Pestisorii de ...zapada (16)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Danamunti bine ai venit!
Nally poate ajung si io la epilat in ianuarie... daca ma primesti
Drum bun... si asteptam sa ne scrii cum ati petrecut ... Ce pofta mi-ai facut cu cozonaci...
Eu am terminat cu ce aveam de lucru foarte urgent... o sa fac o pauza pana dupa Craciun, dupa care o iau de la capat... Acum trebuie sa ma apuc de curatenie prin casa... azi-maine... Iar vineri seara sau sambata o sa facem si bradul... Abia astept sa o vad pe duda cum reactioneaza la impodobit... cred ca o sa fie cea mai fericita cand o sa imi insire toate cele prin casa. Acum sper sa putem tine bradul macar de Craciun... si sa nu-i vina vreo idee... sa se urce in el Cadou' pentru Meme de la Mosu' a ajuns deja... a venit mai repede pe la noi... si inca mai e interesant... nu pentru mult timp...
Va spun de pe acum ... ca nu stiu daca mai am timp sa intru... Sa aveti un Craciun fericit alaturi de familie, prieteni... de cei dragi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danamunti spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Danamunti bine ai venit!
Merci!Si noi sintem curiosi cum o sa reactioneze Eric cind o sa vada bradul.Cred ca o sa-l gasesc mai mereu pe jos
poze noi
Nexus spune:
Va urez Craciun fericit, cu multa iubire in suflete, daruind-o si primind-o. Si sa fiti preferatii pe lista lui Mos Craciun!
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Dragi prieteni,
De Craciun, va doresc....
Sa va afundati pana la genunchi in sacul plin cu cadouri ....
Sa dansati fericiti cu Mosul vostru sau cu Craciunita voastra....
Sa cantati colinde si sa lasati colindatorii sa va calce pragul...
Sa va aiba in grija lor ingerii si sa va implineasca toate dorintele...
Sa lasati copilul din voi sa se bucure de desenele animate...
Si sa nu uitati sa faceti un Om de Zapada....
LA MULTI ANI!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Nally spune:
Buna fetile!
Is cu bagajele in curs! Am intrat sa va urez multa sanatate, fericire si numai bucurii in noul an!Sarbatori fericite tuturor!
va pupci si sa ne auzim cu bine!
p.s va astept pe toate din Bucuresti la mine din ianuarie la epilat tratament si ce om mai face!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
patriciaR spune:
Buna pestisori dragi mie,
Sunt Salisa, dar dupa cum a-ti aflat nu pot sa ma conectez pe contul cu id Salisa, habar nu am ce s-a intamplat...si nici nu am avut timp sa investighez....am tot trimis mail la adm...dar nu se intampla nimic.
In fine am intrat sa va multumesc din suflet pentru urarile voastre....si va povestesc atat cat imi va permite Anastasia...despre noi!
Sa incep cu inceputul...desi mi-e frica ca nu voi termina...ca-i mult de povestit.
Stiti ca eu mergeam zilnic la scoala de limba daneza...:
Deci pe 6 decembrie de dimineata am plecat la scoala...la prinz am fost impreuna cu sotul la intalnirea de mult stabilita cu moasa...unde ne-a vazut ne-a masurat si in acelasi timp...mi-am exprimat eu dorinta...ca atunci cand o fi sa nasc eu as vrea sa mi se faca epidurala....frica de durere m-a facut in final sa cer, in ultimul moment, dar cine era sa stie ca-i ultimul;....epidurala.
Nu eram sigura ca imi vor face dar macar am incercat...si am vazut cand moasa mi-a scris in foaie ca vreau epidurala.
Bun, apoi am mers spre casa, m-am dus in pat sa-mi fac somnul de dupa amiaza si seara pe la ora 18 am plecat la cumparaturi cu sotul si cu o prietena..., am tot umblat pina la la ora 22 cand am ajuns acasa frinti de oboseala.
Si asta nu a fost nimic...ca m-am foit prin casa pina pe la ora 12 noaptea cand m-am hotarat ca trebuie totusi sa ma culc.
Toata noaptea nu am putut dormi...de oboseala de durere de picioare..., la un moment dat o vaga durere de burta isi facuse aparitia....., m-am dat jos din pat pe la 5 dimineata...nu era ceva foarte puternic, m-am dus de cateva ori la baie...nimic..., pina pe la 7 de dimineata cand am obs ca erau dureri mai mari care se succedau cu o anumita regularitate.
Atunci m-am gandit ca s-ar putea sa fie contractii, dar nu mi se rupsesera menbranele....si nici picatura de apa.
Ma gandeam ca ar putea fi contarctii false...., am tot stat asa..pina la ora 8 si 30 de minute, cand l-am trezit pe sot si i-am spus ca se pare ca a venit momentul...ca contractiile erau din ce in ce mai dese....
M-am ridicat din pat am inceput sa fac treburi prin casa.., si tot amanam momentul de a suna la spital.
Am zis ca mai asteptam sa vedem poate se rup si membranele.
Am facut un dus..., apoi in timp ce ma imbracam...supriza, membranele s-au rupt...si a inceput sa curga si lichidul..., la inceput mai putin, apoi din ce in ce mai des...dar nu continuuu.
Atunci am zis...gata, se va intimpla, nu mai aveam nici un dubiu.
Nu eram stresata, nici urma de frica...eram zimbitoare...si chiar faceam glume cu sotul..., de sunat la spital am sunat abia la ora 12 la prinz...am mers acolo...si nu aveam dilatatie decat 1..., desi contractiile erau destul de dese, la 4-5 minute diferenta intre ele, dar nu erau foarte intense.
Cei de la spital m-au trimis acasa si m-au asigurat ca mai devreme de ora 12 noaptea nu voi naste.
Am fost cam enervata....si nu credeam ca ma vor trimite inapoi acasa.
In fine, ei au procedat bine...am stat acasa pina la 2 noaptea cand am plecat iar la spital...de data asta aveam contractii la 2 minute si o contractie dura 1 minut..., erau cumplit de dureroase ...uneori nici nu reuseam sa ma relaxez intre contractii...
M-au internat, m-au vazut iar, acum aveam dilatatie 2 ...dupa o zi intreaga de contractii...doar 2...
Acum mi-au facut o injectie cu morfina...care mi-a mai atenuat durerea, nu de tot, dar putin cat sa nu ma despic acolo de durere.
Si am stat acolo toata noaptea...cand dimineata pe la 9, a doua zi deci pe 8 decembrie, morfina isi terminase efectul si iar aveam dureri cumplite.
A venit asistenta m-a vazut...si cat credeti ca aveam dilatatie?!, 3...dupa atatea ore de chin aveam dilatatie doar 3....nu-mi venea sa cred.
Atunci s-au hotorat sa-mi faca ocitocina...si la ora 12 urma sa vina medicul sa-mi faca eipdurala.
Dupa epidurala eram fericita...nu mai simteam mare lucru...doar ceva contractii care erau mai puternice...dar nu asa de rau ca inainte de anestezie.
Acum insa eram cumplit de obosita...as fi tras eu un somn bun...dar de unde ca nu era timp pentru asta...
Abia pe la ora 14 45 , adica pe 8 dec dupa amiaza am avut si eu dilatatie 10 si au inceput contractiile de impingere.....si am tot impins vreo ora si ceva...cand la ora 16 si 16 minute s-a nascut Anastasia, o minune de fetita...
La nastere a avut 3260 gr, 51 de cm si apgar 10.
Nu va mai povestesc de ruptura de perineu care oricum e relativ normala....apoi de cea de sfincter...care a fost destul de grava..., s-au plimbat prin jurul meu vreo 2 medici sa ma refaca acolo..., acum sunt binisor..dar tot am probleme, stau cu medicamente...si cu grija ce mananc..., nu stau mult timp in fund...si nu prea pot sa mai stau mult timp in picioare...., dar toate astea vor trece..., sunt sigura...chiar dc greu...dar stiu ca vor trece.
Acum sunt tare mindra de iubita mea Anastasia...care e o mincacioasa ...mincam si lapte de la sin, dar si formula...ca nu ne saturam...avem 15 zile si am luat deja in greutate 500 de grame...., dupa ce in spital am scazut la 3130 gr...acum avem 3700 de gr...
Inca nu au aparut colici, plingem doar cand tre sa papam si uneori cand trebuie sa schimbam scutecul...,
Ne place tare mult pe masa de schimbat...uneori chiar tragem si un zimbet.
In privinta alaptarii...ce sa va spun...eu o mai pun si la sin..., dar de cele mai multe ori folosesc pompa...
Mincam si lapte formula...ca laptele de mama nu e prea mult si cred ca nu nici prea consistent....si atunci am apelat si la formula.
Noi folosim NAN1...cu care ne impacam bine.
Cam asta ar fi asa mai pe scurt despre noi!
Am uitat sa va spun ca iesim si la plimbare....o data la 2 zile iesim afara si ne plimbam cam 2 ore...in functie de cum se simte mama.
Astazi sper sa reusesc sa fac si eu putina ordine prin casa...asa pt sarbatori....ca nu am reusit sa fac nimic pina acum...., si poate ceva cumparaturi.
Va las dragi pestisori, deja am stat mult la computer.
Va urez la toti
CRACIUN FERICIT , MOSUL SA VA ADUCA MULTE CADOURI!
iar Anul nou numai bucurii si surprize frumoase!
!
la mamici si pupici la puiuti!
Numai bine va dorim la toti!
Salisa sau Alina dupa numrele adevarat si ANASTASIA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
buna perstisori,
Salisa ma bucur sa avem vesti de la tine frumos nume i-ai ales gazei tale mici, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si voinica!!!mare minunatie mai e nasterea unui copil...
Una peste alta ma bucur ca esti bine acum, imi pot imagina cit te-ai chinuit la nastere dar bine ca s-a sfirsit totul cu bine...iar gazuta dupa atatea ore de contractii si chin sa aiba apgar 10....bravo ei, ai o fetita pe cinste!!!! cind o vedem si noi in poze???
sa nu renunti la alaptat, parerea mea e ca e numai o ideie ca nu e laptele tau destul de hranitor, esti abia la inceput, pune-o pe gaza la san cit poti de des posibil.
doar mai tirziu vei vedea cit e de importanta alaptarea pentru puiul tau.
pestisori, sa aveti un Craciun de vis, cu pace in suflete, bucurie, multa sanatate si mese imbelsugate!!!sa papati bine si sa beti pe masura va pupicesc cu drag
Emilly cu gaza ei
danamunti spune:
Pestisori am intrat sa va urez "Craciun fericit!" si sa dea domnul ca mosul sa fie generos cu voi.Va pupic pe toate si sper sa mai intru zilele astea.
papadie spune:
CRACIUN FERICIT pestici! S-aveti apa limpede tot anul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Fie ca binecuvantarea Craciunului sa coboare asupra voastra precum fulgii de zapada si sa patrunda in fiece coltisor al vietii!
Sarbatori fericite!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b