Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 14

MadalinaP spune:
Fetelor multumim foarte mult pentru urari mai ales lui Felis pentru surpriza pe care ne-a facut-o!
Noi nu suntem active pe forum dar va urmarim din umbra si stim totul despre voi, cand sunteti bolnaviori, cand va iesit un dintisor, cand ati inceput sa mergeti ... Stiu ca nu este cinstit dar eu sunt o persoana mai timida si ma adaptez mai greu ....
Ca sa fim chit va spunem ca Edis a implinit un an ieri, are 6 dintisori (2 sus si 4 jos, inca 2 sus sunt pe vine), merge doar daca exista un perete, o mobila de care sa se tina. Are 9.4 kg si 73 de cm, este cumintica si frumusica (de e a mea). Daca sunteti curioase ne puteti vedea http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_perchiata/detail?.dir=2dec&.dnm=eafare2.jpg&.src=ph
Sunt poze de la petrecerea noastra cu familia, cea pentru copii urmeaza maine.
Madalina si Edis

carmen spune:
Madalinp e frumusica tare fetita ta. Cu ce ii face spume la baie. Cred ca Dariei i-ar placea la nebunie.
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Bobita spune:
Repede si la subiect, sunt prinsa cu treaba
tuturor sarbatoritilor de azi si din we asta, sa aveti parte de fericire si multa sanatate.
Anuntam ca avem 6 dinti, ultimii 2 au iesit de 1 data.
Mada ce face ginerele meu? 500 ml noaptea, asta inseamna ca se culca flamind.
Bun venit Mihaela, sa-ti traiasca puiutzul.
Ionela,

andreap spune:
gata,plec...va doresc un WE minunat,ne auzim luni
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

ionela roxana spune:
fetelor sa vede-ti faza de faza: iese barbate-miu din baie si-mi cere prosop, dar Emily se duce grabita sa-i duca lui tata-su un tricou de-al Arisei(abia stransesem rufele de pe sfoara, dar nu le aranjasem la locul lor, iar Emily le-a "aranjat" ), sii spune "de, de, de", sii intinde tricoul lui tata-su, in semn ca te poti imbraca sau te poti sterge cu/pe asta; era asa de haioasa de-ti venea s-o mananci
; azi am fost nitelus prin parc si am pus-o sa mearga pe jos; era super-incantata, si aduna pietricele si mi le dadea!!!; are un stil de te topeste nu alta;
oare de ce doi oameni se difera atat de mult unul de celalalt???, caci eu nu pricep!!!
onitza, mihaela, bobita, diana2004, cristina va multumesc muuuult; fetelor sa stiti ca nu scriu aici numai ptr a primi mangaieri sau ptr a va cheauni de cap, dar simnt uneori nevoia sa ma descarc;
ma enerveaza la culme ca numai imi trece gatul; parca sunt Gremlin la voce(asa s-o scrie???), si ma doare daca ma fortez sa tip, iar azi a fost o zi infernala; Arisa numai pe dos imi facea totul, numai in ciuda, iar eu strigam de mama focului la ea, pana n-am mai putut scoate nici un cuv.
; Emily la masa de pranz mi-a vomat rauuuuuu
, c-am tot ce halise, si asta ca din cauza racelii, are prea multa mucozitate nazala=mucisori
si s-a inecat rau, de iesea si pe nas si pe gura; groaznic s-o tii in brate si sa te trezesti ca-ti
in poala; cel mai urat casmar
; nasul ii este zdrelit , de-ai crede sca i l-a mancat lupu`;
ne-am medicamentat toate trei si-acum asteptam efectele
una peste alta fetelor iaca am mai imbatranit inca cu un anisor, si-am ajuns la o varsta rutunda 30ani; oare de ce tre` sa treaca timpul???; cu cat imbatranesti devii mai melancolic???
am vrut sa "construiesc"un tort, dar este imposibil la mine asa ceva, poate la anul???, asa ca de suparare si inima neagra am devorat o punga de ciocolata
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! ANA la implinirea primului anisor, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai. ANA
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Cecilia C spune:
Mai fetelor cred ca m-am dilit de cap in loc sa ma uit la luna decembrie m-am uitat la sarbatoritii din noiembrie, asa ca Ana La multi ani pt 1 an si o luna
Si acum sa-i facem urarile de rigoare la sarbatoritul de azi care face 1 anisor TUDOR ANDREI La Multi ANi!!! , sa fii sanatos, norocos si sa ai parte numai de bucurii si lucruri bune.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

FELIS spune:
quote:
Originally posted by MadalinaP
Fetelor multumim foarte mult pentru urari mai ales lui Felis pentru surpriza pe care ne-a facut-o!
F frumoasa este Edis...

Felis si

Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

mariussimiuc spune:
Voi cand mai aveti timp si de curatenii generale,ca io zic multumesc cand apuc sa o fac si pe aia mai de pospaiala....
Am facut azi o proba cu biberonul sa vad daca imi merge.I l-am dat cu apa,ca asta e problema mea cea mai mare,ca nu vrea lichide.Si a baut tot,adica 100 ml,ceea ce e recordul recordului.In schimb nu a mancat aproape nimic toata ziua si a fost cam somnoros.Nu pot sa-mi dau seama de ce.Poate pentru ca n-a dormit bine asta-noapte?Am mai incercat si acum inainte de culcare sa-i dau un bibe cu laptic,da...sa-mi mai pun pofta in cui.Mai incercam si maine.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Voi cand mai aveti timp si de curatenii generale,ca io zic multumesc cand apuc sa o fac si pe aia mai de pospaiala....
Am facut azi o proba cu biberonul sa vad daca imi merge.I l-am dat cu apa,ca asta e problema mea cea mai mare,ca nu vrea lichide.Si a baut tot,adica 100 ml,ceea ce e recordul recordului.In schimb nu a mancat aproape nimic toata ziua si a fost cam somnoros.Nu pot sa-mi dau seama de ce.Poate pentru ca n-a dormit bine asta-noapte?Am mai incercat si acum inainte de culcare sa-i dau un bibe cu laptic,da...sa-mi mai pun pofta in cui.Mai incercam si maine.
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Miha ce bine ca a baut asa

MadalinaP tare frumoasa-i Edis

Darius 20.11.2004