Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 2
simonette spune:
Madana,uite un
si o
de la mine sa-ti treaca tristetea! E normal sa te simti asa, dar fiecareia dintre noi o sa-i vina randul! Si atunci sa vezi bucurie!!! Hai curaj, ca nu o mai fi mult si o sa fii si tu o
super-fericita!
Madana spune:
Sa va spun ca am inceput si noaptea sa visez ca-mi fac inseminari? Incep sa devin obsedata si nu vreau, dar deja nu mai pot sa ma controlez. Pot sa iau un tort caci aniversez un an implinit de cand astept barza.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Madana spune:
Simo
n stiu ce m-as face fara voi fetelor.
bubulina1 spune:
Hello, hello, eu intru mai rar din pacate dar sunt tot aici cu voi.
Iube, felicitari pentru bb, asteptam rezultatul de la HCG.
Madana, nu mai fi trista, si eu am coleg care mi-a zis acum 2 saptamani ca sotia lui a ramas
din prima luna de incercari iar saptamana asta merg la eco deja sa-l vada pe bb. Si mie mi s-a cam strans inima, dar l-am felicitat. Pe de alta parte, o alta amica de mea mi-a povestit un caz: o tipa care era maritata de 13 ani si careia doctorii nu-i mai dadeau sanse, a ramas gravi si a avut SE iar dupa cateva luni a ramas din nou si are o frumusete de fetita.
Eu sunt ziua 3 DPO, am deja dureri de sani, dar numai pe exterior. Azi noapte ma trezeam de durere de fiecare daca cand ma intorceam de pe o parte pe alta.
Va pup si va urez o saptamana super!
"Speranta moare ultima"
simonette spune:
Betysorule, mai stam mult cu gura cascata? Cand ne spui de descoperirea senzationala pe care ai facut-o???
Madana spune:
Eu una am la treaba
nu prea am chef, dar ...daca trebe, trebe.
Bety si eu sunt curioasa, nu de alta dar poate imi ridici moralul cu descoperirea ta.
Liana30 spune:
'neatza
daca o mai fi daca nu zaua buna![]()
simo
Madana..ce-ti veni fatoooo ca vin la tine cu
..paiiii..se poate??????
faci un an zici???????...stai ca-ti spune muica tie ceva...ia uite....
io pe 13 august anuuuu asta am implinit 5 ani de la ultima sarcina pierduta si 10 ani de cand astept bb-ul...
in jurul meu sunt vreo 6-7 gravidutze..stai sa le spun-2 fine ,2 prietene,vecina ,inca o prietena foarte buna,,cea mai buna..si ..si verisoara lu grasu meu...si...si...pe fiecate saptamana sau zi sau ora e imposibil sa nu treaca cate una pe la mine..intr--o zii au trecut mai multe .si sa vezi cum isi etalau burticile...si io ma bucur cand le vaz ca vin.....
apai meyyyyy danoooooo cum a trebui sa caz io in melancolie cu toate astea care sunt pe capu meu????????...ha??????????
si iote-ma muica ce vioaie sunt...

ia treci si ia ex di'la miniii ca daca nu vin cu 2
..si dau bataie la
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
betycooooooooooooo....apari odata ca ma arza focu rau
hai..ca numai poci......
aaaaaaaaaaa uitai sa va spun fetelor..azi noape se revarsa Nilul la mine in pat...m-am trezit intr-o balta de CM..si am dat fugutza la baie..parca era la robinet...si cateva cheaguri...asta ce o mai fiii??
ma simt fara putere...vlaguita rau...da'tot..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Liano, pai cu atatea 

in jurul meu, iou o luam razna de mult!!!
Te felicit ca tu reusesti sa-ti mentii moralul!