pe vremea cind eram aspiranta ,poate unele dintre voi ma mai stiti.Imi pare rau ca nu am mai intrat sa va scriu da nu am am avut o conexiune la net ca lumea si ma limitam sa citesc in garaba citeva rinduri.dar de curind am net prin cablu si nu am scapat netrasa de mineca de citeva prietene de pe DC foarte dragi mie!
Sa va zic cite ceva despre noi :minunea vietii mele este DARIUS ,nascut pe 20.11.2004 la Gine I in Cluj cu Dr Muresan Daniel.
A avut la nastere 4 kg si 56 cm , un grasun ca sa zic asa .....
De cind s-a nascut nu prea am avut probleme cu el , decit o raceala acum vreo 2 sapatamini.Acum are 11 kile jumate si 80 de cm si promite sa devina un rasfatat.
Inainte cu o zi de a implini un an a inceput sa mearga singur si de atunci ...sa te tii frate .....toate sertarele sunt golite periodic .....asa ca sa aiba si mami dupa cine face ordine.

Poate fetele mai experimentate ne trec si pe noi pe listuta

Promit sa devin o membra activa si revin cu mai multe detalii!!!!!

Deocamdata s-a trezit bestia .......

Va pupam pe toate ,
Mihaela

P.S am vazut ca mai este in gashca un Darius si o mamica Mihaela ....oare am inteles bine ?

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Bine ai venit Mihaela si sa-ti traiasca baietelul! Chiar ca este voinicut, dar mai ales inaltut, asta-i foarte bine, tot inainte!
Pozele sunt mortale, mai ales cele de la piscina, e tare scump cu colacelul...imi pare rau ca eu n-am indraznit s-o duc inca pe bianca la inot...dar mai avem timp, nu-i asa?

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

b La multi ani /b tuturor Andreelor si Andreilor,mamici si bebici.
Sa aveti o zi superba!

Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Prima tentativa a esuat.Deci reluam: La Multi Ani tuturor copilasilor si mamicilor cu numele de Andrei si Andreea.
Pupici

Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos

Mergi la inceput

Mai, mai...imi creste inima...inca o suceveanca...cum de nu te-am vazut pana acum cassandra?...cred ca eram obosita, scoate asta mica untul din mine...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, ANDREELOR (copiii si mamici), ANDREILOR (copiii si tatici).

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI, MULTA FERICIRE SI NOROC DAVIDELUL PUSHLAMELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Acum am aflat:am si eu liber maine!
Asa ca nu o sa am net,deci:"la multi ani" celor sarbatoriti maine:
Voinicelul David si Edis..Sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!
Pupici si petrecere frumoasa celor ce poarta numele Sf.Andrei.....Noi mergem la vaccin,deci o sa petrecem cu plansete si(sper sa nu...)febra!Alta data!

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna. Mey, m-a intrebat cineva de cum il tratez pe Paul de tuse...sorry ca nu am raspuns.....la momentul respectiv, dormea Paul, medicamentele erau la el, si nu am intrat, mai stiam cum le spune ...ii dau AMBROXOL, si AERIUS (sirop)...si acum tuseste de 2 sapt..parca nu se mai opreste...of.....ii mai dau(nu are leg cu tusea) si IMMUNO BABY(sirop) si vitamine picaturi POLYVITAL, parca.
Te rog sa nu te superi ca ti-am rasp. acum!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Ciudat Onitza eu am luat Aerius (pastile, ce-i drept) ca sa-mi tratez urticaria...dar de obicei, fie pastile fie solutie, medicamentele sunt pt aceeasi boala....de ce-oi fi luat eu Aerius atunci?! Sau de ce-i dai tu Aerius pt tuse?! sper ca stiu doctorii astia ce fac...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput