Daca raceste bona...
Daca raceste bona si nu mai vine o sapt, doua voi o platiti?
Ma intrebam, in situatia asta ce sa fac, ca a lipsit o sapt jumate.
Cristina
Raspunsuri
Klaus29 spune:
offfff, cred ca ar fi mai bine sa nu o platesti; noi am tinut foarte mult la bona noasta (ii ziceam matusa si o consideram ca si bunica lui andrei) si a profitat foarte mult.............mai departe nu are rost (nu imi place sa vorbesc urat).... dar pana la urma nu vine ... nu platesti....fara sentimente... :(((
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
danangie spune:
Eu am fost bona si odata m-am imbolnavit si eu. Am lipsit 5 zile. Si am luat salar intreg. La 10 zile lipsa.......cam naspa.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
barbye spune:
o prietena de-a mea este bona, a avut grija de baietel, cand a avut oreion, dar la 3 saptamani surpriza ea afost cea care a facut, mi se parea normal s-o plateasca, pentru ca de la baietel a luat....si aceiasi chestie a patit si cu rubeola....Vi se parea normal daca ea spunea e bolnav,sau e racit, stau acasa pana se face bine, ca eu nu am avut..s-au nu vreau sa ma inbolnavesc...
Nu cred ca e vina ei daca se inbolnaveste, mai ales ca ea nu si-a luat o zi libera in 4 ani, uneori lua si baietelul la ea sambata , duminica cand parintii isi faceau de cap la munte, sau mami a nascut si a stat 2 luni in spital...
Ce a-ti face atunci cand copilul e bolnav si v-ar refuza sa nu stea cu el, ca poate se imbolnaveste si ea...?S-au cand a avut un deces in familie si a trebuit sa plece 600 de Km....si nu a fost platita vi se pare normal?....legal avea dreptul la 5 zile libere platite fiind de gr. 1...?
irinai spune:
Eu o platesc. A avut mana rupta - nu a venit o luna - am platit-o. Este adevarat insa ca au fost momente in care desi era racita cobza, a venit la copii, desi statea cu o masca la gura, sa nu le dea microbii.
Trebuie sa incerci sa iti dai seama daca chiar a fost racita sau a fost lipsa de bunavointa. Daca a fost bolnava, plateste-o. Daca crezi ca a vrut sa lipseasca "motivat medical" plateste-i 50%, ca data viitoare sa se gandeasca mai bine.