pot sa..
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
ultima incercare din seara asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story
diadaniela spune:
E bine asa?Sau ar trebui sa ma duca direct la subiect?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story
Oana_B spune:
Ar trebui sa duca direct la subiect. Tu ai scris bine.
incearca sa inlocuiesti link-ul ala cu asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62033
e acelasi numai ca asa apare la arhiva.
Oana_B
diadaniela spune:
Mai uncerc maine dimineata ca ma goneste sotul la culcare.Multumesc si noapte buna!
Dana
alexandrina spune:
In loc de "TOPIC ID" cred ca trebuie sa scrii "TOPIC_ID".
Imi place ca esti perseverenta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
diadaniela spune:
test
Dana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story
diadaniela spune:
Am reusit!Multumesc mult pt ajutor.
Dana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story