Sunet iritant!
Raspunsuri - Pagina 3
devylla spune:
Multumesc Admin!
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
ellen spune:
Vai de capul meu, ieri m-a durut capul toata ziua din cauza sunetului aluia. Parca si acum il aud.
Bine ca nu mai este ca nu stiu cat as mai fi rezistat.
Multumim mult.
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
elyanne spune:
Sunt site-uri unde exista un buton si poti dezactiva sunetul... doar in site-ul respectiv... Cred ca asa ar fi cel mai bine si aici...
Ca doar n-o sa stau sa intru mereu in setari ca sa bifez/debifez cand vreu sau nu sa aud ceva din diverse site-uri...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex
bibyrox spune:
Reclama asta cu masina chiar ca e enervanta! Clopotele nu le auzeam dar masina asta enervanta o aud!!!
Chiar nu se poate sa puneti banner-ul respectivei reclame fara sunet???
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Georgeasca
Mi se pare mie sau a dispaarut masina ?
Nu a disparut...din pacate!!!!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
diadaniela spune:
m-a disperat masina asta!
nu pot sa ascult si eu o colinda!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun