Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 11

onitza spune:
MADA, doc care m-a sfatuit pe mine sa nu ii mai dau papa si ceai noaptea, imi spunea cand se trezeste copilul plangand noaptea, sa il mangai usor pana adoarme, acum...cred ca e greu pana descoperi o metoda sa il readormi fara sa ii dai nimik.....va fi greu la inceput, dar se obisnuieste el, ai sa vezi!!! curaj!!!!!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

miria_cristina spune:
ONITZO - nu stiu daca tu ai putut sa-l faci pe Paulica sa nu mai manance noaptea, dar eu, cu a mea, nu am putut. Daca ii dai suge la bibic linistita, adica pe tot parcursul noptii are nevoie de 2-3. Si daca nu le are, pentru ca si le ia singura din pat, se trezeste si nu te mai intelegi cu ea. Practic ii chinui somnul.
Cred ca pentru a-l dezvata trebuie sa-i dai mancare mai consistenta seara inainte de culcare, dar la mine nu merge.
Ma ametiti cand citesc cat le dati copilasilor vostrii intr-o zi sa manance. Pai, eu mai mult de 2-3 mese nu am reusit niciodata. Nu mananca si gata. Si are 11kg, adica nu-i un copil slab.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

miria_cristina spune:
MONICA=ELISABETA - ce te invidiez pentru distractiile de care vorbesti, chiar daca asta inseamna sa nu dormi! Pai, eu una, nu am mai avut parte de ce povestesti tu de cand ma curta sotul, ca sa zic asa! Ca la servici nu am avut niciodata distractii.
Am avut parte de un servici cu macinare de nervi.
Acuma si daca am ajuns sa ma urnesc mai greu din casa cred ca mi-ar prinde bine o schimbare de program, dar...mai am de asteptat pentru asta! Oricum, eu inca, mai sper!!

onitza spune:
Incerc sa mai pun si EU poze de la ziua lui Paul (moreni + bucuresti)
Sper sa reusesc!
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, copilasilor care au de acuma un anisor! Sa creasca mari, frumosi si cuminti!
Sa fie sanatosi si plini de noroc!

miria_cristina spune:
IOANA - ce fetisoara scumpa are Biencuta ta in poze! Sa-ti traiasca si sa te faca fericita!!

fulguletz spune:
multzam fain de urari!
na! facu puslamelu meu un anisor! apai sa-mi traiasca si cuminteasca!
va pupic pe toate si somn usor! si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

onitza spune:
AM revenit cu nistepozite frumushele foc...si de la Moreni si cu prietenii nostri, Alexa si Otilia, fetelor sper sa va placa!!! Sunt moarta de obosita, ca am stat sa pun pozele, dar sper sa fi meritat efortul.
VIO, m-ai bagat in boala cu versurile astea, ia mai pune, ca vaz ca te pricepi!!!! ...da' tu incerci sa spui ceva cu versurile????
ei mi-s mai de cap!!!
CRISTINA, de papat seara, clar l-am dezobisnuit, pe el il chinuie acum niste dintoci!!! e idee foarte buna sa ii dai seara mancarica mai consistenta, de ex: iaurt cu cereale, e chiar o masa consistenta de seara, si eventual, daca se mai trezeste noaptea, ii dai putin ceai, atat!! pser sa reusesti, ar fi bine pentru voi sa incepeti totusi sa o obisniti fara papa noaptea, ca l aun moment dat sa reuseasca sa nu se mai trezeasca noaptea sa isi incarce stomacelul cu mancarica....daca nu , asta e!!!! sanatoasa sa fie...iar dac anu papa ziua, atunci recupereaza noaptea, hai , ca nu e o tragedie, eu ma gandeam asa, mai mult d.p.d.v. medical, mai mult, ca nu ar fi ok pt stomacel si pt linistea voastra...dar, acum fiecare cum stie mai bine!!! pupici
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Viovio spune:
Revenim si noi cu vesti.
Mai intii dorim sa uram toate cele bune bebelusilor care si-au serbat deja aniversarea anisorului si sa multumim frumos celor care ne-au admirat in poze si ne-au laudat.
Bianca e tot fotomodel si nici nu da sanse c-o s-o vad vreodata grasunica,cum sunt alti "bursucei" pe care noi ii stim si pe care i-am musca de obrajori...si inca nu merge singurica.E drept ca face 5-6-10 pasi,uneori chiar si fara sa o punem noi.Citeodata se ridica singura si pleaca in ce directie are chief.Dar dupa citiva pasi cred ca isi da seama ca de buselea e mai rapida si ia imediat masuri...
Ne pregatim cu drag si spor pentru "ruperea de turta",eveniment care la noi in familie s-a transformat deja in cosmar si asta datorita pretentiilor soacra-mi....Ce vrea ea sa cumpar pentru turta imi trebuia daca imi deschideam restaurant!
Asta e! Cind m-am plins a rezultat ca am inteles eu gresit...si ca ea a zis ca cumparam cu cardul nostru...da plateste ea...
Si uite asa,in loc sa ma bucur...abia astept sa scap din asta.
Plus ca eu vrau sa fac un tort pentru Bianca...si numai pentru ea,adica sa scriu numele ei pe tort,dar pentru ca in aceeasi zi e si ziua sotului meu (baiatul ei adica),ea zice ca o sa puna luminari pe tortul Biancai sa sufle Adi in ele...Asa ca ma bate gindul sa fac 2 torturi...si gata!
Si uite asa eu dau din problema in problema....
Hai ca m-am vaitat destul...pentru prima zi ed activitate...
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."