FIV 51
Raspunsuri - Pagina 4
lauion spune:
Luli, ma bucur sa te 'aud' si merci ca te-ai gandit la mine. Sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu ne vine si noua randul! Peste 2 saptamani merg la control, refac si prolactina, sper sa fie bine si sa nu mai apara alte probleme...
Mishi felicitari, ma bucur tare pentru tine si iti doresc ca Mos Nicolae sa iti aduca vestea buna
Crinuta, La Multi Ani si nu uita ca cel mai important in viata e sa fii sanatoasa si alaturi de cei dragi! In viata sunt si bune si rele, e bine sa vezi ambele parti...
pentru toata lumea,
Kariris spune:
Minnie, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa!
Crinuta La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ti se indeplideasca toate dorintele!
Luli...nici nu stii cat ma bucur sa vad ca ai inceput sa fii din nou activa!
Lauion sper ca in final analizele tale vor iesi bine si vei fi recuperata 100% ca sa poti merge mai departe...
Restul fetelor, va pup si va urez o zi buna!
ceciserban spune:
Minnie imi pare nespus de rau .Sper sa ai puterea sa treci peste acest esec.Noi suntem alaturi de tine.
Kla multa bafta,tinem pumnii sa iti aduca Mosul bebeul mult dorit!
Luli ai dreptate asa a fost sa fie.
si multa bafta tuturor.
cecilia
andicu spune:
Hello drage fete!
Crinuta !
Minnie, imi pare tare rau ptr nereusita ! nu dispera, revino-ti,odihneste-te, si dupa, sper sa ai puterea sa mai incerci o data !
Lauion,sper sa ai rezultate care sa-ti permita sa duci la capat tratamentul FIV, si sa ai o reusita cu II!
Ceci, asta este, fiecare venim din directii diferite si e mai greu sa ne intalnim; dar sper ca la vara sa nu ma ratezi daca vii la mare!
Kla, multa bafta la tratament si sper sa te vedem si pe tine la in luna decembrie !
toate fetele!
Andreea.Pozele mele
crinuta71 spune:
Lauion, Lachi, Luli, Andicu multumesc mult de urari. Cate un pentru fiecare.
Minnie imi pare foarte rau ca treci prin asta. Stiu ca acum e foarte greu, dar incearca sa treci peste asta si sa speri in continuare.
la toate fetele
asi spune:
Fetelor m-a apucat nostalgia inceputurilor mele pe forumul aspirantelor si iata ce am gasit:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7515&whichpage=1
smita spune:
Buna! Dupa o pauza destul de lunga mai intru si eu pe net(8 luni). Va felicit pe cele care ati reusit si imi pare f. rau pentru celelalte. Pe scurt: nu am mai scris pentru ca nu reuseam sa incep FIV_ul, din motive de chisturi.Sambata incep tratamentul diphereline+menogon, protocol scurt. Am totusi o teama pentru ca eu incep imediat dupa diane si nu stiu cate ovocite am sa "fabric", avand in vedere cele scrise mai sus de unele dintre voi.A mai inceput cineva in acest fel tratamentul?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Sa auzim de bebe!