Bebelusi de iulie-august 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 11

Albinutzza spune:
sa ne bucuram de ei, sa fie sanatosi si fericiti si iubiti
Emma-Andreea (Katink), Andreea-Codruta
(Nicoll-mada), Andreea
(Laura25), Andrei
(Ioana), Andrei-Tudor
(Lulu75), David-Andrei
(Deny_82), Andrei-Pavel
(Alina78), Andrei
(Laura_s), Rares-Andrei
(Lory2004), Andrei-Nicolae
(Monical), Andrei-Mario
(Andatudor)
Andre_ea, Acusor, AC si subsemnata sa traim, sa fim sanatoase si sa fim iubite si sa ne bucuram de minunile noastre
Laura sa-ti traiasca si sotzul sa fie sanatos
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

corbioana spune:
Neatza tuturor si LA MULTI ANI Andreea si tuturor bebicilor care poarta numele de Andrei si Andreea (ca suntem ceva ) sa fiti cu topti sanatosi si frumosi!
Multumim si noi de urari la toate
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Lory2004 spune:
Multumim frumos pentru urari! Si eu ii urez puiutului meu sa creasca mare si sa fie sanatos!!!!
La fel le doresc tuturor bebelusilor celor care poarta nume de Andrei sau Andreea...dar sa nu uitam nici de mamici Andreea si tatici Andrei - sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de puisorii vostri si petrecere frumoasa.
Noi vom avea invitati (nasica, unchiul, matusica si varul care are aproape 7 luni) si sa speram ca va fii o zi cu soare sa ne putem plimba prin parc.
Pupici
Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

peca spune:
La Multi Ani! pt toti sarbatoritii....fie ei bb-ei sau mamicte sau taticuti.
quote:
Originally posted by mamini
Peca, e super poza cu canapeaua, de mare efect si ai baiat frumusel foc!
te referi la cea in care sta in picioruse? e facuta doar asa pt. aparat(si va ramane un timp singura incercare)...cu toate ca sta destul de mult pe picioruse...ii place se tot salta si rade, ar bineinteles ca il sustin mereu.... si cand e obosit se lasa singur jos si cand vrea se impinge sa se ridice
am intrebat dr. daca nu e inca prea mic pt. a sta pe picioruse, cu toata greutatea corpului (atunci avea 3 l + 2 s, cand am intrebat) si mi-a spus ca nu atat timp cat ii face placere....si ca pt. nimic ce ii place nu e un bb prea mic....asa ca il tin pe picioruse destul de mult....cu toate ca stiu ca e o tema destul de discutata si rediscutata
peca si niko
_

KULTA spune:
Buna dimineata,, La multi ani tuturor bebelusilor, mamicilor, surioarelo, fratiorilor si taticilor, cu ocazia acestei mari sarbatori crestine.Sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.
In sfirsit mi-am luat si eu "asistent", filtru de cafea pe care il programez si dimineata cind ies din dormitor, miroase a cafea toata casa.Cind era mamica aici, mirosea a cafea dimineata petru ca o facea ea. Acum...parca-mi vine s-o strig dimineata
...
Anis, noi la 3 luni fara 3zile aveam 5,810kg si 61cm.
Imediat va citesc.

KULTA spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor, sunt suparata foc. Mi-a scazut drastic productia de lapte.
Saptamana trecuta, ca tot a fost saptamana tragediilor, mi-a murit un unchi. Sambata am fost la inmormantare. Si de atunci nu mai am lapte. Noroc ca puiul a fost intelegator si a papat cu biberonul, dar nu-mi convine deloc.
Andreea, mamica luiTudor - 10.08.2005
POZE
In primul rind La multi ani.
Daca ti-a scazut productia de lapte, de ce nu incerci sa iei ceva pentru stimulare. Galactogil parca, nu? E normal sa scada de la suparare dar nu te lasa si pune puiul la sin cit de des.Am patit si eu asa si mi-a revenit dupa 2 zile.Sanatate si sa auzim de bine.

KULTA spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Fetelor! bine v-am regasit!
am intrat sa va salut... scurt ca nu am timp... am o multime de lucrari : cataloage, pliante, calendare etc... si nu-mi vad capul... dar trebuie sa-mi castig painea si rata la banca!asta e... plus ca doresc sa le ofer fetelor sarbatori de iarna deosebite!
am vazut pozicile Elleirot si motzul puiutzei Ingrid! ( Iulia la 3 ani avea codite ca doua pensule)
...stii, Anis, ametesc, nu dorm ca lucrez , dar eu am pus pe seama ca muncesc prea mult, alaptez si mai e si Iulia! nu apuc sa mananc mare lucru, dar castronul cu fructe e langa mine la calc...
ei, Iulia a pus paravan la patutul Paulei sa nu se uite la filme " deocheate" , era o secventa... sa nu se strice fata!
cat apuc va citesc ca mi-e tare dor!
Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia
poze
Ella, inteleg ca ti-e greu. Sunt si eu in aceeasi situatie numai ca Danuta mea e mai mica decit Iulia. Haioasa treaba cu paravanul

KULTA spune:
quote:
Originally posted by peca
nici acum nu se vede? daca nu....nu stiu de ce...ca la mine se vede...ma refer ca nu sunt log-ata si se vede:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
peca si niko
_
Minca-l-ar mama de baiat mare si frumos. Se tine bine in picioruse, nu? Cred ca-ti "rupe" spatele cind il iei in brate. Sanatate.

KULTA spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Mamici cu bebelasi frumosi,
Ma iertatzi ca ma bag pe aici, dar va citesc ca imi sunteti tare dragi.
La multi ani, pt toticare maine isi sarbatoresc ziua de Sf. Andrei, sa fie santaosi, mancaciosi si norocosi si sa va aduca numai bucurii!
Vreau sa va urez in continuare mutl succes in meseria de MAMA SI SOTIE si sa ma iertatzi dc mai intru din cand in cand.
VA pupam cu drag
Denisa si Emma
Denisa32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa, iti multumim pentru urari si poti veni oricind sa ne vezi.Nu mai ai nici tu mult pina iti tii minunea in brate. Nastere usoara si sanatate.Aaaa, si La multi ani pentru papusica Andreea.

Giana spune:
Sa traiti cu numele pui mici si scumpi! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Giana de
Dani
POZELE NOASTRE