Mese de mare gala (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by V. Erica
Intrebare: ce fel de smantana cumparati voi pt. frisca?





eu cumpar smantana cu grasime 20% si iese o frisca super!
...caci adaug si intaritor de frisca, 2 plicuri la juma de kil.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici ,
am facut azi surf pe la sectiunea papa-praji si m-am imbolnavit ce meseriase sunteti !
imi recomandati praji simplu, super buna, ieftina si aspectuoasa ?
va pup si succeseeeeeeeeeeeeeee !
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am incercat astazi sa fac un cosulet de ciocolata,numai ca atunci cand am vrut sa-l scot de pe forma s-a sfaramat.Unde am gresit?Am folosit ciocolata de menaj din comert?Mai trebuie adaugat ceva in ciocolata? Va rog,cele care ati facut cosuletul,sa ma ajutati cu un sfat.Ca tare mi l-am mai dorit si tare nu-mi place cand vad ca nu-mi iese!

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mihaela, am auzit multe fete ca au probleme cu cosul asta de ciocolata. Eu folosesc ciocolata de menaj, o topesc la un aparat special de topit ciocolata si nu am nici o problema. Aparatul asta nu face decat sa mentina o anume temperatura. Si apoi pun ciocolata intr-o punga si o tai la varf si ma apuc de mazgalit. Am pus pe folie de aluminiu pe fundul unui castron intors. Daca mai ai intrebari is in zona.
Multumiri fetelor pt aprecieri si

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Exact asa am procedat si eu.Oare o fi ciocolata de vina? Oricum,l-am mai facut o data si-l las pana maine dimineata.Am sa vad ce iese.

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mihaela, marturisesc ca eu nu am tinut cosuletul mai mult de 10-15 minute. Era gata imediat, practic. Adik pana am venit si am scris un mesaj pe DC, cosuletul era gata, si l-am luat fara probeleme. Inca o chestie pe care am observat-o e ca nu trebuie pus in frigider, ca transpira ciocolata si se face nasolel

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am pus peste un castron folie de aluminiu si dupa aia ciocolata.Ar trebui sa scot folia cat inca nu e intarita foarte tare ciocolata? Scuze,dar imi doresc tare mult cosuletul asta si chiar mi-e ciuda ca nu-mi iese.

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Salutare! La cosulet eu am avut probleme cu ciocolata alba, am luat tableta si incepuse sa se caramelizeze , in fine am adaugat putin ulei si un strop de lapte am dres-o oarecum.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu las sa se intareasca bine si cand simt ca il pot scoate intreg, ca si castronel de ciocolata, se desprinde si folia de aluminiu f usor. Dar ciocolata deja e intarita bine...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va invit sa vedetti poze de la ziua fetitei mele , a implinit 1 anisor . In albumele mancaruri si dulciuri , o sa gasiti si aranjamente de masa .
Va pup !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput