Bebelusi de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Fetelor si pe Tudor al meu il cheama Andrei.
In dimineata asta ne-am batut pe ligurita. Tot vroia sa pape singur, inclusiv lingurita.
Si apropo de suc: mie mi se pare ca ii face foame. In max. juma de ora o sa vrea laptic.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Atunci, La multi ani pentru Tudor Andrei.
Pupicei si sanatate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana

Oana,Kulta, am trecut eu in listuta datele noi! Asa ca ANIS,stai linistita,am invatat

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Multumesc Giana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Sunt cam zombi de somn, normal daca copilul se culca la 20.30 si eu la 24.00 e clar ca nu apuc sa dorm cat trebuie

Multumim frumos pentru urari!
ce de mamicute avem Andreea printre noi, sa traiesti si tu si toate cele care mai aveti numele Andreea, precum si taticutii!!

Laura 25, sa iti traiasca papusa si sotul! Felicitari pentru cm si g luate in ultima perioada!

Kulta,multumim frumos, chiar de asta poarta Emma si numele Andreea

Fug ca ma chitaieeee!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sa ne traiasca Tudor Andrei si mamica lui,Andreea! de la mine si Oana
Noi v-am lasat separat ca doar asa e politicos ca viitoare rude

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

anis-trimite-mi si mie parola!Macar datele noastre sa le modific daca cumva nu voi putea mai mult.
Andreea,cuscra,pune bb des la san si isi va reveni prod de laptic.Eu am pus-o si noaptea la 2h jum cu riscul ca se va trezi de acu' noaptea,dar nu vreau sa renunt la laptic ptMare si frumusel creste ginerele
Eu suntpt ca Oana ieri toata ziua a zis ma-ma,ma-ma.Si se uita la mine asa fericita!Si azi mi-a zis,scumpa de ea!Chair daca stiu ca e poate prea devreme,sau fetele care mai au bb?,ma topesc cand ii aud vocea ei micuta.Si ar mai fi ceva dar ma abtin din superstitie.Cu toate ca cica nu sunt deloc superstitioasa

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Anis, da-mi te rog si mie parola. Cum zice Emaaimee, macar datele noastre sa le trec.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

LA MULTI ANI! tuturor mamicilor, taticilor, bebe-ilor care poarta numele Andrei / Andreea

emaaimee sincer nu stiu si eu si sotul aveam parul carliontat la varsta ei . Acum ii sta bine, da' in maternitate era "arici" si toata lumea ma intreba la ce salon am dus-o
Dupa baie parul ii este asa de carliontata ca ne minunam si noi , iar dupa o juma' de ceas i se aseaza "motul" . Desi nu suporta caciulita, am tinut-o o zi intreaga cu caciula si tot degeaba.
Deh...o fi tras-o doctorul de par cand a iesit

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellarot

LA MULTI ANI! tuturor mamicilor, taticilor, bebe-ilor care poarta numele Andrei / Andreea

emaaimee sincer nu stiu si eu si sotul aveam parul carliontat la varsta ei . Acum ii sta bine, da' in maternitate era "arici" si toata lumea ma intreba la ce salon am dus-o
Dupa baie parul ii este asa de carliontata ca ne minunam si noi , iar dupa o juma' de ceas i se aseaza "motul" . Desi nu suporta caciulita, am tinut-o o zi intreaga cu caciula si tot degeaba.
Deh...o fi tras-o doctorul de par cand a iesit

Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)
varsta Gabrielei-Maria
poze

Ella, e tare haioasa Gabriela. Sebi al meu e la fel. Acel mot nu sta la locul lui nici ud si se pare ca va avea parul ondulat ca al tatalui lui insa se vede putin timp dupa baie apoi.....surpriza.....se transforma in mot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

LA MULTI ANI! bebeilor care isi serbeaza azi prima lor onomastica! Andrei (Corbioana), Andrei Pavel (Alina78), Andrei (Laura_s), Rares Andrei (Lory2004), Andreea Codruta (nicoll_mada), David Andrei (deny_82), Andrei Nicolae (monicaI), Emma Andreea (Katink), Tudor Andrei (Andre_ea), Andrei Mario (andatudor), Andrei Tudor (lulu75). Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri.

LA MULTI ANI! si mamicilor Albinutzza, Andre_ea, AC si subsemnata si multumesc pentru urari.

Azi e prilej de sarbatoare dublu. In plus fata de ziua de nume este si ziua cand l-am pus pe Teo in burtica.
Am inceput petrecerea deocamdata in doi: eu si Teo. Mai pe seara il asteptam si pe tati.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

E o scumpilica Ciufulici Gabriela-Maria.
Noi ne imbracam sa mergem la plimbarica.
Claujo-sa iti traiasca bb
Petrecere frumoasa tuturor sarbatoritilor.
Hai ca va las ca fata face vocalize si acu' striga iar mam,mam sau mum? Si iar ma-ma.Dar zice odata ma-ma si rade

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput