M-am hotarat...adoptie (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dana ma bucur ca intri la Adoptia... asta inseamna ca sigur o sa ai un bebe.Eu sper sa fie cat mai curand.

Alexa Ioana nu vreau bataie
Din cate stiu eu Patri nu a facut cursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Pai ce sa fac mai Asi, mi-o ajunge si mie de cand ma chinui sa am un bebe. In sfarsit s-a hotarat si sotul meu acum cat am stat in spital.A zis ca lui ii este frica sa mai incerce sa avem un bebe ca eu pe toate le patesc, ba sarcini extrauterine, ba oprite din evolutie.Si am pierdut si timp si bani si tot degeaba.
Dar tu cum ai ajuns sa apari in revista?Daca nu poti sa-mi raspunzi aici trimite-mi PM.
Va rog frumos nu ma ocoliti si pe mine cu raspunsul la intrebare si cu caracterizarile.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Dana nu exista un model standard. In principiu trebuie sa scrie ca esti o persoana care iubeste copii, are rabdare si tact, o persoana serioasa cu simt de raspundere si chestii din astea. Persoana care o face trebuie sa se semneze in clar sa scrie cam de cat timp te cunoaste, sau ma rog decat timp sunteti colegi, sa scrie adresa si nr de tel unde poate fi contactat in evbentualitatea ca ar fi necesar. Sa stii ca daca stai de mult timp in blocul unde locuiesti si stii ca presedintele e de treaba si vrea poti aduce o caracterizare si de acolo. Da bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Galina saru'mana.Am vecini care pot sa-mi dea caracterizare ca suntem prieteni cu 2 familii.
Corina saru'mana si

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dana caut sa vad daca mai am caracterizarile, si iti trimit pe mail. am incercat inca o data sa iti adau numele in lista. tu sa'i dat "accept" . si dana, ma bucur mult ca lucrurile cu sotul tau au intrat pe fagas normal. o sa fie bine, o sa vezi !!!

asi, poate ma induplec... stai sa iau revista si sa te vad

fetelor, am mai avut o intalnire cu asistenta. e o dulce si o draguta. din pacate, cu venirea sarbatorilor si plecarea majoritatii de la DPC in concediu, doar prin ianuarie vom avea atestatul. dar asta este. nu mai e cat o fost... oricum, sunt mult mai linistita acuma.
va tin la curent oricum.

v'am pupat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alexa Ioana mult a fost putin mai este.Bebe e pe vine.

Dana felicitari pentru hotarare, pot doar sa iti spun ca va fi un tatic fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Buna seara!
Nu ma pot abtine sa nu scriu.Ma-ntreaba al meu:Ce tot faci pe forumul ala? Eu: citesc povesti pt mai tirziu.
Va urez La Multi Ani de Sf. Nicolae si multe,multe bucurii.
Sa va traiasca copilasii,Flory sa creasca mica mare si frumoasa si tuturor multa fericire.Ajungem si noi,cele fara,cu.Si-apoi sa vezi povesti.
imi creste sufletul cind mai apare cineva si zice: am gasit copilutzu!

si ,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

FETELOR, AM LUAT ATESTATUL !!!
Mai ramane sa gasesc si copilul. Sunt foarte fericita pentru atestat si foarte necajita pentru ca nu gasesc nici un copil , asa cum imio doresc eu. Poate va veni si la mine MOS CRACIUN. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Bravo Rucsi,
Du-te la Giulesti si vorbeste cu Doina Pecingine, e asistenta sefa. O gasesti la et 2 cum urci pe scarile alea mari in dreapta. E singura maternitate unde gasesti oameni de suflet care vor si fac ceva pentru micutii abandonati. Bafta, iti tin pumnii. Dac nu vrei un bebeu fff mic vezi ca e un dracusor cu linie mama linie tata la IOMC il cheama Mihaila. Are vreao 7-8luni spune mama si e un copil destept si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

dana, ma bucur ca esti iar activa pe forum!
Ca v-ati hotarit si tu esti prezenta aici e un pas mare, putini sunt cei cu suflete mari care-si doresc din tot sufletul un copil si nu fac diferenta intre copil natural si adoptat.
Atit eu cit si celelalte fete iti pot spune ca nu exista nici o DIFERENTA- copilul, din clipa in care il cunosti ti se cuibareste in inima asa cum "outul" isi face loc in burtic.
Asteptarea pina il aduci acasa e un lung "travaliu" care ia sfirsit la un moment dat si te alegi cu cea mai scumpa steluta pe care ai fi gata sa o porti in frunte cu mindrie si dragoste- gata sa strigi in gura mare" Priviti ce copil frumos si minunat am!"
Iti doresc din tot sufletul curind sa fii mama!
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput