Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Neata!
Au trecut primele 20 ore de la vaccin, fara nici o problema! Nici macar local! Doamne-ajuta!
Codruta, tare dulce-i Petra!
Mimsi, cand o pui pe fata ta sa faca ture, ai grija sa-i tii capul afara? se uda la urechiuse? Eu sunt rata prin definitie si mi-ar placea sa-l invat si pe Radu cu apa. Lui ii place la baie, cu exceptia spalatului pe cap.
Mary, culturile astea se dau cred mai ales daca e hranit cu lapte praf; laptele Lactana chiar are continut de bifidus; normal, laptele de san ar trebui sa se ocupe cu popularea intestinului cu bifidus.
Am tras 60 ml, recordul ultimelor 3 zile! Aseara cu tot efortul, mai mult de 25 ml nu scosesem, imi venea sa ! Poate sa fi fost stresata in subconstient cu vaccinul..?!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

La multi ani celor 4 sarbatoriti ai zilei, ce fac 3, respectiv 2 luni!
I-am luat lui fi-meu ursuletul brumm de la tcm si i l-am aratat intr-o doara, credeam ca e prea mic pt el. Aflati ca atunci cand l-a vazut, i s-a luminat fetisoara si a ras la el, cum face de regula la persoane straine, sociabil, deh! Ce si-o fi zis, uite si un negrisor care a venit sa ma vada!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, felicitari pentru cele 300 de mesaje. Eu am facut o parte la "aspirante optimiste", alta parte intr-un grup de suport pentru slabit, si apoi acilea cu voi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by RalucaCostiurin

Neata!
Mimsi, cand o pui pe fata ta sa faca ture, ai grija sa-i tii capul afara? se uda la urechiuse? Eu sunt rata prin definitie si mi-ar placea sa-l invat si pe Radu cu apa. Lui ii place la baie, cu exceptia spalatului pe cap.

Poze

Cand "inota" pe spate ii tineam palma stanga sub ceafa si cu cea dreapta eram pregatita sa-i sustin fundul. Cand inota pe burta ii sustineam barbia cu palma stanga si dreapta era pregatita sa intervina sub burtica. Nu i-a intrat apa in urechi, pt ca nu a stat cu capul in apa.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! si la multi ani Romania!!!!
La multi ani si bb-ilor care fak azi 2, 3 luni ...sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

ma bate gandul sa incerc si eu sa il pun pe Vlad in cada ...sa vad daca ii place .... in rest suntem ok ...

Vaccinul din maternitate ala de la manuta e rosu si umflat parca coace, a mai patit careva asa????

si inca ceva ... avem cojite pe cap, oare cum scapam de ele???

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata fetelor!
La multi ani romancelor!! Sa ne traim!
La multi ani (sorry pt. intarziere..) tuturor Andreelor si Andreilor! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Deasemenea, La multi ani si pt. sarbatoritii zilei : Andrew Justin,Matei Cristian, Florin Alexandru, Adrian si Andrei Daniel!!!!!!!!!!
Hai ca am inceput ziua bine. M-as duce cu bursicutza la defilare, dar parca e cam frig. nu stiu ce sa fac.
Pupici!

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Neata si la multi ani romanilor de pretutindeni!
La munti ani si sarbatoritilor zilei! Sa creasca mari, sanatosi si voiosi!
Ioana, esti tare haioasa :))
Gata, ma cheama la datorie...
LiaMia, mamica lui Florin (31aug05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani romanilor de pretutindeni!!! Si LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi stiu ca sunteti!

Sa ma laud si eu ca am deja la activ 4 zile de 100% natural! Si sunt tare bucuroasa, sper sa tina tot asa. Am reusit si sa-l pacalesc sa suga de la san de vreo 3 ori zilele astea. Doar vreo 2 min ca nu tine mult pacaleala, urla dupa bibe . Oricum, atat timp cat e laptele meu eu sunt multumita, chiar daca mi-ar placea sa suga mai des la san... Asta este...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daca m-ati provocat sa o laud pe miruna, de-acum va trebui sa-mi ziceti sa ma opresc cind va plictisiti. In CC scrie ca "Dupa 4 luni, sugarul, culcat pe spate, ridica singur capul de pe planul patului", iar fata mea face asta de dinainte de a implini 3 lui.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani Romania si la mai multa minte romanilor!!!
Acuma ma uit la parada militara, bietii de noi!! Si asa mai saracuti cum suntem, tot ma emotioneaza!
De 3 nopi Petra se tot trezeste si se foieste toata noaptea in pat. Nu stiu ce poate avea. Daca aprind lumina incepe si rade, deci nu are ceva legat de dureri. Am zis ca de diseara de la 10 seara si pana la 6 dimineata daca cere mancare nu-i dau decat ceai. Sa vad ce face?!
Ioana si noi ne ridicam capul si umerii, mai ales cand stam in bouncer si ne impingem in coate.
Raluca pentru Radu de la Petra.
Anda, si noi avem un costumas de mos. O sa o imbrac si ii fac poze.
Alinam, cu cojite si noi ne-am confruntat, dar am spalat-o si au trecut. Doctorita ne-a zis sa o dam inainte de baita cu ulei pe cap (ca asa se duc cojitele).
Irina, poate se reinvata cu sanul.
Antoanela, cred ca bebeii astia se vorbesc cu caciulile. Petra face cu nervii cand ii pun caciulita care se leaga sub barbie.
Da Mary, multumim am citit deja....

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput