Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by onitza

VIO, m-ai bagat in boala cu versurile astea, ia mai pune, ca vaz ca te pricepi!!!! ...da' tu incerci sa spui ceva cu versurile????
ei mi-s mai de cap!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

M-ai prins !
Cred ca-am cazut in butoiul cu melancolie...Asta era prezentarea mea din tinerete...Ca pe vremea aia visam sa ajung mare scriitoare...
Dupa cum se vede...am ramas doar cu visele!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fetelor, nu stiu ce sa fac si incotro sa apuc.Poate ma scoateti voi din impas.Eu inca mai alaptez ca tare-i place! Dar ma gandesc ca de acum e "barbat" si ca ar trebui sa-l intarc.Numai ca nu stiu cum sa procedez pentru ca inca se mai trezeste noaptea pentru o repriza,doua, trei de tzitzi.Si plus de asta el n-a papat niciodata din bibe,nu ca n-as fi vrut,ci pentru ca nu i-a placut si nici pe suzi n-a acceptat-o.Cum sa procedez? Are rost daca n-am facut-o pana acum sa-l invat cu biberonul?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna fetelor
multumim inca o data ptr. aprecieri la toata lumea si sa stiti ma crede-ti sau nu eu ma gandesc tooot timpul la voi chiar daca nu scriu mereu, caci timpul se pare mie dusman nr. 1;
citesc tot ce postati dar de postat nu prea imi mai ajunge timpul; data trecuta, mai exact parca pe 29 luna trecuta am postat la "copilasi 4-12ani", si cand sa mai vin si pe-aici nush ce naiba am facut ca net-ul meu s-a blocat, muream de ciuda caci aveam ceva timp si vroiam sa mai stau de vorba; in alte zile am citit si cand sa postez s-au trezit mimozele, sau este prea tarziu noapte si tre` sa dau stingerea, sau se misca net-ul ca melcul, sau imi este somn sau, sau .....;
saptamana asta a fost groaznica; de duminica de ziua lui Emily cand am fost la vacc. ptr. gripa virala(saracuta am intepat-o de ziua ei, imi era asa o ciuda, dar daca asa a dorit sotul....), si pana azi tot pe dispensar ma plimb cu cucuietele; dar mai bine spus noi cele trei cucuiete am racit si eram pe cale sa ne pierdem vocile; luni m-am dus mai intai cu Arisa ca behaia intr-un stil barbar, iar nasul precum robinetul, Emily fiind tare pe pozitie, dar surprize luni seara Emily mi-a dovedit ca tre` sa ma pregatesc ptr. a doua zi ptr. inca un drum la nea doftorul; deci a doua zi iar la dispensar, doctorul vazandu-ma a inceput sa rada"iar ai venit???", si Emily behaind si nasul ferfelita din cauza mucilor si atata stergand-ul cu servetele; barbate-miu intrebandu-ma daca nu cumva m-am indragastit de medic; marti seara amandoua cucuietele erau doborate pe "campul de lupta", mai rau Emily, si pe langa ele eu aveam o voce, incat daca ma auziti dati cu pietre, sau crede-ti ca m-am intalnit cu ursul, deci ca drept dovada miercuri n-am mai fost la medic ptr. ca au avut liber, dar ieri dupa ce-am terminat smotrul(ptr. ca miercuri seara Emily mi-a vomat rau si mi-a facut ca la porci), pe seara am tras asa o mica vizita, in semn de "buna seara!" la medic; saracaul medic se vedea clar ca era plictisit de noi dar.....; doamne era oun puhoi de lume acolo, care ma de care grohaia si behaia pe limba lui, fie copkil, fie adult, iar muuuuulta lume ptr. vacc. gripei virale; nici sa stai jos numai aveai unde, am stat la intrare, si tin sa va spun cai infernal sa cari dupa tine doi copkii la medic; Arisa se juca la mobilul meu, ascultand muzica, Emily vroia sa mearga, batea cu manutele in geam........, si uite asa am termina prin a ne dministra(medicul) o punga de medicamente, fiecare cu eticheta ei, sa nu le incurcam, care mai de care mai frumos colorata; ah, frumoasa sapt. am avut, asa ca dragele mele va doresc numai bine la toata lumea si multa sanatate puiutilor bolnaviori
tin din tot sufletul sa urez puiutilor care sapt. asta au implinit 1 anisor PAUL CONSTANTIN(onitza), EDWARD FLORIN(madachan), RARES(klumea blondy), DAVID ANDREAS (fulguletz), EDIS(madalinaP), sa creste-ti mari, voinici, sanatosi si norocosi, sa va fericiti parintii din plin!!!
mikimi nu m-am imbract in chimono ptr. ca:
1. acolo unde am realizat foto. ptr. copii nu aveau chimono ptr. adulti;
2. este prea scump sa-l cumpar
3. sotul meu uraste vestimentatia populara a tarii lui; nici nunta nu a vrut sa faca aici, si numai in Rom., si l-am si botezat;
4. iar daca ma imbracam eu si el nu vroia navea farmec, asa ca poate??? in chimino ma voi imbraca cand voi fi soacra???
mihaela ema bine ai venit printre noi si sedere placuta
flavia ai o fata fff. frumoasa, si rochita este superba; sa va traiasca
v-am vazut si eu pozele de la petrecere; mai dar sunte-ti petrecareti nu gluma si mor de ciuda ca si eu am vrut sa fac ceva intim in fam. si-a iesit o maaaaaare plictiseala; pregatisem sampanie, coifuri, artificii etc, si ma intreb ptr. ce?????; de ziua ei n-am apucat sa-i fac decat doua poze si-alea chinuite si plina de neeervi, ptr. ca deh fiecare avea treaba lui si n-avea timp ptr. serbarea de 1 anisor a lui Emily, dar a trecut, fiecare isi vede de treaba lui si eu raman cu of-ul in sufletul si cu speranta ca la anul poate va fi altfel, macar ptr. ea nu ptr. mine!!!
oricum sa va fie de bine petrecerile si ma bucurffff tare ptr voi ca a-ti putut face asa ceva!!!
mia placut fff. tare de Mihaita, prins in diferite ipostaze,este un dulcic, mey si are un motic maaaare de-l poti impleti, iar tati Cornel se vede ca-l iubeste muuuult pe Mihaita(al meu sot n-ar fi avut rabdare sa stea cu cucuietele la petrecere sa vada de ele si eu sa ma desting, in veci), esti o norocoasa Felicia, si o frumoasa mamica; te-ai mai ingrasat???
imi placea cum se jucau copilasii vostrii asa de frumoas, alinierea lor in balansoar, dar sa stiti ca n-am inteles care si cum, mai bine spus am incurcat si copkii si mamicile si casele si torturile, TOT , dar un singur lucru este cert toti copkii sunt fruuuuumosi de-ti vine sa-i mananci si mamicile pe masura; ce sa mai spun de IoanaDu, care oare este mamica???;
mey, dar chiar voi aiti nascut???, daca nu va vede lumea cu copkii pe strada ar putea crede ca sunte-ti pustoaice, sau v-ati hotarat sa face-ti petrecere de mamici frumoase
Aaaaaaa, si-am vazut si petrecerea lui Dutzi, unde i-am vazut pe cei doi strengari, mahmurii si pe frumoasele mamici de baieti;ce frumos se jucau amandoi!!!
gandacico multumim!!!; nora ta este ffff. cuminte si nu-mi prea da bataie de cap, asa ca nici o grija; Ioachim este un frumos, iar tortul parea ffff. apetisant; l-ati facut voi, nu???
hai ca mai revin si alta-data caci ma trag de maneca grohaielile cucuietelor si chiar ale mele

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIHA - de ce nu incerci sa-l inveti cu biberonul dandu-i in timpul zilei ceaiuri, sucuri sau orice care sa-l acomodeze cu tetina? Apoi, poti sa folosesti pompitza si sa-i dai lapticul tau, in felul asta va recunoaste gustul, dar il vei obisnui cu bibicul. Ar fi pacat daca mai ai laptic ca nu il dai, pentru ca-i mai pretios decat cel din comert sau laptele praf si-i ridica si imunitatea. Nu stiu prea multe sfaturi, dar cred ca in mare masura tine si de copil. Iar daca a inceput sa manance si mancarica lapticul nu va mai fi pe primul loc. Si incearca sa-l indopi inainte de culcare ca sa nu mai fie dornic de titi in timpul noptii. Zic si eu!
Cateva mesaje mai sus tocmai scriam ca au nu pot pe a mea s-o conving sa manance mai mult inainte de culcare ca sa o dezbar de obiceiul asta cu suptul pe timpul noptii.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici,
miha, eu zic sa incerci cu alte metode fara biberon, poate canutele acelea cu gaurele...dar o vrea sa renunte la tzitzi in favoarea canutzei?...eu ma indoiesc...cred ca totusi o sa ajungi la bieron
LA MULTI ANI! Tudor Andrei, sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume

eu azi noapte am dormit fara nici unul din cei doi mici "teroristi" nici nu-mi vine sa cred ca am dormit la lemnul toata noaptea...va pup si am fugit la treaba...
o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Fetelor, nu stiu ce sa fac si incotro sa apuc.Poate ma scoateti voi din impas.Eu inca mai alaptez ca tare-i place! Dar ma gandesc ca de acum e "barbat" si ca ar trebui sa-l intarc.Numai ca nu stiu cum sa procedez pentru ca inca se mai trezeste noaptea pentru o repriza,doua, trei de tzitzi.Si plus de asta el n-a papat niciodata din bibe,nu ca n-as fi vrut,ci pentru ca nu i-a placut si nici pe suzi n-a acceptat-o.Cum sa procedez? Are rost daca n-am facut-o pana acum sa-l invat cu biberonul?

Parerea mea: daca nu i-ai dat bibe pana acum nu mai are rost... Direct la baut din pahar apa... si papa la linguritza...
Iar in legatura cu alaptarea... eu sunt de parere sa nu-l intzarci... atata timp cat ai si poti sa ii dai, e pacat... si il apara si de boli pe copil...
Nu e nici o pierdere ca nu ii dai bibe sau suzeta...
MAi sunt mamici pe aici care nu au dat bibe ... si alapteaza, copilul bea din pahar ...
Eu cred ca e f bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62885" target="_blank">TUDOR ANDREI (LUMINITA B)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Iata ca revin dupa o zi de pauza..mai obosita decat daca as fi venit la birou...
Miercuri am facut si noi in sfarsit vaccinul de 1 an plus Act Hib-ul,a facut putina febra ieri..sper sa fie bine azi.
Ieri am stat toata ziua in casa(pe vrema asta),singura cu zgubi...si m-am plictist!!!!Adica tare as fi vrut sa ies undeva,sa vorbesc si eu cu cineva.....asa am "gangurit"toata ziua cu Mariuca mea.
Tudor,"la multi ani!".Sa cresti mare,sanatos si norocos!
Am vazut poze cu Bia si prietenii ei...si tare ma bucur ca nu mai lucrezi Vio..asa poate te vedem mai des

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA, am citit ca EMILY a fost vaccinata e ziua ei, ca ati fost intr-una la doc, ca nu ai fost foarte incantata de cum a iesit petrecerea ei!!! la anul, nu mai invitit penimeni, care nu s-a distrat sau nu a cooperat la fericirea lui Emily, daca tu esti singura care o poate face fericita, atunci veti face petrecerea in patru si va fi mai fericita, si tu la fel!!!! sau, daca aveti prieteni cu copii, sa vina copilasii sa se joace cu ea, si atunci vei fi linistita! mami, curaj, sanatate, ne gandim la tine, ca nu ti-e usor deloc, pune-ti barbatu' sa mai stea cu fetele cand vezi ca are un pic de timp liber, nu-l mai menaja tot timpul pe el ca pici tu in depresie si moarta de obosita...te duci o juma de ora si te intinzi in pat si vei vedea ca dupa.., vei vedea lumea cu alti ochi!!!!
Pupici mandrelor tale fetite si tie...un tzuuuuuuc duuuuuuuulce-duuuuuuuuuuulce sa-ti mearga fulgii!!!!!

VIO, da' de ce trei' sa ramana doar niste versuri aruncate-ntrun caiet??? daca simti ca esti talentata, fa ce va in legatura cu asta??? de ce nu???? esti tanaraaaaaaaa, poti face multe inca!!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI TUDOR ANDREI (LuminitaB),sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai o viata luuunga si plina de bucurie.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput