Rubella

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Si eu am facut vaccinul contra rubeolei, la sfarsitul lunii martie. Vaccinul se numeste RUDIVAX si este produs de Institutul Pasteur. Din pacate nu se prea gaseste in farmaciile din Romania. Se gaseste mult mai usor varianta combinata (Rubeola - Oreion - Rujeola). Intr-adevar dupa vaccinare nu trebuie sa ramai gravida 3 luni, conform recomandarilor de pe prospect.

quote:
Originally posted by gabitza

Monyk ,
te rog sa imi spui cum se numeste si cat a costat acel vaccin pentru rubeola.Si eu voi incerca de luna viitoare sa raman insarcinata si nu as vrea sa am probleme.Riscul este foarte mare deoarece Dan merge la gradinita si acolo apar tot felul de focare epidemice.In urma cu 1 luna am avut amandoi varicela (la 14 zile distanta) si nu as risca.
Eu chiar ieri am fost la doctorita de familie si am insistat sa imi recomande un vaccin dar a spus ca nu se face asa ceva???
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyk spune:

Dragele mele, scuze ptr. intarzierea raspunsului.

Intradevar eu nu mi-am facut vaccinul in Romania, ci in Canada, dar stiu ca se gaseste si in Romania.

Trebuie asteptat sa treaca efectul exact 3 luni, asa scrie pe prospect, timp de 3 luni in organism inca se gaseste microbul sau in fine virusul, streptococul, sau cum ii spune, deci faza este ca trebuie sa astepti 3 luni, ce mai .
Si eu am urlat la inceput dar asta este, sa stiti ca trec, acum incerc sa vad cand si daca mai raman, dupa acel chiuretaj, sunt cam speriata.

Numai bine, si bateti la cap doctorii, sa va fac acest vaccin.

Va sarut, Monyk.

Mergi la inceput