Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-84
Raspunsuri - Pagina 10
M Oana spune:
Carmecitooo la prima inseminare in ziua 10 am avut folicul de 10 mm, iar la a doua inseminare am avut folicul de 13 mm in ziua 8.
In primul caz am facut inseminarea in ziua 15, iar in al doilea caz in ziua 12.
Stiu ca pe stanga ovulez mai tarziu si atunci am cicluri de 30-31 de zile, iar pe dreapta ovulez mai devreme si am cicluri de 28 de zile.
Cat despre starile mele, nu-sh ce sa zic...........

M-am mai gandit si stiu ce sa zic: zic ca-mi doresc cadoul perfect, adica o sarcina fara candida din start si fara asemenea stari de 

din ziua 9 de la inseminare. Stiu ca deja cer prea mult, dar cam asta mi-as fi dorit. Acum, cum viata nu e perfecta, voi accepta ceea ce imi este harazit......![]()
piccaflor spune:
Oana scumpa mea,toxiinfectia ta alimentara prea aduce a simptome de
...ashe ca iou fac galerieHai Onutza!!! 

..
M Oana spune:
Picca iouu m-as duce, scumpa mea, pe usa gravidutelor, dar am tras un ochisor acolo (

) si parca as ramane la stadiul de aspiranta, caci am senzatiunea ca e greu rau si p-acolo........![]()
Eu n-am fost in viata mea graviduta si visam asa frumos la acest statut, dar intre vis si realitate incep sa simt niscaiva diferente.
Stiu ca merita sacrificiul, dar deocamdata simt c-as mai amana-o.........
Ma duc sa ma uit la noul film Harry Poter, sa-mi clatesc creierul, ca mi s-au incins circuitele, pe final de an..........
galinarodica spune:
fetelor da ati prestat azi la greu de a trebuit sa citesc o groaza. Madana, Caty, Ingeras, Pica, Diciu multam de urari. Bebe e super fericit, a simtit ca mergem acasa, iar cand a ajuns a facut K.O toate vecinele si toti prietenii. A ras si a gangurit tot timpul. Acum doarme linistit in patutul lui. E linistit si fericit. Mos Craciun a venit anul asta cu bebe si cred ca asta a fost cel mai minunat dar. Acum nu-mi mai doresc decat sa fim amandoi sanatosi si sa ne bucuram unul de altul.
Bugnarel te asteptam in vizita cand vrei tu.
L-am sarbatorit pe bebe cu sampanie, pateuturi, cornulete alea, alea. Am baut si eu exact o gura de sampanie doar ca sa nu fac opinie separata si stiti ca am simtit vorba unei vecine, Dumnezeu sa o ierte, "ca imi face avion la cap", cred ca de la emotii mi se trage. E drept ca eu nu beau alcool decat la zile mari si atunci asa imi moi boticul si atat. Cred ca azi o sa ma duc devreme la nani.
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
RATUSCO, imi pare tare rau ca ti-au venit vizitatorii. Lasa ca o sa fie bine luna viitoare.
ca sa mai treaca supararea
M OANA cred ca e semn de gravideala, daca vrea Dumnezeu vine si la tine bebe ca la GALINARODICA.

GALINARODICA, ma bucur din suflet ca totul este bine si ca bebe se simte excelent. Sa va ajute Dumnezeu si sa nu mai aveti probleme. De abia astept sa incepi sa ne dai lectii despre cum este sa fi mamica.

Mai fetelor, ma simt tare ciudat. Am niste migrene groaznice, ma simt tot timpul obosita si imi vajaie capul si parca sunt cu capul in nori. Cred ca de la oboseala mi se trage. Oricum rushii m-au parasit de aseara, si cred ca pe 8-9 decembrie ma duc la eco sa vad ce foliculi am.
AAAAAAAAAAAAA, era sa uit.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SE NUMESC ANDREI, ANDREEA!!!!!!! 

catalina
gabiu spune:
Oana draguta, pentru citeva zile de greata si ameteli merita efortul de a fi insarcinata. Nu-ti fa griji, daca e sa fie scapi tu de starea neplacuta, important este sa fi
, restul nu mai conteaza. Bafta!
Alexia27 spune:
Fetelor, ma pregatesc sa ma duc iar sa imi iau sane. Diseara vedem cum stam la capitolul HCG. Nu stiu ce sa zic, am niste dureri usoare exact la la ciclu, stiu ca nu-mi vine ca iau utrogestan, dar mi-e frica de ce s-o intampla pe acolo. offff.
Oana...hmmmmm.....panica de dinainte. Las ca trece
ratusca 
Laura Ioana spune:
MOana, te mananca pielea? Pai cand esti atat de aproape tu dai inapoi? Nici nu te gandi sa amani, ca trec repede si greturile astea! Oricum ai tot felul de emotii si de spaime in timpul sarcinii si dupa nastere, sigur, dar eu cred ca merita orice. Cat despre greturi avem
care nu au suferit de asa ceva si erau panicate ca de ce, n-o fi bine bebe sau ce? Eu iti tin pumnii sa fie cu okisori si vei vedea tu cum va fi
Laura
cu
? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Mishulina spune:
Buna dimineatza fetelor!
LA MULTI ANI tuturor Andreelor/Andreilor !
Andicutz,Diciulina sa fiti sanatoase si iubite ca vine el si
odata si odata! 
Rodica sa te bucuri de Serbanica asa cum s-a bucurat si el ca a venit acasa!
Eu am racit in ultimul hal si cel mai mult ma omoara durerea in gat
. Acum fug la fizio,mai vorbim!
Ina