ultimul diagnostic pus copilului meu este neurocitom central.nu prea mi s-au dat multe lamuriri, asa ca va rog daca aflati ce va sa-mispuneti si mie.este f greu, nici nu stiu ce sa-i mai dau,nu are voie vitamine(dezv.tumorile). sa speram ca nu va mai evolua dar totul depinde de timp.Este o tumora ff rara, cunoscuta doar de 12 ani, si care inca nu se stie cum evoluiaza. nu m-a lamurit nimeni mai mult.citeodata am tendinta sa spun de ce mie, dar ma gindesc ca dumneyeu ne indruma pasii.
multumesc
Uite da o cautare pe aici,
http://www.google.ro/search?hl=en&q=central+neurocytoma&spell=1
daca crezi ca te ajuta cu ceva.
Nici eu nu am auzit de asa ceva pana acum...
Multa sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Maka, draga, nu stiu ce sa spun.... Dar ma gandeam sa postezi subiectul la "discutii generale" sau la "clinica despre copii", caci acolo intra mai multa lume si poate ai sansa sa dai peste un medic care sa stie mai multe.
Multa sanatate, rabdare si curaj, va doresc din tot sufletul.
Iulia
buna , nu am mai avut timp pentru discutii, v-am povestit despre situatia copilului meu.Vinerea trecuta a facut o noua criza comitiala.am crezut ca innebunesc.nu stiu cui sa mai cer ajutorul.nu stiu daca are voie un tratatment naturist,ii voi face saptamina asta un RMN de control.daca stie cineva sa-mi dea un sfat.are bacalaureat si nici nu stiu ce sa mai fac .criza a facut-o dupa 1 an si trei luni de la operatie.cred ca nimic nu doare mai tare decit suferinta copilului tau.daca as putea as lua eu boala lui,sa pot sa-l las sa-si traiasca viata