Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Asi, o sa cumpar si eu revista sa vad ce si cum.
Despre mine, ziua 27 la un CM de 28...si pana acum n-am vrut sa-mi induc singura semne de sarcina, dar...de azi dimineata am tot o stare proasta in sensul ca imi e greata si ma doare inpartea stanga sub coaste, cred ca splina...am mancat niste portocale...am mancat un sandwich...tot nu mi-a trecut...mi se aprinde in cap ideea unui test...poate maine de mos Nicolae...aaa...si temp mi se mentine la 37.2...ce ziceti?

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Geliza, atat timp cat temp e inca ridicata sunt sanse mari sa fie bb. Asa ca asteptam cu sufletul la gura sa ne dai si tu vestea cea mare!

Mamaluidavid si Cornelia, totul o sa fie bine pana la urma si nu trebuie sa va mai faceti ganduri negre.
Cornelia, la tine sunt semne clare ca bb e bine si inclin sa cred ca al doilea doctor era dus cu pluta cand ti-a spus toate cele. Eu zic ca e bine bb si creste bine-merci in burtica!

Asi, vedetele noastre! Despre ce este articolul respectiv?

Eu in ziua 39 si astept sa inceapa "o noua luna" poate cu mai mult noroc mai ales ca vine si Mosu!
Noi sambata am fost la o petrecere cu bebei unde a venit Mosu si Alexia mea a fost f incantata, a stat la Mos in brate, a primit cadouri...tare m-a surprins reactia ei pt ca ma asteptam sa-i fie frica, sa se sperie (e pt prima data cand vede Mosu) dar nu, ea nu a avut nici o treaba!
Uite asa mai uit eu de una-alta, ca nu vine bb2 mai repede, etc.

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre articolul este despre noi si Razvan.
Eliza maine astept testul pozitiv.La temperatura asta poate fi bebe.
Tomasa ar fi bine sa nu vina rushii desi parca nu imi mai vine sa sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Iulia ce mai faceti?

Cornelia ma bucur ca s-a oprit sangerarea si esti mai optimista. Sa dea Dumnezeu sa fie bebelusul bine si sa te fi speriat degeaba.

ASi, mai ce vedete sunteti...EU n-amde unde lua Avantaje...:-(( Poate fie Mosul cu bebe la tine :-)

Eliza, sanse mari...Si te inteleg ca te furnica manutele sa faci test. Si eu as fi la fel....

Mamaluidavid, bebe e bine, sunt doar ganduri de graviduta stresata :-)

Sim, acum daca o vrea Domnul sa vina bebe tocmai acum, lasa ca e bine, faci tratamentul ala forte si dupa ce nasti... Pupici si sa se lase cu doua liniute neasteptate :-))

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel nu suntem vedete.Suntem niste oameni obisnuiti dar foarte fericiti ca il avem pe Razvan.

Mergi la inceput

Asi, felicitari pentru articol...recunosc ca am cautat ceva revista pana am gasit-o...si am ajuns cu ea acasa si am rasfaoit-o pe nerasuflate pana am dat de poza voastra...FELICITARI...de asemenea am recunoscut-o si pe Liliana despre care am citit pe forum...Bravo voua...sunteti un exemplu demn de urmat..
Acum am si eu o curiozitate:cum v-au selectat?

Despre mine ce sa va zic??? mi-a facut mos Nicolae cel mai frumos cadou...am 2 teste slab pozitive, dar liniutele sunt acolo, pe ambele...se vad...sunt f fericita, mai ales ca este si ziua sotului meu ca-l cheama si Nicolae.
Va urez si voua sa traiti in cel mai scurt timp sentimentele pe care le-am trait eu de dimineata...de acum nu vreau sa ma gandesc la nimic rau, o sa-l sun pe dr T sa vad daca zice ceva de utrogestan, si sa merg la eco peste vreo 2 sapt.

Va pup si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

eliza, mi-ai facut cel mai frumos cadou de Mos Nicolae. Imi vine sa plang de bucurie. Si la mine primele 2 teste au fost cu a 2a liniuta slaba si dupa cateva zile a devenit tot mai puternica asa ca sigur e bebe la bord. Nu-mi gasesc cuvintele, asa de tare m-ai emotionat...
FELICITARI SI SARCINA USOARA!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cornelia, multumesc din suflet si iti tin pumnii in continuare sa fie totul in regula...o sa vin si eu la mamici dupa ce o sa am un rezultat la un test de sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Eliza felicitari!!!!!!!!
Si eu am avut 2 teste slab pozitive!
Doamne cat ma bucur! Sarcina usoara iti doresc!
Se pare ca mosul e darnic anul asta,s-a spart gheata,in curand presimt ca toate o sa treceti la mamicutze!
Eu de cand m-am trezit am asa o greata,mi-e foame dar nu imi vine sa mananc nimic decat fructe care mi s-au terminat asa ca trebuie sa astept sa vina sotul
Aseara am avut soc! Lui David i-a iesit o maseluta! E pe jumatate crescuta,deci nu stiu exact cand a iesit,nu mi-a dat prin cap sa il controlez tocmai de masele,doar are 11 luni!Sotul a descoperit-o.

Stefania 5+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Eliza FELICITARI!!

Ce mai faceti?

Noi am fost ieri la eco si suntem bine. Avem 11 saptamani si 2 zile si 4.52 cm de la capsor pana la fundulet.
Mi-a facut samburica cu manuta de acolo din burtica.

Bafta multa tuturor fetelor.

Va pup,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput