Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Ingeras, ai sunat-o pe Moisa pe mobil sau la cabinet? I-ai povestit foarte pe scurt cum stai cu analizele sau i-ai spus pur si simplu ca vrei IAS? Ma intereseaza pentru ca vreau si eu sa fac inseminare in decembrie, n-am mai facut pina acum nici una si tot la ea ma batea gindul s-o fac insa nu stiam daca ma primeste asa direct. Eu sint pacienta dr.T si acesta mi-a propus IAS cu dr.Matei si probabil implicit dr.Mihalache, dar dupa ce am citit pe aici nu vreau cu ele.
Mai greu la mine ca nu sint din Bucuresti. Te-a chemat la cabinet sau la spital?
Scuza-ma cred ca te-am bombardat cu intrebarile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

M OANA imi pare tare rau ca nu ai scapat de candida. Dar stai linistita, poate ca luna asta este cea norocoasa, si o sa razi cand iti vei aminti de perioada mai grea prin care treci.
ANDICU, LIANA30, PICCAFLOR, multumesc fetelor. Incerc sa nu ma gandesc dar este destul de greu. Nu poti uita, dar din cand in cand amintirile te macina si atunci cazi intr-o usoara depresie.
Si ma mai supara altceva, din cate se pare rushii pleaca maine pe luna asta, iar eu nu am reusit sa iau tratamentul ala din lipsa de fonduri. Nu stiu ce sa fac, dar trebuie sa gasesc o solutie astazi, pana nu e prea tarziu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

MOana...vreau sa-ti zic ca si eu nu mai scapam de candida...si tot cu Macmiror faceam tratament...si tot aparea...
acuma am luat Canesten 6 zile-ovule si nistatin pastile 2/zi...si m-am facut bine si n-a mai aparut...e clar ca daca dupa Macmiror ti-a aparut...inseamna ca e rezistenta la acest medicament...
Andicu..Piccaflor..Madana...Catty...Liana...Simonette..Madana...Ingeras.....va pup cu drag pe toate
si cate floricica tuturor celor pe care nu le-am pomenit aici..
GalinaRodica...incaodata felicitari!...si sa ne povestesti de Serbanica..ce zice de prima lui zi acasa..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Felicitari alexia27 si Iube

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Gabiu, nici o pb cu intrebarile
Eu am luat decizia acum:)) am sunat-o pe mobil si i-am spus pe scurt starea generala si ca mi-a fost recomandata de multe prietene. I-am zis ca vreau inseminare, ca sunt in z2, ca fac stimulare cu 2 pastilute/zi si mi-a spus sa fac numai cu una, am intrebat-o daca pot sa aduc sperma la pachetel si mi-a spus ca da. A calculat repede si mi-a zis sa ne vedem in z 11, adica joia viitoare la 09.30, la ecografie. Sa o caut la spital la Giulesti.
Deci, ma duc...sun-o cu incredere, ca a fost ff dragutza, desi am vb prima data cu ea azi.

Bafta multa:) Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Diciule...ce fele de canesten ovule ai luat? gyno canesten sau canesten simplu? ca am impresia ca am si eu oaresce candida. Si aseara studiam agenda medicala si am observat ca dintre gynozol, betadine, macmiror si gyno canestene, asta din urma ar fi cel mai eficient pe candida si alte ciuperci; or mai fi si altele dar nu am avut timp suficient. Si nystatin pastile ai gasit sub numele "nistatin" sau "nizoral"? Ca vreau sa iau si de-alea si la prima menstruatie sa fac tratamentul ca stiu ca-i mai eficient la CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Mai D-na CANDIDA daca n-o lasi in pace pe ONUTZA uite ce-ti fac:...si ar fi bine mai candido nesuferito sa te temi de mine...ca mi-s ashe iute la minie...scot flacari nu alta...inca un ,asa ca sa fiu sigura c-ai inteles ca nu glumesc...
OANA nici la mine n-a mai functionat Macmiror-ul ultima data...incearca si tu tratamentul lu' Diciulica...poate-i vine de hac pt totdeauna...pup fata dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi produsul Nistatin sau Stamicin nu e atat de eficient ca Nizoralul.
Nu uita sa-ti tratezi si iubitul sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

M_Oana - pe mine tot Moisica, acum 1 an, m-a vindecat de candida...m-a trimis la farmacia Leda (e pe langa spital) sa cumpar niste ovule, preparate acolo, care au fost eficiente. Eu ma cazneam cu nenorocita de candida de la antibiotice si m-am luptat cu ea cu toate ovulele posibile si imposibile, facute de superfirme.
Cand voi ajunge acasa, voi cauta reteta si va voi spune cum se numesc.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor care ati facut inseminari, daca nu sunt casatorita, am nevoie de acordul prietenului la Moisica? Ca nu are cum sa vina acolo...

Multumesc frumos, Ingeras

Mergi la inceput