RESPINS: Teste de glicemie pentru un baietel

RESPINS: Teste de glicemie pentru un baietel | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Teste de glicemie pentru un baietel de un an

Draga Andrada,

poate am gresit ca am sters subiectul deschis de tine si aprobat de un alt moderator. Totusi as dori sa mai fiu inca o data clar!!!

De acum: TOATE SUBIECTELE CARE SE PUN PE ACEST FORUM trebuie sa inceapa standard cu urmatoarea informatie:

1. declaratie de asumare a responsabilitatii a persoanei care conduce actiunea care include: numele real, numarul de telefon si adresa acesteiea (declaratie care va fi trimisa politiei romane daca iese scandal)
2. numele moderatorului care a verificat aceste informatii (va apare ceva de genul: verificat si aprobat de ...) precum si o indicatie scurta despre cum a facut aceasta verificare
3. pentru cazuri care necesita foarte multi bani, moderatorul sau cel care va aproba va trebui sa solicite niste acte medicale. Copie trimisa pein fax sau posta care sa includa si date de genul: numele spitalului, cu adresa si numar de telfon, numele doctorului la care se trateaza cazul... De asemenea pentru aceste cazuri, declaratia de la punctul 1 trebuie atasata la dosar si semnata de persoana in cauza.

Deci ... macar punctul 1 si 2 trebuie sa fie in ordine pentru ca un subiect sa apara pe acest forum. Poate in unele cazuri o sa para birocratie dar nu putem sa facem abatere de la regula ca sa nu lasam loc de discutii! Iar noi... moderatorii, administratorii si liderii comunitatii trebuie sa dam exemplu!



Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.