FIV 51
Raspunsuri - Pagina 2
mishi spune:
cami, la ceste intrebari am raspuns ceva. daca mai e ceva ce am uitat,aduceti-mi aminte. uite, de exemplu, si multumesc monicai-elena, am luat thrombo ass si dupa TE, desi la giulesti se recomanda doar intre punctie si TE. acum iau decat acis folic, utrogestan si fac injectii cu grvibinon 1 la 4 zile, asta dupa ce am aflat de sarcina.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
andicu spune:
Mishi, o poveste cu final fericit!!! abia astept sa ne spui vestile de la echo! Si eu ma gandesc sa pun 4 embrioni, dac-oi avea parte de atatia!! si Moni tot asa l-a facut pe Mihnea, cu 4!
Ceci,eu am programare la 18.30, asa ca pe la 18.00, sunt acolo;daca vii asa tarziu, poate ne vedem! mi-ar place tare mult sa ne cunoastem! iar pentru vorbele tale, uite aici de la mine :
!!!
Rodica, La multi ani! pentru ingerashul tau si sa dea Dumnezeu sa fiel al vostru cu acte cat mai repede!!! sa ne povestesti cum a fost cand l-ai adus acasa. Tin pumnii ptr maine!!!
Crinuta,pentru maine !!!
Andreea.
Pozele mele
luli spune:
Buna seara la toate fetele minunate de aici
M-am hotarat ra imi reiau cat de cat activitatea pe net... am mai spus-o si acum ceva timp in urma dar ... acum chiar m-am hotarat...
Nu am reusit sa citesc prea mult din urma, recunosc, insa am citit suficient atat cat sa vad ca totusi speranta moare ultima.
Imi pare nespus de rau pentru fetele care nu au reusit si chiar le inteleg durerea si ma bucur din tot sufletul pentru cele care au reusit si le doresc tot binele din lume .
Chiar daca nu am mai intrat de multisor pe aici ... totusi, cat de cat sunt la curent cu forumul gratie Monicai - cu care am o legatura minunata de suflet (si mai ales cu Mihnea ) si gratie si lui Lachi - de care de asemenea ma simt legata sufleteste .
Le-am vazut si pe "veterane" pe aici, o... ce vremuri... eram mica si nestiutoare si atat de multe lucruri am aflat de la ele...
Lauion imi pare tare rau ca nu te-ai refacut dupa FIV - sincer si eu am cam tras-o, acum sunt cam pe ultima suta de metri (la refacere )
In speranta ca de acum vor circula mai multe vesti bune pe aici, va pup pe toate cu mult drag,
Luli
crinuta71 spune:
Cristinici, Cami multumesc de urari. Cristinici iti doresc si eu LA MULTI ANI! si sa ti se implineasca dorinta. Mishi Felicitari inca o data si sarcina usoara! Parca nici nu ma bucur ca se apropie ziua mea ca ma gandesc ca maine pe la 12 noaptea implinesc 34 de ani si inca nu a venit.
pentru toate fetele
luli spune:
trebuia sa fie si pentru Mihnea , si pentru toate fetele minunate de aici ...
... mi-am iesit din mana cu butonatu' pe forum, da' lasa ca-mi revin
Luli
crinuta71 spune:
Andicu multumesc.
Fetelor, parca ma simt mai bine, nu ma mai doare capul asa de tare, cred ca de la forum mi-a trecut.
luli spune:
Mishi - fata draga felicitari din suflet - si eu am avut anul trecut 20 de foliculi din care au ramas doar 4 embrioni si s-au prins 2. Lasa ca efectele secundare trec, ai grija de puiutzi.
Bravo fata frumoasa , dar acum sa stai cumintica si ai grija de
Luli
danita spune:
MISHIIII, nici nu stii cat ma bucur! de cand sunt eu pe forumul asta si de cand pandesc eu un rezultat pozitiv ... tu esti prima ! mi-ai dat sperante ca se poate si stiu ca El ne va ajuta pe toate sa ne implinim visul ! maine ma duc la vampiru sa vada cum stau cu prolactina .....sper ca bine ca urasc brocriptinul !!!
pupici
danita
ceciserban spune:
Luli,Mishi fetelor m-ati mai linistit.Credeam ca numai la mine din 10 ovocite au rezultat 3 embrioni.Dar vad ca se mai intampla.Dar totusi eu am facut si ICSI si ma gandeam ca o sa am macar 5 embrioni.Asta e.Cred ca daca era sa fie sarcina era si cu un singur embrion.
Andicu eu merg pe la 2,30 ca vreau sa plec la Cluj,dupa.Lasa ca la vara la mare nu te mai ratez eu.
Danita ma inscriu si eu in clubul celor care urasc brocriptinul.Sa dea Domnu sa scapi de prolactina mare,ca eu nu am reusit nici acum.
cecilia