Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betyca mama decat sa iti faci nervi mai bine stai mama linistita,,ca ie mai bine asa...pai daca astepti 2 saptamani pana la rezultat..ce rost mai are...mai bine astepti fara si ai sa vezi ca e bine..bine..bine..dal drak-ului de test nu vezi ca ne aduce numai nervi???????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
ALEXIA si IUBE, felicitari sa aveti sarcini usoare si totul sa mearga bine.
M OANA imi pare rau ca ai facut toxiinfectia aia. Sa faci tratamentul si sa te faci bine.
AMELY, asa se vorbeste scumpo. Speranta nu ne-o ia nimeni, asa ca mergem mai departe.
DANA P sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta incercare grea.
Eu sunt un pic intoarsa pe dos. Lipsa banilor si faprul ca nu pot lua tratamentul ma omoara, dar altceva ma face sa imi vina sa plang. Anul trecut, in noaptea asta a murit bunicul meu si nu am avut timp nici macar sa imi iau ramas bun de la el. Ma mustra constiinta pt ca inainte cu 2 zile de moartea lui nu mi-am facut timp sa ma duc sa il vad, desi ma rugase sa merg la el. E tare greu sa reusesti sa traiesti cu asa ceva pe suflet. Dar el stie ca l-am iubit si poate de acolo de sus vede ca imi este dor de el, si de tata, si de unchiul meu si de prietenul meu, toti dusi in Ceruri inainte de vreme. Nu vreau sa va supar si pe voi, dar simt nevoia sa ma descarc pt ca de fata cu sotul meu nu pot sa plang si eu am fost si voi ramane cea mai tare si mai dura din familia mea.
Va pup si intru mai tarziu

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

caty io fata sa isi revina

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Alexia cat ma bucur pt. tine. FELICITARI sa ai o sarcina usoara.

Liana imi pare rau. dulce si apasat olteanca draga.

Oana toxiinfectie alimentara zici? Poate e altceva. Oricum sper cate simti mai bine.

GalinaRodica vine bb-lul acasa ..... URRRRRRAAAAAAA acum are si el o mamica si tu ai un copil, totul e perfect. MA bucur enorm pt. tine si va pup pe amandoi .

Bubulina gospodina am inceput si eu de azi Masodynomul, destul de neplacut la gust dar suportabil. Deci iau toata luna fara intrerupere, nu? Hai ca te-am inebunit, dar nu vreau sa fac vreo boacana.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

LIANA30 multumesc frumos. Stiu ca toate trec, dar atunci cand vezi ca se duc oamenii la care ai tinut cel mai mult, care te-au crescut iti cam vine sa urli. Bunicii mei m-au crescut de la o saptamana pana la 7 ani, bunicul meu a fost mereu alaturi de mine si a fost confidentul meu, imi este tare greu fara el. De tata nici nu mai spun. Si acum ii mai vad noaptea privirea dinainte sa moare, ochii inlacrimati si suferinta de pe fata lui.
Pe prietenul meu cel mai bun l-am visat cu o zi inainte sa moara, si ma rugam de el sa nu plece si nici macar nu am ajuns la inmormantarea lui pt ca statea la Galati si in perioada inmormantarii eu eram in spital la Bucuresti. Pe unchiul meu nu am putut sa il conduc pe ultimul drum din cauza unor probleme familiale, si asa mai departe. Dar sunt sigura ca de acolo de sus ma vad, stiu ca ma rog pt sufletele lor si stiu ca ii iubesc.

catalina

Mergi la inceput

GALINARODICA, ma bucur pt tine mamico. Sa te bucuri de Serbanica al tau si sa iti aduca numai bucurii. De abia astept sa ne impartasesti experinta ta in materie de bebici.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Catty fata dulce si sensibila. te si te imbratisez. hai nu mai fi trista, poti sa fi sigura ca ei stiau ca-i iubesti si daca chiar exista viata dupa moarte atunci ei si acum stiu ca inca ii mai iubesti. Pup fata scumpa si sufletista .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madana, nu ma deranjeaja catusi de putin ca ma intrebi, atata timp cat pot sa te ajut. Se ia toata luna fara nici o intrerupere. A mai fost o discutie la Naturiste si homeopate si a intrat Livia si le-a spus fetelor ca se ia toata luna. Asa cum iti ziceam, numai daca vine bb va trebui intrerupt, caci in prospect scrie ca e contraindicat gravidelor. Eu sunt super incantata de el si nu am de gand sa-l intrerup prea curand, mai am putin si termin sticluta nr.2. Bafta multa si sa n-ai nici o grija chiar daca iei si dupa ovulatie! Pupici

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by bety
Mishu - te urmaresc, sa sti...ma bucur enorm ca ai rezultate la tratamentul pe care-l faci!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."

Betiluna draga,ce te-as mai lua cu mine!De simtit ma simt mult mai bine dar acum sa vad daca are efect si asupra a ce "ma doare" pe mine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexia, felicitari!!!sa-ti de Domnul bb sanatos! Sarcina usoara si da-ne si noua virusul...

Liana, imi pare tare rau, scumpa...inseamna ca bb nu era cum/unde trebuia ...

Galinarodica, bravo, ia-l pe bb acasa, sa ne spui cum este si sa va bucurati de el!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput