Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 9
mamiFlori spune:
Ce mai faceti, fetici? Eu va citesc da' acuma ma agit sa ma informez despre adoptie
.
Felicitari gravidutelor! Imi aduc si eu aminte, de cind eram mai tinara, si am vazut dublu... pe test, ehehei... nu imi mai incapea sufletul in piept!
Am fost azi la DPC si am luat dusul rece; apoi am mai luat unul de la proprietareasa (noi stam cu chirie deocamdata) si uite asa a mai trecut o zi. Da' nu ma las eu asa usor! Deja toate problemele astea care nu se mai termina de vreo 6 luni, ma sicie ingrozitor. Daca ma enervez o data las' daca nu le rezolv eu pina la craciun!
N-am internet acasa asa ca va pup pina miine!
Florina
gabiu spune:
Ingeras multumesc pentru raspuns. Asa ma gindeam si eu sa fac dar, nu eram sigura daca nu cumva e prea ocupata si poate ca inainte ar vrea o intrevedere in care sa-i explic in detaliu ce am facut. Sint hotarita sa merg la ea dar astept mai intii sa-mi vina rushii si apoi o sun. Multa bafta, am sa te urmaresc pe site si-ti tin pumnii!
diciu spune:
lachione...am luat Canesten ovule simplu...e o cutie rosie...cu tot cu aplicator...iar pastilele se gasesc intr-o cutie sub denumirea Nistatina...mi le-a recomandat Denisa Protopopescu
pupici tuturor
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
cami30 spune:
FELICITARI pentru proaspetele mamici, Alexia si Iube, sarcina usoara si bebei sanatosi!! Era timpul sa mai avem o gravidutza si iata s-au facut doua deja. Sa fie intr-un ceas bun si sa fie startul pentru multe alte burticoase.
As pupa nominal toate fetele insa sunt franta azi dupa ce am inceput iara scoala. Am inceput-o cu bine si am avut "placerea" de a vorbi vreo 7 ore aproape continuu ( exeptand pauzele).
Raport despre mine? Sunt in a 4-a zi de stimulare, primele au fost mai rele, cu intzepaturi si furnicaturi si shuturi si nu mai stiu ce sa spun.. in ovare, azi mi-e mai bine, efectele medicamentului se simt imediat dupa ce iau pastila, adica seara.. si continua pretz de ateva ore. Sunt groaznic de speriata avand in vedere ca luna trecuta am ovulat normal mi=e teama sa nu ma fi hiperstimulat acu si sa fac vreun chist. Ideea e ca de durut nu ma dor ovarele , sunt in CM 7 , vineri ma duc la primul eco si abia astept sa vad ce se misca prin ovarele mele. Nu ma simt umflata, nu mi=e rau , doar ca simt miscari stranii in ovare, semn ca se cam agita foliculii pe acolo. Nu mi-a fost foame, nu mi-a fost greata..
Cam la ce dimensiune a foliculilor se face pregnyl? Cred ca am mai intrebat da' nu stiu daca am si primit raspuns..
cami
Avalon spune:
Felicitari viitoarelor mamicute Alexia27 si Iube2001!

Cami, prenylul se face cand foliculul este matur, adica in jur de 20 mm si pt a evita transformarea acestuia in chist.
bety spune:
Ovule cu nistatin - asa scrie pe reteta!
Cami30 -pregnylul se face daca foliculii au dimensiune de min 18 mm, dar si endometrul trebuie sa aiba o anumita dimensiune - in general, peste 7 mm (chiar 8) si sa fie trilaminar.
mamiFlori - te
...esti o luptatoare - dovedeste-i pe toti!
ingeras26a - eu mi-s casatorita...
...nu cred ca ii trebuie acordul; stiu sigur ca acesta se da doar in cazul in care se congeleaza
; totusi, pentru linistea ta sufleteasca, intreab-o.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
M Oana spune:
Va multumesc din tot sufletelul meu pentru sustinerea voastra.
Pana la urma am trecut pe crema macmiror, care contine in principal Nystatin, si-n secundar Nifuratel, ambele excelente pentru problemele noastre. Intre ovule si crema se pare ca e mai OK crema, mai ales ca se poate doza cantitatea, comparativ cu ovulul, care contine o cantitate fixa, apoi e mai confortabil si se pare ca este mai buna in caz de bebic.......
Cat despre toxiinfectia mea, se pare ca s-a transformat intr-o greata permanenta, desi mananc numai pui fiert si orez cu legume.
Azi am stat de vorba cu niste prietene care au avut toxiinfectii de la 7 zile dupa ovulatie, pana la 3-4 luni de sarcina, fapt care m-a incurajat ca poate e
, dar m-a si panicat fantastic, caci eu credeam ca sarcina este o joaca ...........

Cred ca aceasta toxiinfectia m-a facut mai constienta de ceea ce inseamna o sarcina si parca as mai bate in retragere vreo 2-3 luni macar, adica as mai copilarii, caci sa stai pe
si sa 

nu e tocmai ce-mi doresc de la viata........
Acum de-abia astept ziua de vineri sa fac testul de sange si , sincer, daca iese negativ nu ma supar deloc, caci prea rau imi e de 2 zile incoace, iar o asemenea sarcina ma ingrozeste.......
Nu credeam ca voi scrie asemenea cuvinte, dar, uite, am ajuns s-o gandesc si spun si p-asta!
Ma maturizez, incet-incet........
Carmen.cita spune:
Fetelor, pt ziua 8 sunt prea mici foliculii de 12 mm si de 11 mm?
M-am dus ca disperata in ziua 8 la eco, pt ca luna trecuta a fost in premiera ovulatia in ziua 10 si ... am ratat inseminarea din cauza asta... Ce ziceti, nu sunt prea micuti (fac si eu ca ala din reclama "cam acru, nu?")? Dr. mi-a zis ca sunt bine pt ziua 8 si ca au timp sa creasca... Dar eu am emotii...![]()
Carmen.cita spune:
OANA, ia vezi tu ca 'toxiinfectia' asta sa nu fie cu ochisori
! Ceea ce ti-as dori din tot sufletul!