Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
da trebe' sa vina si daca ma prinde iar p'aci sa vezi numa..
aseara am scapat da acuma numai..cred ca o fur rau da tot

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaaaaaaa al meu zice...
.....fatalikoooo,, cred ca numai tu le intarati pe fetele de pe DC ..tu ..numai tu...vrei sa stii tot...cine isi mai baga..cine isi mai scoate cate ceva.....numa tu..zice..si io ma pun pe ras..da ras..nu gluma..si ma lasa in "boii" mei
pleaca...si il mai aud in surdina...'tzar ala al drk-uuuuuu.....si io rad..

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Da-da, hai ca scapasi ieftin aseara olteanco,
fu finutz grasutzu tau, ca iou te louam ca pa puii aia d-o aripa si te duceam fix la culcarescu...
Noroc ca ii era prea somn... ca si-al meu acu', cre' ca i-e prea lene sa se scoale si sa vina dupa mineee, ca sigur ar iesi cu
![]()
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:

Nu misca nimeni!!!!! Ce-i verva asta aici??? Aaaaaa, va distrati pe din dosul sotzilor!!!! Al meu sta pe fotoliu si se uita la mine...se gandeste...saracu sa faca bani!!! Hai ca trimit mesajul asta rpd, de frica sa nu plecati inainte de a citi, si pe urma mai scriu!!!
Amely spune:
Moaaama ce tare e al lui Simonette, si ai nostri dorm de n-au aer..ia sa-i scoatem si noi la produs, pai ce-i asta? 
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
gataaaaaaaaaaaaaa sunt cu ele sus

nu plecam..muica...pt ca te asteptam
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Amely tu citesti fatooooo ce-ti scriu????ca vin acu cu
...pai nu zisai ca nu'i acas..offfff

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Olteancooo,
nu precizasi cu esti bre in sus cu mainile sper, da?

Pozici cu noi
Liana30 spune:
simo tu parca ai avut EU.. sau ma dilii eu da tot????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
...nu de alta da' nici nu e acas, tu zisasi...

Pozici cu noi