Aspirante optimiste (167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Liana si io fata deosebita !!!

Danap, fetita draga, n-am cuvinte ... ma rog pentru tine sa scapi cu bine din toata nebunia asta

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachi, transmite-i lui Danap din partea mea sanatate si faptul ca ma rog pentru ea sa treaca peste acest impas mare! Domane, doamne o va ajuta!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mi se rupe inima de sarmana DanaP, trebuie sa ne rugam pt ea!

Da!Liano, ce altceva sa fac? Nu vezi ce vesti avem? Da' nu trebuie sa ne pierdem credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lachi, pup-o pe DanaP si din partea mea si ureaza-i multa sanatate! De ce, Doamne, i s-a intamplat asa???

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Danap sunt alaturi de tine.Cuvintele sunt de prisos.

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!

Am citit si eu despre Gynex.Parearea mea e ca inainte de a incepe trtamentul cu el sa va facti analize hormonala pentru ca ATENTIE:CONTINE 2 PLANTE CARE STIMULEAZA LACTATIA (galega officinalis si chimionul)DECI CRESC PROLACTINA!
Sunt convinsa ca e un produs foarte bun ,pe care o sa il incerc si eu,dar nu fara sa-mi fac analizele mai ales ca am avut probleme de prolactina marita.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna frumoasele mele!

Georgicule, La Multi Ani sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bebik in burtik!

despre Danap ce sa spun....sanatate si sa dea Domnul sa se salveze trompa!

va pup pe toate si va las ca am o groaza de treaba pe cap

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,Georgiana LA MULTI ANI.Danap sanatate multa si sa de-a Domnul sa se salveze trompa.Eu nu am mai intrat de mult pe aici.Am avut o stare psihica foarte proasta,am stat mai mult intr-un plins.Sincer nu stiu eu cum vreau sa vina bebe la mine in starea de stres si mai mult suparata.Sper sa imi treaca si sa imi revin repede.Vesti nu am prea multe abia am scapat de uratii si vineri ma voi duce sa imi repet analizle hematologice si sa fac echo trasvaginala sa vedem cum stau cu ovulatia.Pup toate fetele.
-ici fara exceptie

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Laurici, Mihaela, multam foarte fain pentru urari.
Si voua sa va ajute Doamne, Doamne sa va realizati visurile si, in primul rand, sa ne dea sanatate, ca de aia avem nevoie.
Si Tmihaela, sa nu mai dispari asa, ca ma supar si iau masuri sa tii.

Pup toate fetilii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Coralia_76 a nascut o fetita in 14 nov!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari Coraliei!!!

TMihaela,uite niste de la mine sa-ti treaca supararea! Te rog sa-ti revii!!! Noi suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput