Bebelusi de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Fetele, mutlumim pentru felicitari.

Tocmai am venit de la control; la 5 luni, Eva are 9,520 kg si 70 cm

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

wow! ziceam de Andrei ca e mare, Eva lasa baieteii in urma! bravo, a crescut f mult.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Giana probabil ca ai un bebelus tare mamos. Eu nu am parte de asa ceva...Cind va fi pregatit sa renunte la tzitzica de noapte o va face singur fara ajutor.

Monica nu da cu pietre, te rog! Eu doar mi-am dat cu parerea nu stiu din experienta ca noi nu am ajuns inca la stadiul ala.

Peca, am vazut pozele . Tare haios Niko! Si sta el in picioruse...baiat mare are mama!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini am pupat Andreiutul de la Veve Da uite ca Eva ne bate dragalasa de ea. E o haioasa.
Oana poza aia cu painea e de belea!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna seara fetele mele!

Intru si eu cand pot... felicitari voua care scrieti mereu, ca eu am cam ramas mult in urma cu cititul

Am intocmit o listuta, avand in vedere ca maine este Sf. Andrei si multi dintre puiutii nostri au numele acesta:

Bianca-Andreea, Andreea-Codruta si Emma-Andreea,
Andrei(al Ioanei) si Andrei (al Laurei), Andrei-Pavel, Rares-Andrei, David-Andrei, Andrei-Nicolae, Tudor-Andrei, Andrei-Mario si Andrei-Tudor

La multi ani! Sa ne traiti cu numele, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Andre_ea, la multi ani si tie, sa fi sanatoasa si sa te bucuri toata viata de comoara ta scumpa!

Pisi_ella, la multi ani pentru fetita ta mai mare Emma-Adreea!

Denisa, iti multumim frumos ca te gandesti si la noi! Sa iti dea si tie Dumnezu o Emma Andreea sanatoasa si frumoasa! Sarcina usoara in continuare, chiar ca nu mai este asa mult, sa ai o nastere fara probleme!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am mai pus poze facute azi, la 5 luni (ultimul album 56).

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Anul trecut, pe 30 noiembrie, in ziua de Sf. Andrei, am facut primul test de sarcina din viata mea.... nici nu stiti ce emotii aveam, nici nu stiam cum se face, bine ca am citit instructiunile ca daca va spun cum era sa il fac muriti de ras

Tin minte ca am venit amandoi din oras si am facut testul dupa care am inceput sa scoatem de prin sacosi ce cumparasem... dupa 4 min. am mers de mana la baie, ca acolo lasasem testul si asa de mana amandoi am luat testul de pe polita si l-am intors cu fata spre noi.... si acuma parca am emotii ... nu ne-a venit sa credem ca sunt doua buline... era prima luna de incercari... si noi care credeam ca nu are cum sa prinda din prima cum se zice...

Mi s-au inmuiat picioarele si m-am lasat pe vine, sotul a crezut ca lesin , normal ca am sunat parintii, surorile si am inceput sa plang de fericire..

A doua zi am mers la eco, nu mai rezistam, vroiam sa am confirmarea de la dr. ... si acolo surpriza... erau doi nu va spun ca am amutit cand am vazut ... aveau 1.7mm si 1.9mm ce mici erau!!!

Din pacate la o saptamana dupa aceea, mai ramasese unul, din care a iesit dulcineea mea Emma-Andreea!!!
Si acuma cand ma uit la ea nu imi vine sa cred ca eu am nascut-o, ca noi am facut-o, ca este a noastra si ca e atata de dulce si de frumoasa, asa de perfecta.

Pupici,

Mergi la inceput

Oana, sa va traiasca Eva, e criminala cu codrul de paine in manute.
Anis, am vazut si pozele lui Ingrid, Scumpa foc, si ce ochisori areeee!!! Sa o mananci!
Exact asa a inceput si Emma sa stea pe burtica cu manutele intinse catre jucarele!
Peca, frumos Niko! Flacau mare si dulce, mai dar ce ati mai crescut si voi!

Fetele atata am apucat sa vad in seara asta apoi m-am apucat de scris mesaje, si iaca s-a facut 23.30 (la mine) asa ca fug la somnic si eu... maine vad restul de fotografii.

Noapte buna tuturor!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai sa urez si eu pentru toti puiutii care isi sarbatoresc prima oara sfantul: Bianca-Andreea (Laura25), Andrei (Ioana), Andrei-Pavel (Alina78), Andrei (Laura_s), Rares-Andrei (Lory2004), Andreea-Codruta (Nicoll-mada), David-Andrei (Deny_82), Andrei-Nicolae (Monical), Emma-Andreea (Katink), Andrei-Mario (Andatudor), Andrei-Tudor (Lulu75)
Multumesc pentru urari!
Dar mai avem si alte Andree:

Albinuzza, Acusor, Ac

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Na ca am uitat-o pe fetita mai mare a Pisi_ellei, si ma tin de cateva zile sa ii spun si ei: Emma-Andreea!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput