Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-83

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lianaaaaa!!! Te rog io da un semn de viatza ca sunt ingrijorata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, tocmai s-au schimbat planurile: adica de la Medsana plecam direct la masa cu niste colegi/colege de-i lui mister, asa ca nu o sa pot sa va informez decat dupa ce ma intorc.. Dar zau, mai fetelor, va spun eu ca e negativ
Oana, chiar daca ai toxiinfectie, asta nu afecteaza neaparat dezvoltarea embrionului. Eu as face un test si in functie de rezultat as face tratamentul pentru pacostea asta. Bafta! O sa beau si pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fetelor!
DanaP imi pare ff rau...te imbratisez cu drag si iti sint alaturi...
Iube felicitari pt rezultatul pozitiv...sa ai un sanatos si voinic...
MOana imi pare rau ca nu te simti bine...sper sa-ti revii cit mai repede...
Liana poate ar fi cazul sa ceri parerea unui medic...oltencuta dulce...
Simonette...m-ai zapacit cu Gynexul tau...am dat fuga-fuguta la doua farmacii,insa n-au auzit de el...sper sa functioneze la tine si la INGERASH...si daca functioneaza il adaug si eu pe lunga mea lista de tincturi,plantute si vitamine...o sa golesc plafarele si farmaciile cind vin in tara...cum ajung,imi fac analizele hormonale si ma pun pe cumparat...
Alexia bafta!
Si acum am o nedumerire...CM luna asta m-a tinut 7 zile(de obicei erau 5),abundent...zilele 8 si 9 o scurgere galbuie,apoasa,abundenta...aseara am facut spalaturi cu galbenele,pelin si bicarbonat...iar azi,ziua 10 singerez rosu-maroniu...de la ce naibii poate fi?...voi ce ziceti?

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Picaflor, chiar nu stiu de la ce poate fi ciudatenia aia care ti se intampla! Si de ce te-a tinut CM asa de mult? Te pup dulce si sper sa nu fie de rau! Poate de la spalaturile alea! Chiar de ce le-ai facut? Ti-a zis vreun medic sa le faci!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Simonici nu mi-a zis nimeni sa-mi fac spalaturi...dar cind m-am trezit cu scurgerea aia galbena,m-am gindit iou s-o tratez natural...sper sa nu fie nimic ingrijorator...si pe linga asta nu mai scap de raceala si ieri am avut si super dureri de mijloc din cauza herniei...
Pe 6 Dec merg oricum sa-mi fac analiza secretiei...dar eu sper sa fie totul ok ca m-am saturat s-o dau dintr-una intr-alta...

Mergi la inceput

Picaflor...nu cred sa fie ceva ingrijorator!eu zic sa te linistesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Bune seara, fetelor! Vad ca Simonette v-a molipsit cu gynexul miraculos, eu sper sa aiba efectul scontat. La mine nu prea 'merg' toate pastilutele astea naturale, de exemplu maca dupa cateva zile mi-a dat o stare atat de nashpa, incat am intrerupt tratamentul, desi stiu ca la alte persoane avea un efect extraordinar... stiu ca am mai avut la un moment dat o tentativa sa iau maca, si la fel de rau m-am simtit.
Amely, vad ca ti-a mai trecut un picut supararea si cauti un nou plan pt perioada urmatoare... si eu la fel, am un 'punct critic' in ziua 6-7, nu in ziua 1 cum are toata lumea... si zilele trecute am fost in punctul acela... trebuie tragem aer in piept si sa mergem mai departe, sa cautam ce credem ca este mai bine de facut in viitor legat de 'proiectul bebe'. Bafta!
Si am deschis sotului meu subiectul adoptie, Alexia, vezi bine ca suntem pe aceeasi lungime de unda... In familia sotului meu exista un precedent, si deci nu am face noi 'partie'... de asemenea nici el si nici eu (mai nou) nu suntem reticenti vis-a-vis de acest lucru. Intr-un fel sau altul tot voi fi mama...
Alexia, iti tin pumnii in seara asta si visul tau sa se adevereasca, iar buletinul acela sa arate ceea ce ai visat.
OANA, imi pare rau pt evenimentele dezagreabile care ti s-au intamplat... chestia cu toxiinfectia mi s-a intamplat si mie cu multi ani in urma cand am poftit la un hamburger, ei bine acel hamburger mi-a pus capac o saptamana, pana am descoperit medicamentul colistin, extrem de eficient in astfel de cazuri (dar daca suspectezi sarcina, mai bine te abtii, caci contine antibiotic). M-ai intrebat de planuri, ei bine luna asta sunt hotarata sa fac inseminare cu depresia taras dupa mine, maine, ziua 8 ma duc la dr. sa vedem ce foliculi am... am uitat sa va spun ca am avut cel mai scurt cm din viata mea 26 zile!!! (asta datorita ovulatiei buclucase din ziua 10, dar luna asta o pandesc si nu mai scapa). Luna viitoare ovulatia pica exact de revelion, asa ca voi sta cumintica, si din ianuarie o iau de la capat... pana la nr 6 sau 7 nu m-am hotarat inca... Oricum, miercuri fac cunostinta cu Denisa Protopopescu sa ii arat analizele mele si sa vedem daca sunt candidata pt FIV.
Bugnar, ce mai faci, ai gasit semintele? Am uitat sa-ti spun ca pulberea aia are un gust ingrozitor ! Dar are un efect miraculos asupra endometrului.
Mishulina, ma bucur ca sedintele de fizioterapie iti fac atat de bine! Si eu vreau sa ma duc la aerobic pt tonifiere musculara, caci am o viata foarte sedentara, hop in masina pana la servici, peste tot ma deplasez cu masina, apoi numai pe scaun la birou...
Bety, imi place de Zuzi a ta! Cred ca e si putin rasfatata, asa cum este si cainele meu, dealtfel...
Piccaflor unde vrei sa faci analizele de secretie? Caci as vrea si eu sa le rainnoiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, m-am intors acum de la Medsana si...inca nu-mi revin...e POZITIV!!! Am valoarea de 35,76. Sper sa fie ce vreau eu,eu acum sunt paranoica, inca nu cred ca este adevarat, fetele care ati facut la Medsana, "MEIA Axsym Abbott" este cumva numele reactivului folosit? Si de ce scrie la demuriea analizei "4HORMONI"? Va dati seama ca nu mai merg la nici un restaurant...si nici sotzul.

Mergi la inceput

Alexia, eu am facut betahcg la medsana si nu scria asa ceva... uita-te mai bine pe buletinul de analiza... poate esti tu surescitata, dar eu zic sa te uiti si pe chitanta pe care ti-au facut-o initial, cand ai platit analiza, ca si acolo trebuie sa scrie!
Ce ma bucur pt tine!!!!!!!

Mergi la inceput

Poate au schimbat astia de la medsana 'modelul' buletinului de analiza! Daca e pozitiv, e pozitiv, ce sa mai! Ce zi esti tu acum? Super!

Mergi la inceput