Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmenico uite ca sunt succese si cu inseminarile......
Cu o ora inainte ma apucase si pe mine gandul cu adoptia, dar iar am inceput sa sper la puiutul meu si la sansa mea de a purta un bebic in pantec si a-i da viata.........
Alexia tu in ce zi ai facut analiza de sange? Eu as face-o vineri, adica ziua 14 de la pregnyl si ziua 13 de la inseminare, respectiv ziua 25 de la CM. Sperante prea mari nu imi fac, dar tare mult vreau sa aflu daca e alba sau neagra luna asta, dupa cate am patimit cu candida si cu toxiinfectia asta.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Da, OANA, Moisa are mana buna! Alexia a reusit din prima!
Alexia, ma bucur din tot sufletul pt tine, asa cum spune OANA, mi-ai redat speranta, ca se cam dusese pe apa sambetei... Sarcina usoara iti doresc!
Liana, imi pare tare rau pt ceea ce ti s-a intamplat Eu iti doresc sa treci peste toate astea si sa ai putere sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc din suflet la toate...
stati linistite ca io nu cad ..da sunt putin suparata pentru ca nu pot fi altfel...
oana mi-ai raspuns si mie la oloigo.putini da nebuni???????
tare sunt curioasa sa aflu si parerea ta..in leg cu diagnosticul sotului..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Olteanco nu fii naroada. Stai otara si hodina-te si apoi meri pe mana doftoresei ca stie ea ce face.
Nu mai fii suparata ca fiecare lucru prin care trecem are rostul lui. Capul sus si o sa vezi ca a fi bine.
Te de nu te vezi.
Maine il aduc pe bebe acasica asa ca nu stiu daca si cat o sa pot intra, dar te rog eu ai grija ce faci.

Mergi la inceput

oanada stii ca io nu te mint..stii cand am vb prima data ca ti-am zis ca are oligospermie??????..m-am uitat in fuga si cred ca nu am citit bine..sau io stiu? poate ca eram beata
da acum cand mi-au cerut CV am scos foitza si am scris ce era acolo...ca sa vezi atunci am vazut si io...pe cuvant..
si io acuma ce sa mai cred??????????...spune tu ca io nu mai am cuvinte....unde e minciuna????????
in foitza sau...sau....sauuu?????????
...............am copiat aici poate ti'e mai usor

rodi asa voi face mama..ma bucur pentru tine..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana ma duc acum la oligospermie sa vad ce ai scris si-ti raspund acolo. Vezi ca imi apare cum ca mi-ai trimis 3 mesaje (sambata, duminica si azi), dar nu pot citii aceste mesaje.
Ai cumva casuta postala plina ( ca pe a mea o tin tot timpul mai goala, sa nu am probleme ca nu imi intra mesajele) sau oare ce se intampla de nu le pot citii???
Daca poti, incearca sa le mai trimiti o data........

Carmenico adevarul este ca sunt sanse reale cu inseminarile si pana nu fac vreo 5-6 nu ma las...... Adica daca dupa 5-6 nu iese, inseamna ca defectiunea e mai grava si se impune un FIV. Pana atunci, Doamne ajuta, cu inseminarile!
Liana spui ca pe foita diagnosticul e oligospermie, dar ce valori arata spermograma..... Unde ai facut acea spermograma cu verdictul oligospermie?

Mergi la inceput

se apre ca am avut mana buna asa ca m-am riscat si am deschis din nou un nou capitol...va astept acolo...
hai..fugutza...fugutza..cine..e prima????????
oana ma uit acum...vezi ca iti copiai ...le gasesti mai sus/..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, sunteti mai mult decat super!Eu nu constientizez pe deplin ca toate felicitarile sunt pentru MINE! Eu, care credeam ca testele de sarcina sunt o gluma proasta!
Amely, asta e prima luna dupa laparo, am avut operatia in octombrie
Oana, ce sa zic? Ieri am fost cu al meu in MAll si i-am luat aceleiasi fetite o hainuta de iarna de blana alba, de m-am topit. Hai ca Moisica are mana buna, sa ne vedem sa iti dau sa bei dupa mine Apropo, pe mine aia mica de care e vorba "m-a batut", cica asa se zice, daca te bate un bebe ramai gravi. La mine a mers! Azi e ziua 13 DPO, deci ziua 14 dupa pregnyl. Hai, ca-ti tin pumnii!
Mishu, indiferent cum o sa se termine povestea mea, eu am vazut azi un lucru: se poate. Cand medicii dau din cap a negare, organismul si bunul Dumnezeu isi vad de treaba. Curaj, ca tu mergi din ce in ce mai bine!
Liana...regret ENORM! DAr vezi, ca cineva spunea..."Nimic nu-i imposibil"...ce zici, cunosti persoana? Inainte, ca avem treaba!
Va puuuuppp...pe voi, ca al meu am impresia ca i se cam rupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana ...iubita imi pare tare rau...iti doresc sa fii puternica si sa nu incetezi sa lupti...linisteste-te si lasa laparoscopia sau alte investigatii pt atunci cind te vei simti pregatita...la urma urmei, nimeni nu te cunoaste mai bine decit te cunosti tu insati si vei stii cu siguranta momentul potrivit inceperii unui nou atac...
Alexia...FELICITARI!...sa ai o sarcina cit mai usoara...
GalinaRodica da-mi voie sa-i urez Bun venit lui Serbanica...sint sigura ca o sa-ti lumineze viata...
Carmen.cita scumpa mea,eu analiza secretiei o voi face aici...daca vrei s-o reinnoiesti pe meleaguri straine,eu te astept cu drag...
Amely... sotul tau de unde a luat Gynex?...de la aceeasi persoana de la care a luat si Igerash?
Catty si Bugnar cite o si un pt doua fete dragi...
Bubulina ...tu mai stii ceva de Terrapin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

quote:
Originally posted by piccaflor
[brCarmen.cita scumpa mea,eu analiza secretiei o voi face aici...daca vrei s-o reinnoiesti pe meleaguri straine,eu te astept cu drag...

Auci! Neatenta... acum am vazut ca esti in Italia... Scuze! Acolo daca ajung, doar pt relaxare... in nici un caz pt analize!

Mergi la inceput