Fetelor, deabia la ora asta ajung si eu sa vad ce mai faceti, ma bucur cand vad ca multe sunteti fericite si cu bbicii acasa! Eu stau cu printesa mea cat mai mult posibil, adica de cand se scoala pana se culca, papam toata ziua si de toate (eu daca as manca cat ea as fi mult mai grasa decat sunt)si incepem sa ne rasfatam, adica sa ne aratam personalitatea, si eu ma bucur ca o are! Cu actele se misca fff greu, o adresa de la oradea spre cluj n-a ajuns in aproape 3 sapt, asa ca maine ma duc s-o iau personal s=o pun fax, si uite asa in fiecare zi vb cu asistenta de la dpc si parca situatia e la fel, nu se misca nimic, toate se lasa pe sapt viitoare ( si asta de 2 sapt). Mi=e f greu sa plec acum cand s-a obisnuit asa bine cu mine, dar e musai sa fiiu luni la Cluj pt servici, nu ma gandesc inca cum voi face, am intrat in rutina asta. Mama ma tot cearta ca mi-am parasit familia, se plingea baietilor mei, care i=au spus ca pana acum am fost tot langa ei,si i-am crescut mari, asa ca f bine fac ca am grije de aia mica. I-mi sunt tare tare dragi, si si ei abia asteapta sa ajunga Patricia acasa!Am o familie tare frumoasa, si ii multumesc la Dumnezeu pentru asta, singurul lucru care ne lipsea era Patricia, acum o avem si pe ea!
Va pup pe toate,felicitari boo boo, chiar eram curioasa cine e fericita mamica de care zice Ina!
o imediat mamica de fetita!
patri
Boo boo m-am executat si am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63823" target="_blank">capitol nou.....
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God