Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Gynex, scade pofta de mancare, este indicat de altfel si in curele de slabire!

Ingeras! Intreaba si tu cum se ia , ca io nu-mi amintesc exact, dar stiu ca se ia la inceput 2-3 pic. si pe urma se creste doza! Te sun mai pe seara, dar de intalnit nu pot pana maine! E o problema???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, eu am facut prolactina in ziua 4 si 21, dar am inteles (dupa aia) ca o poti face in orice zi...acum ca ati zis voi ca s-ar putea sa stimuleze prolactina, parca m-as mai gandi...
Oricum vreau sa cumpar Gynex si pe urma vad eu ce mai fac in continuare

Madanutza, imi face bine cand ma mai scoate cineva din starea "de butoi"... cred ca ar trebui sa o declaram stare interzisa pe acest subiect! Doamne, ce bine ca va am pe voi

Simonettu, cred ca n-am fost prea atenta atenta sau am lipsit la lectia aia in care tu ai zis ca dr ti-a facut rost de Gynex...mea culpa!

Cristinna, felicitari pt. valori si bafta multa cu inseminarea, sa fie cea norocoasa!

Bubu, tot pe lateral m-au durut si pe mine sanii, dar degeaba ca n-a fost . Acu' sunt mici si blegi

Liana, te-ai intalnit cu tipa? daca stiam iti ziceam sa-mi iei si mie...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Mi-a luat Ingerasul Gynex!!!! Ingerasule te pup de o mie de ori!!!!! E ca si cum am ramas deja gravida, asa ma simt!!!

Mamaaa ce bine-mi pare! Ingeras sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bebeul mult dorit!!! Si tie Liano, ca ai cautat nr...si mie ca mi-am adus aminte de Gynex...si la toate feteleeee! Sa vina bbii mai rpd!!!

Mergi la inceput

Amely si celelalte fete!!!Gynex se gaseste la nr. asta de tel:0742086670, Liana,a facut rost de nr. si Ingerasul,tocmai a cumparat!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ingeras26a
...
incepi cu 3 picaturi de 3 ori pe zi 4 zile, apoi cresti la 4 pic/3ori/zi, apoi la 5 pic/3 ori/zi si atat, 21 zile.
...
Pupicei, Ingeras

Ingeras, 3 pic. de 3 x/zi timp de 4 zile, dar pe urma 4 pic. de 3x/zi timp de cate zile?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vad ca-i veselie mare cu gynexul asta! dar, fetelor voi il luati asa fara sa faceti analizele hormonale inainte??? fara sa va consultati cu un medic? daca va creste prolactina...ce-o sa faceti o sa luati bromcrimptina sau dostinex dupa aceea? Eu zic sa faceti niste analize inainte, ca doar stiti ca prolactina marita = infertilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madana, io iau Mastodynonul exact asa cum scrie pe cutie caci asa mi-a fost recomadat la endocrinolog, eu avnd de altfel probleme cu prolactina, ba creste, ba scade. Iau 30 picaturi dimineata dupa ce pap (inainte sa pap iau BU) si seara la fel tot dupa masa de seara. Eu nu am facut monitorizare eco, dar luindu-mi TB am observat ca in faza luteala TB se mentine sus, nu mai scade nici o zi sub linia de control. Amely stiu ca a facut monitorizare si a fost tare multumita de rezultate.
Mai fetele cu Gynex, eu am vazut ca are in compozitie lemn dulce, asta nu e toxic in sarcina? Voi luati toata luna???
Pupicei

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Lachi, eu am facut prolactina in ziua 4 si a iesit super ok, iar in z. 21 a iesit mare (1060 fata de 600 si ceva cat e max). Asa ca efectiv nu mai stiu ce sa fac...care valoare sa o consider valabila...

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi se pare ca fetele inca nu sunt suficient de constiente ce poate face o prolactina marita.

PS:Dar de ce te-ai albastrit asa?Esti suparata?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

asi, eu am vrut albastru deschis, dar am apasat prea repede pe OK si a iesit albastreala asta nashpa! si dupa... n-am mai putut s-o schimb!

amely, pai ambele valori erau valabile cred eu; eu am facut prolactina in ziua 3 si 21 si nici la mine nu a iesit la fel ci valori diferite...dar niciodata vreuna mai mare decat era normal la faza respectiva.

Mergi la inceput