Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

danap, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Daca vorbeste cineva cu ea, transmiteti-i va rog ca ne gandim la ea si ii tinem pumnii sa fie bine!
Madana, eu sunt la a doua luna de Mastodynon si sunt multumita de el, mi-a lungit faza luteala si se pare ca e f. bun pentru ovulatie. Se ia minim 3 luni fara intrerupere, doar in caz de trebuie oprit ca e contraindicat in sarcina.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Bety uite aici informatii despre Gynex www.energy.sk/ro/vyrobky/gynex.asp

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simo, ma intalnesc cu ea in 20 min, vine la mine la serv. Iti iau. Nu are decat 2 la ea, iau pt mine si pt tine. Un flacon mi-a zis ca ajunge pt 2 luni si jumatate. Da Doamne sa fie solutia salvatoare!!!Suna-ma sa vedem cand ne intalnim: 0723 213 966.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am citit si eu despre Gynex.Parearea mea e ca inainte de a incepe trtamentul cu el sa va facti analize hormonala pentru ca ATENTIE:CONTINE 2 PLANTE CARE STIMULEAZA LACTATIA (galega officinalis si chimionul)DECI CRESC PROLACTINA!
Sunt convinsa ca e un produs foarte bun ,pe care o sa il incerc si eu,dar nu fara sa-mi fac analizele mai ales ca am avut probleme de prolactina marita.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi ca bine zici, si eu am probleme cu prolactina. ok pt. ineput o sa ma limitez la Mastodynom si mai vedem dupa aia.

Mergi la inceput

Asi, asa este, ai dreptate. Eu imi fac incepand din z3 (miercuri), dar pana la prolactina (z21) mai am...Pt prolactina marita am inteles ca este ff bun Brocriptin (multe fete au ramas gravi dupa ce au luat!!). Ai incercat?

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ingerasule am incercat de toate.Prolactina e acum in limite normale dar bebe nu a aparut si au cam trecut 7 ani.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

bubulina gospodina tu cum iei Mastodynom-ul? Pe prospect scrie 30 picaturi dimineata si seara, mie mi se pare cam mult.
Si trebuie inainte sau dupa masa? sau nu conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mercic pentru informatie...un nou produs naturist!
Hm...succes...eu nu mai am curajul sa iau, fara avizul medicului in prealababil!
In 2003, era vreamea produselor pe baza de aloe si a celor de la California...am bagat in mine: garlic, wital woman, paraprotex...6 luni...o gramada de bani si concluzia: pofta de mancare si cateva kg in plus si ioc!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Gata, am luat. O tipa tinerica, ff dragutza. I-am spus ca tinem legatura si mi-a zis ca mai are o crema pt abdomen f buna, dar spera sa nu mai fie nev sa o incerc.
Mi-a spus asa: excelent pt infertilitate (din diverse motive). Sfat: incepi cu 3 picaturi de 3 ori pe zi 4 zile, apoi cresti la 4 pic/3ori/zi, apoi la 5 pic/3 ori/zi si atat, 21 zile. Sticluta se tine la 2 m de orice mediu magnetic si se beau min 2l apa / zi. Se opreste admin imediat cum ramai insarcinata, pt ca infl lactatia (mareste prolactina).
Sper ca aceasta sa fie ultima luna de tratamet, imi pun mari sperante, pt ca nu am mai luat nimik naturist pana acum. De fapt nu pre sunt adepta medicamentelor in general, nici cand mi-e rau. Da Doamne sa raman gravi si apoi va luati si voi.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput