Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83
Raspunsuri - Pagina 14
numeioana spune:
Iube, felicitari si din partea mea. Sanatate si fericire multa va doresc!
Am mai intrat si eu sa va salut. Prima luna de monitorizari s-a incheiat si o iau de la capat...pana ma conving ca e cazul sa ma apuc de munca. Cum se face oare ca imi e asa de frica?!
POZE
Ioana
galinarodica spune:

Fetele maine iau bebeu acasa

.
Fetele fuserati vreuna azi la Giulesti la ecograf pe la pranz? Ca era lume puhoi. Eu eram bezmetica de se duse sa dea telefon si deranjai o ia o pauzare de statea pe scaun chiar in fata telefonului; fu amabila saraca.
Hai ca vreau sa stiu pe cine vazui.
Amely spune:
Urrraaaa, vezi mai Alexia ca pesimismul nu e bun? Bravo iubita, esti insarcinata!!!
Felicitari!!!!
Se pare ca luna asta e cu noroc de
, s-o tinem tot asa!
Carmencita,
dulce fata, uite ca ai avut gura aurita cu Alexia... Iuuupiii!
Mi-a luat sotul si mie Gynex... acum citesc prospectul, intre timp am vb. la tel. si cu Luminita, tipa din Dorobanti, si am innebunit-o cu o gramada de intrebari... a fost foarte draguta si mi-a raspuns la toate. Acum incerc sa pun cap la cap informatiile...
DanaP, sunt cu gandul alaturi draga de tine, si ma rog sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste operatie, sa ramai cu trompita intreaga si sa reiei in curand lupta! Lachi daca mai vb. cu Dana da-i te rog un
de incurajare si din partea mea... iar daca mai afli ceva te rugam da-ne o veste.
MOana multa sanatate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mishulina spune:
Alexia sunt asa de fericita pentru tine de parca ar fi rezultatl meu!
Am citit ce ai scris printre
dar sti ce sunt astea? "Lacrimi de fericire",un sortiment care la mine apare foarte rar....
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi toti 3,asta da surpriza de Craciun...de fapt Mos Nicolae...Ai grija de tine si de samburel si sa ne iei si pe noi la
(mi-ai dat atatea sperante,sti tu de ce ...
)
P.S. Astept "raport" complet despre cum ati petrecut prima seara ca parinti! ![]()

Ina
Alexia27 spune:
Fetelor, am sunat-o pe Moisica si mi-a dat sa iau 2 acid folic pe zi si zicea ea, 3 utrogestan, la care fac eu "da' nu-i prea putin?" Si cand i-am zis ca mi-e frica sa nu-mi faca endometrioza vreo figura urata a fost de acord sa iau 4 pe zi.
Carmen.cita, e OK, ca da pe buletin valorile pentru fiecare saptamana de sarcina, iar la saptamana 3-4 normal este intre 9-130. Asa ca e bine. Repet analiza miercuri.
Sunt TOTAL ametita, dar sper ca nu va suparati pe mine daca nu mai beau in seara asta pentru voi. Dar va tin pumnii!

Amely spune:
Alexia, chiar te rugam sa nu mai bei (decat juice of course
) si sa ai mare grija de tine si de ghemotoc. Stiu ca esti ametita de fericire si e normal, dar vreau sa te intreb si eu ceva: cate luni au trecut de cand ai facut laparo? este a doua sau a treia luna?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
fetelor...acum am venit de la dc..
eram atat de suparata atunci ca nu mai stiam ce sa fac..am sunat-o pe Moisica,,,si era ocupata...ma rog...
de ce m-am temut.....ei..asta e....a fost sarcina...offff imi vine sa imi iau campiii...

mi-a zis daca vreau sa imi dea niste injectii ca sa imi opreasca sangerarea...sau mai bine sa o las sa curga pt ca nu mai e multa...s-a vazut in uter cat mai era...si cica asa e mai bine...sa ma curete mai bine...io numai pot sunt vlaguita de tot...nu mai am putere deloc...si cica mi-a mai ramas un folicul pe dr..care ori se va absoarbe ori il voi elimina....nu stiu da m-a bagat de tot in ceata...
m-am hotarat si luna asta nu voi face laparoscopia..pai cum puiii mei sa o fac daca sunt atat de slabita de abia ma mai tin pe picioare?
si nu ma intelege nimeni...
toti spun ca trebe...trebe..
da io nu mai vreau...
azi m-am suparat rau pe viata..
va multumesc ca ati fost langa mine...

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Alexia 

N-am cuvinte..........
Ma gandeam acum la rochita aceea frumsoasa de
pe care am cumparat-o de la Mall impreuna, imediat dupa eveniment...........
Si la tipa aceea dinaintea ta, destul de batranica, care ramasese la Moisa graviduta din prima incercare..........
Stii ce vorbeam despre faptul ca peste un an vom veni la Mall se ne imbracam copilasii nostri.......
Liana si eu m-am gandit ca a fost sarcina, ca numai in asemenea situatii curge atat de rau. Laparoscopia o vei face atunci cand simti tu ca este momentul. 

Amely spune:
Liana, offf, scumpa mea, nu pot sa cred...
Chiar nu stiu ce as putea sa-ti zic pt. ca stiu cat esti de suparata, dar te rog mult de tot linisteste-te, stai cumintica in pat si gandeste-te ca data viitoare cand vei ramane graviduta embrionasul va sta acolo unde trebuie, ai sa vezi.
si sa ai grija de tine.
Pozici cu noi