Fetele din Japonia cele mai gatiti sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dolphin9913 spune:
Devylla bine ai revenit printre noi, ti se lipsea lipasa.
Ganbate la despachetat si fara febra muschiulara, ca eu una am facut febra rau.
Madi ce sa intamplat? trimite-mi un PM sau mail.
Am facut saratele si mi-a iesti super bune dar fara mac (nu am gasit) dar le-am facut cu sare.
Hai sa mai scriu o reteta cred ca o stiti multe dintre voi dar eu o scriu si pt cele care nu stie.
SYOGAYAKI
Carne de porc( taiata feliute subtiri) osake 2 ling,mirin 1 ling, shioyu 3ling si shioga.
M D P
Se face mai intai un sos din: osake, mirin , shioyu si shioga.
apoi se pune carnea in sos si se lasa 4-5 min. Se pune ulei in tigaie si se prajeste carnea la foc mic. pofta buna
http://community.webshots.com/user/dolphin9913
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rinosuke spune:
devylla scrie cand ai timp reteta mie imi plac vinetele,dar nu am facut gratan cu ele.eu imi bag retetele la dosar.dolphin,madi are probleme cu adresa de email,de aceea nu iti poate raspunde..iar PM,nu stiu daca se descurca
si eu am incercat sa-i scriu devyllei odata PM si nu am reusit
noi suntem incepatoare
eu azi fac peshte si pui teriaki.va
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hanako2004 spune:
buna fetelor a trecut si craciunul
de acum urmeaza pregatirile pt masa de revelion
eu astazi voi face NINIKU CHIAHAN si YAKI NASU(cine vrea retetele sa anunte)
va pupic si spor la treburi
http://community.webshots.com/user/emilyohashi100]poze[/url] poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madi-ren spune:
Cum a fost de Craciun?Distractie la maxim..sau liniste deplina?La mine... s-a lasat cu
,
in Romania si
a fost cam plictiseala dar...asta este.Eu azi nu fac mancare la oala, ci fac tsumami-uri : salam cu castraveti,branza,carnaciori prajiti,tsukemono si ika-meshi.Ieri am pus pe masa sarmalutele care au ramas de la Craciun
.Iar maine fac tonkatsu cu varza tocata ca mi-a ramas varza de la sarmale.Pa si sa auzim numai de BINE.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
hello fetele bucatarese!
hai sa scriu reteta de gratan cu vinete.
Deci se spala vinetele,li se taie coada,si apoi se taie rondele si se prajesc in tigaie.Apoi se pun deoparte.Carnea tocata de caleste in tigaie cu o ceapa tocata marunt.Intr-o farfurie de gratan mai mare se pun o parte din vinete pe fund si se tapiteaza apoi carnea si inca un rand de vinete.Se presara din plin cascaval ras si se da la cuptor pana se topeste cascalavul.Nu uita de sare si piper(ca eu am uitat si s-a simtit lipsa).
Rinosuke daca mai vrei niste retete cu vinete sa imi spui ca mai stiu vro' doua
Dolphin ce sa nu fac febra musculara ca la cate cutii am carat si scari urcat vai vai....bine ca in mare parte am terminat
Azi nush ce fca dau o fuga la cumparaturi si vad eu.Oricum revin.
Pupici la toate!Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dolphin9913 spune:
Salut. Eu astazi fac NIKUGEAGA yami yami.
De Craciun a fost binisor la noi, dar de revelion uuufff la socrela. thumaranai. O sa plecam pe 31 si ne inoarcem pe data de 2 Ianuarie.
Cine vrea reteta sa-mi zica , am plecat si eu la cumparaturi.
POZICI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Fetele,am intrat sa va intreb ceva.Nu stiu ce ati mai postat ca nu am mai citit de citeva pagini.
Stie cineva cum se face udon-ul?Mi-a luat sotzulache de ala congelat si stau si ma uit la el.Printesele mamii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
Asa azi fac decat niste karage cu cartofi prajiti si o salata si o supa de porumb.
Hannen eu fac udonul asa:fac supa,pun udonul in supa la fiert cam 5 minute.Le pun in boluri si deasupra pun carnea prajita in putin shoyu si sake si mirin.Negi,si se mai pot pune deverse depinde de gusturi acuma.
Cu cel congelat nush daca merge la fel.Eu il cumpar proaspat.Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Stai sa-ti zic ce-am facut acum.
Eu am o boala pe curry udon.Am mincat demult dar nu stiu cum sa-l fac.
Azi am tras un curry rapid si mi-a venit o idee "geniala" am dezghetat un pachet de udon si-am pus deasupra sos de la curry.A fost tareeee bun.
Da` tot astept si alte retzete,pleaseeee.Printesele mamii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)