Cupluri celebre in filme

Cupluri celebre in filme | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Mi-am amintit aseara genericul de la Telecinemateca si mai ales muzica? Va mai amintiti? Si scena celebra de acum cu Scarlett si Rhet sarutandu-se...au facut un cuplu foarte bun in film, de aici mi-a venit si ideea subiectului. Ce alti actori vi s-au parut extrem de potriviti? Si ei doi ca persoane si datorita povestii din film? Eu ma gandeam la Scarlett si Rhett, Bogart si Bergman in Casablanca, Almasy si Katharine in Pacientul Englez, si una dintre ecranizarile dupa La rascruce de vanturi, era o adaptare mai veche, nu-mi amintesc acum numele actorilor, insa electrizau.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Initial creeata de iarina
...si una dintre ecranizarile dupa La rascruce de vanturi, era o adaptare mai veche, nu-mi amintesc acum numele actorilor, insa electrizau.

cumva Laurence Olivier si Merle Oberon?
da, si eu cred ca fara ralph fiennes si delicata kristin scott thomas "pacientul englez" nu m-ar fi impresoinat la fel de mult.

sunt o multime de parteneri care s-au potrivit pe ecran, imi vin acum in minte meg ryan si tom hanks(mie mi-a placut in mod special "you've got mail)
ce parere aveti despre cuplul format si in viata, si pe ecran de roberto benigni si nicoleta braschi?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Cred ca da, era Laurence Olivier.
Si mi-am amintit de Michael Douglas si Kathleen Turner...au jucat in foarte multe comedii impreuna, se potriveau foarte bine. In "Razboiul familiei Rose" au fost bestiali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

m-a apucat nostalgia....

Ginger Rogers - Fred Astaire - nu mai tin minte

Gene Kelley - Leslie Caron - Un american la Paris

Katherine Hepburne - Spancer Tracey - in multe filme

Elizabeth Taylor - Richard Burton - in ...mai multe filme

Laurence Olivier - Vivien Leigh - Amiralul Nelson

Mergi la inceput

Henry Fonda - Betty Davis - Jezebel

Giulieta Massina - Anthony Quin - La Strada

Mergi la inceput

ufff...ma napadesc mii de amintiri din copilarie si adolescenta....cea mai frumoasa perioada din viata mea!!!!

ce filme bune erau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Jennifer Ehle si Colin Firth in Mandrie si prejudecata ... miniseria
Christopher Reeve si Jane Seymour in Undeva, candva
Pasarea spin - nu mai stiu cum o chema pe ea
si mai recent: Brad Pitt si Angelina Jolie in Mr. and Mrs. Smith - se simtea atractia fizica dintre ei

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Toate cuplurile casatorite sunt celebre, fiecare cu Rolurile Lor minunate din Filmul Vietii lor....

Parere proprie si personala, evident !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput